2de kerstdag bij Ikea

Geplaatst door: tgirl020 op 26-12-23

Tja, het was geen pretje maar inmiddels standaard gewoonte. Op de 2de kerstdag ging ik met vrouw ons vermaken tussen de andere gezinnen en stellen die geen raad weten hoe je op een meer zinvolle manier je tijd op deze dag kunt besteden. Eindelijk scheen de zon en we hadden wel wat frisse lucht en een autoritje verdiend dachten we zo. Met bijna net geen botsingen met de scheef geparkeerde auto’s parkeerden we onze wagen aan het einde van de garage, en nu begon de lijdensweg naar de ingang, speelplaats van (on)bewust achtergelaten kinderen, het troosteloze volle restaurant waar de ongezelligheid van afdroop tot aan de ruimte met matrassen. We vonden het namelijk tijd onze slaapkamer een nieuw aanzien te geven, te beginnen met een nieuw matras. Na eerst de jongeren weggejaagd te hebben probeerden we het een en ander uit, zonder onze schoenen uit te trekken uiteraard. Was het immers niet een showmodel om uit te proberen? Door de besluiteloosheid van vrouwlief brachten we de tijd meer liggend door dan we hadden gepland, en op een gegeven moment had ik wel gezien. Ter afleiding besloot ik een doelloos rond te lopen en de menigte gade te slaan. Het was een doorsnee stadsbevolking, de mensen lachten en keken oprecht blij in deze mekka van Zweeds makelij. 

Totdat mijn oog op iets opvallends viel, wat in eerste instantie daar niet op leek. Een ongeoefend oog zou het niet hebben opgemerkt, maar mijn zesde zintuig voelde feilloos de situatie aan. Ik keek vanuit een informatiezuil uit op een vrouw die nogal onhandig keukengerei stond uit te zoeken. Normaliter niets aan de hand zou je zeggen, ware het niet dat ze het spul vaak uit haar hand liet vallen. Bij het oprapen trok vanzelf haar lange jas wat omhoog, daaronder weerkaatste in het felle licht de zwarte glans van een lange laars. En met een hoge hak die mijn vrouw vanwege haar overgewicht nooit zou kunnen dragen, maar bij mij direct mijn pik in mijn broek deed groeien. ‘s Avonds als vrouwlief in bed ligt begint het leuke uurtje voor mij, ik kan mij eindeloos vergapen aan mooie vrouwen en tgirls in hoge hakken en laarzen die hun wel gevormde kontjes van achteren laten bewonderen terwijl ze heel ondeugend de camera in kijken. Daar wordt een geilaard als ik heel blij van. 
Ik zat op een hoge stoel achter de informatie zuil zodat mijn groeiende pik niet zichtbaar was. Bij het bukken zag je vormen van haar slanke kont, alsof ze daaronder helemaal niets droeg. Van achteren gezien had ze zwarte haren die tot aan haar schouders kwamen, af en toe draaide ze zich om en keek met haar ovalen gezicht en ronde ogen argwanig om zich heen, bang om te worden betrapt. Laat ik het spel met deze dievegge meespelen dacht ik zo, vrouwlief was waarschijnlijk nog wel bezig met de selectie van een matras dus ik ga dit varkentje wel ff wassen. 

