Daddy Makes A Princess (Part 1)

Geplaatst door: -lana- op 09-01-24

Ik was bijna 30 toen ik mijn vrouwelijke kant pas echt durfde te ontdekken. Ik wist dat ik bi was door mijn ervaringen met mannen en vrouwen, maar ontdekte dat ik me bij mannen pas echt goed voelde als meisje. Ik dus 29 jaar, en een goede body dat eigenlijk net te lang is tot een punt dat bijna alle rokjes en jurkjes hoerig lijken met mijn lange benen er onder, lang haar, maar verder kaal vanaf mijn wimpers down.

Na een tijdje rondgehangen te hebben op de chat, pratend met gezichtsloze profielen die alleen maar vragen stellen en vragen of je nu wilt daten, was het eindelijk raak. Een nette, donkere heer van 40 stelt zich voor als Jake, 1.90 lang, licht gespierd en goed verzorgd. Na wat praten blijkt al snel dat Jake graag het voortouw neemt, en door zijn ervaring met trans meisjes complimenten geeft over alles waar ik onzeker over ben. Omdat het al laat is besloten we nummers uit te wisselen en contact te houden.

De volgende ochtend word ik wakker met 2 nieuwe berichten op mijn telefoon. Het is Jake die me een goede morgen wenst, en een video met een tour door zijn appartement , eindigend op een inloopkast met aan één kant een rij nette pakken en herenkleding, en de andere kant hangt vol met vrouwenkleding. Van gala- tot cocktailjurken, en schoolgirl outfits tot rokjes met spikes, van stiletto heels tot schattige ballerina's. Het was duidelijk dat Jake dit al een tijd deed, en veel plezier vond in het zorgen voor zijn meisjes. 
"Vooral als ze onervaren zijn, leer ik ze graag hoe te gedragen, kleden, en luisteren." was wat Jake vond van hoe nieuw alles voor mij was. Dat alles zo nieuw was, maakte mij vooral bang en zenuwachtig, maar Jake bleef mij gerust stellen dat niets geforceerd wordt, ik veilig was, en gewoon kon doen wat ik wou. Na nog een dag praten was ik overgehaald om te kijken wanneer we een afspraak konden maken, en gelukkig hadden we allebei de donderdagavond vrij. We spraken af dat ik naar hem toe zou komen met mijn eigen outfit, waar ik wist dat ik me goed in voelde, en dat we rustig aan zouden doen.
 
Die donderdag reed ik op de afgesproken tijd in boy mode naar hem toe, met een tas vol kleding en make-up.
Toen ik aankwam begonnen de zenuwen echt in te kicken, en de twijfels toe te nemen. "Nu gewoon even doorzetten, en dan is het zo allemaal chill." dacht ik bij mezelf. Voor ik tijd had om nog meer te twijfelen kwam ik aanrijden voor Jake zijn huis, en zo snel als ik had geparkeerd en naar het huis keek, zag ik de voordeur al opengaan. "Te laat om nog om te keren, lets go." dacht ik bij mezelf.
Toen ik over de drempel kwam deed Jake de deur achter mij dicht en stelde zich voor met een knuffel. "Zo goed dat je hier bent, wees welkom."
Ik herkende het huis van het filmpje en wist dus waar de woonkamer was, en ging daar op de grote hoekbank zitten.
Jake kwam vanuit de keuken met 2 drankjes, een asbak en een joint. Hij wist al wat ik dronk en wat ik rookte, en voelde me gelijk al meer op mn gemak. Na wat praten en roken vroeg Jake of ik mij al relaxed genoeg voelde om me om te kleden.
Ik was eigenlijk al meer dan ready, maar de joint nog niet op en te lekker. Gelukkig mocht ik hem meenemen en oproken tijdens het omkleden, dus mijn laatste excuus was nu ook weg.

