Hoe het begon

Op de basisschool was ik al enorm geliefd onder de dames. Met mijn blonde haren en blauwe ogen maakte ik elke dame in een oogwenk verliefd en daar genoot ik ook enorm van. Op een erg jonge leeftijd was ik dan ook behoorlijk dominant, ik wisselde vaak van vriendinnetje omdat ik niet kon kiezen wie er leuker was.. De dames vonden dat geen enkel probleem, zolang ik uiteindelijk maar weer bij ze terug kwam.


In het weekend verbleef ik vaak bij een goede vriend van mij. Ook hij was enorm dominant en buiten op straat hadden we dan ook vaak vechtpartijen met andere jongens..
Maar zo stoer dat we buiten waren, gedroegen wij ons heel anders binnenshuis.
Op zijn kamer vonden wij het geweldig om te verkleden als tijger, leeuw, giraffe, en alle andere soorten dieren en verzonnen we verscheidene situaties en deden we aan rollenspellen.
Mijn beste vriend en ik waren op een dag eens verkleed als 2 hondjes, we speelde gewoon en verzonnen allerlei scenarios. We hadden de tijd van ons leven…
De avond viel en het werd donker, we deden een klein nachtlampje aan en speelde nog een tijdje verder. Mijn vriend, die nog altijd op zijn handen en voeten als een hond rondliep, bukte voorover om wat van onder een bureau te pakken. 
Voor de grap tilde ik zijn staart op en riep: op zijn hondjes! En beukte een paar keer met mijn geslachtsdeel tegen zijn kont aan en op dat moment voelde ik ineens wat vreemds gebeuren met mijn geslachtsdeel..

Hij werd warm en hard en het voelde heel lekker. Ik beukte daarom nog een paar keer goed tegen zijn kont aan en tot mijn verbazing bleef ook hij gewoon voorover gebogen. Vanuit hem kwam een kleine kreun, blijkbaar gebeurde er ook iets bij hem dat fijn aan voelde.. vreemd… 
Zonder verder iets te zeggen over het voorval pakte we onze slaapzakken erbij en gingen we slapen.
De volgende dag, weer verkleed in nieuwe pakken, gebeurde hetzelfde. Echter, was ik dit keer aan de beurt en werd mijn kont gepenentreerd. Hmmm, dat voelde goed. 
Toen die tijd wisten we niet wat we aan het doen waren, we waren gewoon aan het spelen. Het tintelende gevoel in ons geslachtsdeel voelde zo goed dat bij elk rollenspel nu uren lang met elkaar bezig waren en elkaar aan het droogneuken waren.

Een aantal weken later kwamen we van voetbaltraining. We gingen samen naar zijn huis en waren helemaal nat en vies van het voetbalveld. Mijn vriend had een eigen badkamer op zijn kamer en we besloten samen te gaan douchen om zogenaamd “water te besparen” voor het milieu. 
Ik weet nog heel goed dat ik het enorm spannend vond, maar het douchen verliep in eerste instantie rustig en daardoor kalmeerde ik al gauw. 
Mijn vriend stelde voor dat hij mij ging wassen met shampoo en ik vond dat een vriendelijk aanbod dus liet hem zijn gang gaan. Hij smeerde overal goed rondom mijn boven lichaam, maar vond het telkens spannender toen hij naar beneden ging. Ik merkte dat ik er erg opgewonden van raakte en draaide hem de rug toe om mijn harde stijve piemel te verbergen. 

Langzaam aan gleed hij met zijn hand richting mijn lul en pakte hem stevig vast. Ik begon te blozen en wist mij geen houding te geven. Mijn hart ging enorm tekeer..
Met zijn hand begon hij mij langzaam af te trekken en dat voelde heerlijk. Ik betrapte mij er zelfs op dat ik zachtjes aan het kreunen was.
Ineens hoorde ik in mijn linkeroor: “ik weet dat je hier altijd van gedroomd hebt, sissy”. En voelde tegelijkertijd een harde ronde punt tegen mijn anus aan. Dat moet zijn lul wel zijn, dacht ik bij mijzelf en ik werd er enorm geil van.. ik bukte zowat automatisch voorover, alsof het in mijn instinct zat om dit te doen en voelde zijn harde dikke lul mijn strakke boy pussy vullen. 
Hij heeft mijn pussy helemaal uitgewoont en vervolgens zijn volle balzak uitgemolken in mijn mond. Ik had nog nooit iets met een meid gedaan en voor ik het erg in had was ik al afgetrokken, geneukt en had ik mijn beste vriend zijn zaad in mijn mond zitten. 

“Dit is je toekomst, sissy” zei hij tegen mij terwijl ik zijn zaad gulzig doorslik.

Het weekend daarop kwam ik weer bij hem logeren, alleen dit keer had hij geen dieren costuums, maar pruiken, make-up en lingerie (waarschijnlijk gestolen van zijn moeder). Hij beveelde mij om dit aan te trekken en mij op te maken. 
Na een halfuur was ik klaar en ik zag er prachtig uit. Mijn lul werd automatisch hard, maar mijn vriend zei dat ik die niet nodig zou hebben en deed een soort kluis om mijn piemel heen en gooide de sleutel weg. Ik was een beetje in de war, maar had vertrouwen in mijn beste vriend.
Weer draaide ik mij om en ging op de lul van mijn vriend zitten. We hebben uren plezier gehad en ik heb wel 8 keer zijn zaad doorgeslikt. Mijn make-up was helemaal uitgelopen en ik was helemaal uitgeput, maar helaas, ik mocht niet slapen..

Mijn vriend zette een laptop voor mij neer en boeide mijn handen achter mijn rug en zette een koptelefoon op. Een video speelde zich af en ik zag nog snel de tijdsduur: 10 uur lang! 
De titel kwam in beeld..: Sissy School: Hypno, becoming femenine.
Ik had geen idee wat het betekende, maar na die nacht, wist ik het wel. 
Ik wil zijn lul, zijn oh zo harde lul diep in mijn keel en strakke pussy en droomde ondertussen ook stiekem dat hij is een keer andere vrienden meeneemt om mij goed te gaan gebruiken.

1829 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.