Zich voordoende als beveiliger, sprak ik de bewuste dame aan. Na inzage in haar tas sprak ik in mijn beste Engels, ze was buitenlandse, dat ze met mij mee moest komen voor het opmaken voor een proces-verbaal in het bijzijn van de politie. Ze moest bijna huilen en of ik medelijden met haar had? Helemaal niet, omdat ik wist dat zij mij in natura zou gaan betalen. Ik moest haar bijna sjorren totdat we bij een van de vele nissen kwamen waarin showmodellen van kasten en bureaus werden tentoongesteld. Tijd om dit wijfje een les te leren en hardhandig duwde ik haar op het zitbankje. Ik ging voor haar staan in de hoek achter een kast, passanten zouden ons niet kunnen zien. Met mijn gulp nu open floepte mijn dikke pik met voorvocht als een duvel uit een doos eruit, tegen haar mooie gezichtje aan. Na mijn woorden begreep ze de boodschap, alles beter dan een boete of erger nog, een celstraf die ik haar met succes voorloog. Met mijn beide handen achter haar hoofd nam ze voorzichtig mijn hongerige pik in haar mondje, het voelde zo goed en warm aan dat ik al bijna klaarkwam. Maar ik wilde genieten van dit teefje en probeerde het tempo waarin zij mij ging pijpen te controleren. Ik wilde tegelijkertijd met haar tieten spelen. Ik hou namelijk van grote borsten en tepels waarop je lekker kan bijten en zuigen. Ik knoopte haar jas van boven open, tot mijn teleurstelling geen borsten dus ik dacht direct aan een travo die zich nog tot vrouw zou laten ombouwen. Dan moet ze ook een pik hebben en ik dacht direct aan de porno films waarbij de shemale met dezelfde man neukt als door hem wordt doorgepaald.

Nee geneukt worden wil ik niet, maar haar neuken en dan aan haar pik sjorren leek mij wel geil. Ik was vergeten waar ik was, ja in een openbare ruimte maar de geilheid was niet meer te stoppen, ik zou haar van achteren in haar kont neuken en haar tegelijkertijd aftrekken. En dan heerlijk in haar kontje klaarkomen als kerstgeschenk. Maar eerst wilde ik met haar tepels spelen, een beetje tussen duim en vinger draaien, knijpen en trekken. Ze maakte zacht kreunende geluiden, deze geile bitch vond het nog lekker ook en ik begon nu wat harder te knijpen. Als reflex begon ze mij ook harder te zuigen en nam ze mijn pik zo veel mogelijk achter in haar keel. Veel beter dan mijn vrouw ooit zou kunnen doen, want als deze mij ging pijpen nam ze alleen mijn eikel en niet eens de helft van mijn pik in haar mond. Maar deze teef nam mijn hele lul zonder te kokhalzen in haar pijpbek alsof ze niets anders gewend was. Ik kon mijn zaadlozing op tijd stoppen. 

Ik trok haar aan beide schouders omhoog en draaide haar om terwijl ik haar jas omhoog schoof. Onder haar katoenen jurkje had ze geen slipje aan, met spuug maakte ik mijn vingers nat en ging daarmee langs haar bilnaad totdat ik bij haar sterretje kwam. Voorzichtig stak ik die langzaam in haar holletje, maar eenmaal binnen ging ik haar brutaal vingeren. Ik had mijn andere hand al om haar mond gedaan zodat ze geen geluid zou maken. Ze zou anders als een speenvarken hebben gekrijst. Tijd om haar kont te neuken en mijn vingers maakten snel plaats voor mijn hongerige pik die al te graag de volle balzak in haar wilde legen. Mijn paarse eikel ging gemakkelijk in haar kontje en toen mijn lul nu geheel in haar lichaam zat ging ik haar met harde stoten neuken. Ik zocht naar haar pik die ik uiteindelijk wel vond, het was geen Hollandse maat, klein maar wel dik. Ik kon die gemakkelijk aftrekken terwijl ik haar van achteren flink aan het doorpalen was. Het kontje voelde warm en nauw van binnen, nog veel strakker dan haar mond. Hiertegen was ik niet meer bestand, met knarsende tanden stortte ik alle zaad die ik kon verzamelen in dit heerlijke strakke kontje. Ik rustte even op haar rug terwijl ik haar nog aftrok, en ze maakte opeens schokkende bewegingen terwijl ze aan het spuiten was. 

Ik hoorde nu mensen naderbij komen en realiseerde me dat ik als een haas moest terugkeren. Ik trok mijn kleren aan en rende bijna door de gangen naar mijn vrouw die ongeduldig op haar smartphone zat te kijken. Maar niet voordat ik even omkeek naar het geile teefje die mij op deze troosteloze dag een onvergetelijke ervaring had bezorgd.

6620 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.