Ik pakte mijn tas en liep naar de slaapkamer. Terwijl ik op Jake's kingsize bed plofte, linkte ik mijn spotify om wat muziek op te zetten van mijn girly playlist (shoutout Poppy, Billie en Taylor). De outfit die ik had meegenomen bestond uit een simpel zwart jurkje dat net genoeg over mijn billen valt om hem niet constant naar beneden te willen trekken, zwarte kousen, en een zwarte string met een bowtie op de voorkant. Ik had deze outfit al vaak aangehad, dus alles zat als gegoten. Na wat lichte foundation, mascara en lippenstift op te doen om vrouwelijk, maar zo veel mogelijk naturel te lijken, had ik alles om terug de woonkamer in te lopen. Eerst deed ik nog een sneak peek in de kast, waar ik eerder alle jurken had zien hangen, en in het echt waren ze nog mooier, en de stoffen van hogere kwaliteit dan verwacht.
Toen ik de kast uit liep om naar de woonkamer te gaan, zag ik dat de asbak die ik op het bed had gezet leeg was, en de joint een gat in de dekens had gebrand. "Fuckkk, waarom ben ik ook zo dom?" dacht ik bij mezelf. Het voelde alsof ik zo bij binnenkomst gelijk 1 - 0 achter zou staan. Ik raapte wederom mijn moed bijeen en liep richting de woonkamer.

"Wow" was het enige wat ik hoorde toen ik de deur open deed en naar binnen liep. Ik spinde een rondje en vroeg of het er een beetje degelijk uit ziet. "Geweldig! en ik zie nu al dat je een prinses in the making bent." Dit liet me blozen terwijl ik naast Jake op de bank kwam zitten. Nog wat onwennig voelende stelde Jake me weer gerust met zijn woorden en legde uit hoe hij al meerdere meisjes had getraind, en hoe ze allen andere dingen nodig hadden. Jake vertelde hoe sommige meisjes een strenge meester nodig hebben, waar ze hun brein volledig uit kunnen zetten en alleen bevelen opvolgen, en hoe anderen een meer leidend figuur nodig hebben om alle mogelijkheden te zien en hun potentie waar te maken.
Nou heb ik altijd al een te eigen wil en grote mond gehad om iemand zijn slaaf te zijn, maar het idee van een verzorgende daddy klonk als een erg veilig en ook geil idee.
Tijdens het praten kijk ik af en toe naar Jake zijn lichaam en zie dat er al een duidelijke paal in zijn broek begint te vormen. Hierdoor vallen de laatste twijfels van mijn schouders en begin ik me echt volledig vrouwelijk te voelen, en begin hoorbaar hoger te praten.
Jake merkt ook op dat mijn defenses weg zijn en pakt mijn benen en schuift mij tegen hem aan. Mijn jurkje kruipt omhoog en voordat ik het door heb, is mijn string vol in beeld voor Jake. Blozend trek ik mijn jurkje recht en Jake verteld me geen zorgen te maken, dat het uitzicht prachtig was. Hij stelde voor om een serie te kijken, wat fine by me is. "Oh, Jake... ik ben nog vergeten te vertellen dat ik per ongeluk een gat in je deken heb gebrand." Zoals elke keer zegt Jake dat ik me geen zorgen hoef te maken, en dat we later regelen hoe ik dat goed kan maken.

Zo snel als de serie aan staat voel ik Jake zijn hand op mijn heup terecht komt en langzaam over mijn lichaam begint te gaan.
Uit reactie kruip ik dichter tegen hem aan en leg ik mijn hoofd op zijn borstkas. Hierdoor krijgt Jake nog meer bereik tot meer van mijn lichaam, hij streelt mijn dijen, de onderkant van mijn benen, mijn billen en via mijn heupen naar mijn borsten.
Zijn handen zijn veel groter dan mijn A cup, waardoor mijn hele borst door zijn hand geknepen kan worden.
Uit reactie beginnen mijn tepels hard te worden en nodigt Jake uit om met ze te spelen.
Vanaf Jake zijn borstkas zie ik vanuit mijn ooghoek nu echt een paal duidelijk af te tekenen door zijn broek, en leg mijn hand op zijn buik om langzaam op avontuur te gaan.
Jake pakt mijn hand en zegt in een verassend strenge toon: "Voor we verder gaan, wil ik het duidelijk hebben: ik train sissies, slaven, en prinsessen om hun volle potentie te ontwikkelen, en heb hier ook eisen voor."
"O-ok" stamelde ik verrast bij de shift in toon. "Nou heb ik je al verteld dat je een prinses in te making bent, en denk niet dat je de beste slaaf zal maken. Haha en de sissy stage zijn we al even voorbij." Ik was het eens met Jake zijn beoordeling en knikte mij hoofd op zijn borstkas. 

