Sissy-Cuckold Couple

Geplaatst door: kingarthur op 01-01-24

Ik had bij een wellness resort een leuk stel leren kennen, Robin en Margriet. Zij hielden van veel dat met seks te maken had, ze waren overal voor in. In dat leuke gesprek kwam het ook op mijn voorkeur. Ik vertelde dat ik graag toe keek naar stellen, maar ook graag de rol van de man wilde overnemen. Het einde van het liedje was, dat ze me uitnodigden om een keertje bij hun op visite te komen en daar begint mijn avontuur...

Het was een aangenaam warme vroege zomerdag, waarop mijn navigatiesysteem me snel van mijn appartement naar hun adres leidde. Nadat ik het adres had gevonden, en mijn auto had geparkeerd, keek ik verbaasd naar hun huis. Het huis van Robin en Margriet was een grote moderne villa, grotendeels wit, met kamerhoge ramen, op een parkachtig terrein. Hij zat dus duidelijk in de slappe was. Ik liep de geplaveide oprit op naar de voordeur, en belde aan. Hij deed met een stralende glimlach de deur voor me open, omhelsde me, en nodigde me uit om binnen te komen. Na een kort praatje, liep die even weg. 

In een krantenrek vond ik enkele geïllustreerde boekjes, die waren gewijd aan het onderwerp “Sissy-Cuckold Couples”. Ik bladerde erdoor, en bekeek de foto’s, waarop vooral rijpe, goedgebouwde vrouwen in alle mogelijke houdingen werden geneukt, terwijl de onderdanige man er bij zat, en alleen mocht kijken hoe de vrouw geneukt werd door een andere man. De foto’s maakten me zo geil, dat ik onbewust mijn lul door mijn broek heen begon te masseren, waardoor hij hard werd. Ik was nog steeds verzonken in mijn erotische fantasieën, toen ik plotseling uit mijn gedachten werd gehaald, door het tikken van hoge hakken op de marmeren vloer.

Wat een metamorfose! De vrouw, die in de stijl van een showster de trap af kwam lopen, had absoluut niets met Robin te maken. Hij had zich in een nauwsluitend, maar extreem korte ‘little black dress’ geperst, waar zijn figuur best goed voor was. Hij had ook hele fijne, donkere hold-up nylons aangetrokken, met bijpassende hoge hakken van minimaal vijftien centimeter! Het plaatje werd gecompleteerd door een eenvoudig parelsnoer, subtiele oorbellen en een blonde pruik met schouderlang haar. Bovendien was hij perfect opgemaakt, en had hij een verfijnd parfum op gedaan.

Plotseling hoorde ik een sleutel in het slot van de voordeur draaien, en seconden later stond een elegant geklede rijpe vrouw van ongeveer zestig jaar, met boodschappentassen in beide handen in de woonkamerdeur. Mijn bloed, dat tot dan toe blijkbaar alleen in mijn lul zat, schoot in shock naar mijn hoofd. Ik dacht gewoon, geweldig, maar we lieten ons heel dom betrappen door zijn vrouw, en wisten zeker dat er nu een enorme onweersbui op ons zou komen. Maar er gebeurde niets van dien aard. Margriet zette haar boodschappentassen op een van de fauteuils, kwam met een ontspannen glimlach naar ons toe, boog zich voorover en kuste haar man, die ondertussen mijn half slappe pik uit zijn mond had gehaald, draaide zich naar me toe, en begroette me vriendelijk. Ze zei dat ze de indruk had… dat we allebei veel plezier hadden, en dat ze graag mee zou spelen. Ik was natuurlijk helemaal overdonderd, maar ik was heel blij met haar ontspannen reactie. Margriet was een zeer aantrekkelijke vrouw, bijna een meter zeventig lang, met donker haar, en een wat voller figuur, met ruime borsten, precies zoals ik er van hou. Nadat ik mijn kalmte had hervonden, kon ik veel baat hebben bij het idee om dit aanbod te accepteren. Ik zei tegen Robin dat hij verder moest gaan, en trok haar naar me toe, om haar een zeer natte tongzoen te geven, die ze hartstochtelijk beantwoordde. Ondertussen begonnen mijn handen het terrein onder haar blouse af te tasten.

Ik begon haar zware borsten te kneden, wat ze met een zachte gekreun erkende. Wat een geweldige situatie was dit! Ze zei dat ze graag naar boven wilde, dus gingen we naar boven. Ze ging voorop op de trap, zodat ik een uitstekend zicht had op haar uitgestrekte achterkant, die uitdagend heen en weer wiebelde bij elke stap die ze zette. Margriet en ik trokken onze overige kleren uit. Terwijl ze alleen haar hoge hakken en nylons aan had, die aan een jarretellegordel waren vastgemaakt, was Robin nog steeds onberispelijk als vrouw gekleed. Robin keek me aan, en fluisterde in mijn oor: “Neuk haar alsjeblieft zo goed als je kunt, ze houdt van een vreemde lul, vooral als die zo dik is als die van jou. Helaas kan ik haar zelf niet meer naar wens bevredigen.” Eenmaal boven ging ik op bed liggen, en nam haar in mijn armen, terwijl hij weer vakkundig voor mijn lul zorgde, die de hele tijd heftig had gebonsd.

Daarna gingen we naar boven. Terwijl ik Margriet als een gek aan het neuken was, kreunde ze weer luid, en ineens voelde ik Robins hand, die mijn ballen van achteren masseerde, zodat ik zijn vrouw nog feller kon neuken. Toen was er geen stoppen meer aan, nog twee of drie neukbewegingen, en ik voelde haar kut om mijn lul geklemd, en werd ze dooreen geschud door een krachtig orgasme, waarna ik even later mijn sperma in haar kut spoot met harde stoten! Zelfs nadat ik was uit gespoten, was mijn lul nog zo hard, dat ik een tijdje van haar warme, vochtige kut genoot, voordat ik uit haar kut terugtrok. Uitgeput lag ik op mijn rug naast haar, toen Robin plotseling mijn lul schoon begon te likken, die helemaal besmeurd was met sperma en kutslijm. Wat hij deed met grote toewijding en schijnbaar plezier. Nadat hij klaar was met mij, draaide hij zich naar zijn vrouw om haar kut ook schoon te likken. Een veel grotere taak, zou je denken. Uit haar kut stroomde letterlijk kutgeil en sperma, maar hij likte alles minutieus op met zijn tong.
Nadat we alle drie weer op krachten waren gekomen, verliet ik dit ontspannen, tolerante en jaloezievrije stel nogal euforisch, hoewel we afspraken om elkaar gauw weer eens te zien. 

2775 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.