Geheim

Als kind droeg ik al lingerie van mijn moeder en natuurlijk ook haar panty's. Toen ik haar schoenen paste kon ik ook op haar pumps naar buiten. We woonden vlakbij bos en toen durfde ik het huis uit naar het bos te lopen in lingerie en panty's op haar pumps. Later droeg ik kleding van mijn vriendin / vrouw. Ik heb altijd graag panty's gedragen en nu helemaal. 


Vlakbij mijn ouderlijkhuis werd er nieuwbouw neergezet en daar was ik vaak in het weekend bij de bewaking een wat oudere man met wie ik het prima kon vinden. De relatie met hem verliep erg goed en ik besloot hem mijn geheim te vertellen... 
Een week of wat later stelde ik voor de lingerie, panty en heels van mijn moeder mee te nemen en op de bouw om te kleden. Zo gezegd en zo gedaan. We liepen samen over de bouw die redelijk vorderde. Ik droeg niet anders dan de lingerie, een panty en de heels. 

Ik zag wel dat het hem opwond en na een stukje gelopen te hebben haalde hij zijn stijve uit zijn broek en begon zich tegenover mij te masturberen. Ik vond het prachtig om te zien toen zijn geile lading uit zijn harde penis kwam. En dat door mijn lingerie en panty met heels.
Ik geniet er nog van als ik er aan terug denk. Ik heb vaak panty's gedragen en doe dat nu bijna dagelijks maar nu geheel als vrouw verkleed. Gewoon omdat panty's lekker dragen en ik mij daar vrij in voel.

2634 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.