"Goed, dan luister nu goed, dit is wat ik van je verwacht en dat je het zelf onthoud. Je houd je haar lang, en groeit het nog langer, hetzelfde voor je nagels, en geef ze een leuk kleurtje. Ook zorg je dat je geen lichaamshaar hebt, ik heb een goodiebag met accesoires om je hier mee te helpen, maar alleen als je een good girl bent. Tot slot spreek je mij vanaf nu aan met twee woorden en als Daddy, en ben je naar mij te luisteren. Als je deze regels breekt, volgen er consequenties."
Ik knik mijn hoofd, "yes Daddy" terwijl ik me licht vernederd voel door waar ik net mee akkoord ben gegaan.
"Good girl, en nu mag je verder met wat je aan het doen was, dan gaat daddy ook eens kijken waar we nou echt mee werken."
Jakes hand beland terug op mijn billen en begint zachtjes te knijpen. Ik voel zijn hand steeds dichter bij de rand van mijn string komen als hij mijn hele bil in zijn hand neemt. "Present yourself princess" zegt Jake terwijl hij mij probeert te draaien om mijn kont meer in de lucht te krijgen. Ik draai mijn kont iets verder omhoog waardoor mijn borsten op zijn buik komen te liggen en mijn gezicht een stuk dichter bij zijn lul.

Mijn hand die eerst op zijn buik lag, kwam tussen zijn benen terecht, en was nu vrij om zijn lichaam te verkennen. Omdat ik te nieuwsgierig was naar wat ik in zijn broek had gezien, legde ik mijn hand gelijk op zijn been nog geen centimeter van waar ik de afdruk had gezien. "Ah, you're a cock-minded one." merkte Jake op. "Go ahead princess" hoorde ik terwijl ik Daddies hand nu de randen van mijn string voel volgen, van langs mijn clitje tot tussen mijn billen.
Ik laat een zucht en leg mijn hand op jake zijn paal en laat een nog diepere zucht. Jake had mij niet verteld hoe groot hij was, maar ik voelde gelijk dat hij minstens 5 centimeter dik was. "Het is wat groot, maar we gaan je trainen dat je er aan went en niets anders meer wilt" was Daddy zijn reactie op mijn zucht.
"Dus better learn how to fully relax" terwijl er een vinger op mijn gaatje landde en begon te masseren.
Ik had me nu volledig over gegeven om te luisteren naar Daddy en mijn lichaam aan hem te geven om te doen wat hij wilde.

Ik was half weg aan het dromen toen Daddy voorstelde dat ik maar eens goed keek waar ik dan mee moest werken, en begon zijn broek uit te trekken. Zijn onderbroek kwam gelijk mee en al bouncend kwam er een besneden, zwart monster tevoorschijn van minstens 19x5. Groter en zeker dikker dan ik ooit had gehad. Ik wist wat me nu te doen stond, en pakte zijn lul in mijn hand. Ik begon hem langzaam af te trekken, proberend om mijn vingertoppen elkaar aan te raken, alleen mijn nagels waren net lang genoeg om Daddies lul te omsluiten. 
"Pak hem lager vast en werk van beneden naar boven girl." Ik had nog nooit een besneden lul gehad, en de nodige instructies nodig. Ik pakte Daddies lul opnieuw beet, maar dit keer lager en begon met een pompende beweging hem langzaam af te trekken. 
"Hmmm a quick learner" kreeg ik van daddy als compliment op mijn ontdekte techniek. Daddy begon diep te zuchten en begon langzaam zijn vinger in mijn gaatje te duwen. Ik sluit mijn ogen en schud wat met mijn kontje, rijdend over Daddies vinger. Als ik mijn ogen open, zie ik een dikke druppel voorvocht op Daddies eikel. met mijn vingertoppen smeer ik zijn vocht over zijn eikel.
"Dat gaat niet genoeg zijn om mijn lul glad te krijgen, en jij weet vast wel wat de oplossing is." 
Ik wist de oplossing, maar ik keek op naar daddy met een blik alsof ik clueless was, mijn schouders ophalend.

"Like a good girl ga je eerst alles likken tot het glimt, en vervolgens ga je zo diep als je kan mijn lul zuigen tot je speeksel en mijn voorvocht op mijn ballen druipt." werd mij streng toegesproken terwijl 2 vingers van Daddy zich in mijn mond forceren.
"Oefen maar even op deze." Zegt Daddy terwijl zijn 2 vingers diep in mijn mond verdwijnen. Ik probeer niet te kokhalzen en te ontspannen, maar iedere kleine beweging die Daddies vingers maken geeft een directe reactie.
"Hmm ook dat moeten we trainen" hoor ik hem zeggen terwijl ik tranen op voel komen van het kokhalzen en zijn vingers uit mijn mond glijden. Ik was nu echt overgeleverd aan de training van Daddy en voelde zijn natte vingers terug op mijn gaatje landen.
Ondertussen begon ik met mijn tong naar buiten richting Daddies lul te gaan. Zo snel als ik in de buurt kwam rook ik zijn mannelijke geur wat mij nog onderdaniger liet voelen.

Langzaam maakte mijn tong contact met zijn eikel en proefde ik Daddy voor het eerst. Zijn voorvocht smaakte licht zoet, maar zijn lul musk en mannelijk. Terwijl ik langzaam Daddy zijn eikel rond probeer te likken, voel ik hoe Daddy een vinger naar binnen probeert te duwen. Met mijn mond open sla ik een kreun als ik voel hoe hij naar binnen gaat.
"Ontspan je, en geef je kontje aan Daddy zodat hij het werk kan doen."
Ik probeerde mijn hele lichaam te ontspannen en de vingers het werk te laten doen, terwijl ik mij focuste op het rondlikken van Daddy zijn 19 centimeter.

Na een minuutje likken was Daddies lul gecoat met een goed laagje speeksel, en voelde ik Daddy zijn vinger uit mijn kontje glijden, om vervolgens met 2 vingers in mijn mond te eindigen.
"Zuig hier even op, je wilt beide vingers goed nat maken prinses." Ik begon op Daddy zijn vingers te zuigen en langzaam met mijn hoofd op en neer te gaan, licht kreunend met iedere ademhaling.
"Ik denk dat beide gaten klaar zijn voor Daddy om gevuld te worden." hoorde ik Daddy zeggen terwijl 2 vingers zich een weg naar binnen zochten tussen mijn billen. "Kijk maar hoe diep je Daddy naar binnen kan krijgen." kreeg ik als aanmoediging om mijn mond zo ver als ik kon te spreiden om Daddy zijn eikel naar binnen te krijgen. Met mijn kaken zo ver uit elkaar als ik kon probeerde ik Daddies eikel naar binnen te krijgen. Ik probeerde mijn lichaam iets te draaien waardoor mijn kontje zich dieper over Daddies vingers opende. Ik sloeg een diepe zucht terwijl Daddies vingers volledig in mij waren, en ik een goedkeurende kreun hoorde en een aaiende hand over mijn hoofd voelde.
"Daddies princess is doing such a great job, riding his fingers, sucking his cock. Ik weet nu al dat jij heel vaak Daddies zaad gaat verdienen."
Ik kon niet veel meer dan goedkeurend kreunen terwijl ik Daddies lul voor een centimeter of 8 diep in mijn keel had.

Ik gleed nu met mijn mond moeiteloos over zijn paal, hem zo diep mogelijk proberen te nemen, om terug te komen voor wat lucht, Daddies vingers zich diep in mijn kontje begraven.
"Je gaat vandaag wel Daddies zaad krijgen, maar je hebt nog veel training nodig om Daddies dick in je kutje te nemen." Kreeg ik te horen terwijl ik Daddies vingers uit mij voelde gaan.
"Voor de volgende keer dat we afspreken heb ik wat tools voor je in de goodiebag gedaan waar je mee kan trainen zodat je Daddy in het vervolg echt toegang kan geven tot alles."
Licht teleurgesteld dat ik niet genomen ging worden moest ik, gezien de grootte, ook onder ogen komen dat het waarschijnlijk een slecht idee was.
"Mag ik je dan in ieder geval wel klaar pijpen Daddy?" Vroeg ik opkijkend van zijn buik.
"Good girls get rewarded, so you definitely deserve it."

Daddy pakt mij bij mijn taille en zet mij op mijn knieën neer, komt voor mij staan en legt een hand op mijn hoofd.
"En gelukkig hebben we in ieder geval 1 gat waar het zeker past." Hoor ik Daddy zeggen terwijl hij mijn hoofd naar zijn lul begeleid.
Ik open mijn mond wijd en laat Daddies lul naar binnen glijden. Ik voel hem duwen tot hij diep achter in mijn keel zit en zijn voorvocht langzaam mijn keel indruipt.
"Je hoeft alleen maar te zuigen prinses." 
Ik probeer alle controle op te geven en alleen maar te zorgen dat er constante zuigkracht op Daddies dick zit. Hierdoor schiet Daddies dick nog dieper mijn keel in tot een punt dat het afgesloten is en ik bang ben dat ik ga stikken op deze lul.
Voordat ik echt in paniek kan raken voel ik Daddies lul uit mijn keel schuiven en kan ik even snakken naar adem.
"Adem met het ritme mee met hoe ik je keel neuk slet." Daddies toon was ineens weer erg streng, maar ik besefte me dat dit was omdat ik nu hier was voor zijn genot.
Als een good girl probeerde ik Daddy het tempo van mijn adem te laten controleren met iedere stoot waar zijn lul in mijn keel verdwijnt.
Met een hand bij mijn keel en een hand die mijn haar stevig vastpakt, voel ik hoe Daddy mijn mond als een kutje aan het neuken is, terwijl ik mij blijf concentreren op het zuigen en adem halen.
Door Daddy zijn snelle stoten laat ik bij iedere stoot een kreun, happend naar adem, en voel hoe zijn lul steeds meer begint te lekken.
terwijl voorvocht en speeksel vanaf mijn mondhoek naar beneden over mijn jurkje druipt, hoor ik Daddy steeds meer kreunen, en voel zijn lul nog dikker worden in mijn mond, tot het punt dat ik mijn keel uit voel rekken iedere keer als hij naar binnen stoot.
Ik voel dat ik bijna out ga van het luchtgebrek, en de intensiteit van Daddy, dat ik vooral hoop dat hij snel komt. 

Om te kijken hoe ver Daddy was, keek ik naar boven en staarde recht in Daddies ogen, die al de hele tijd van het zicht aan het genieten was.
"Daddy loves it als je me aankijkt met zaadvragende ogen, terwijl ik je keeltje helemaal vol spuit." 
Mijn ogen zo groot mogelijk makend probeer ik Daddy te smeken om mij te vullen.
Met zijn lul nog dikker wordend en beginnen te pulseren, voel ik Daddies grip nog harder aan mijn haar trekken.
Met iedere stoot kreund Daddy dieper en harder tot ik een golf van zaad mijn keel in voel pompen.
Na de eerste golf trekt Daddy zijn lul tot aan zijn eikel uit mijn mond, en met een diepe kreun stoot hij zijn lul dieper dan voorheen in mijn keel terwijl een 2de, 3de en 4de golf zaad diep naar binnen wordt gepompt.
"En nu slikken prinses, be Daddies good little girl." Hoor ik daddy bemoedigend toespreken terwijl ik alles doe wat ik kan om zijn zaad door te slikken. Terwijl ik bezig ben alles door te slikken haalt Daddy zijn lul uit mijn mond, gevolgd door een lange sliert cum. Ik doe mijn mond dicht en slik de laatste resten door terwijl ik Daddy aan blijf kijken.
"Thats a good girl, nu alleen nog even schoonlikken."
Ik open mijn mond om Daddy te laten zien dat ik alles netjes door had geslikt en begin de slierten cum van Daddies lul te likken.

Nadat Daddies lul schoon is gelikt, ploft hij op de bank en blijf ik met mijn billen wiebelend netjes op mijn knieën zitten. 
"Good girl, kom maar naast Daddy zitten."
Enthousiast spring ik op de bank en krijg ik een dikke kus terwijl ik in Daddies armen kruip.    
"Je hebt het erg goed gedaan vandaag prinses, maar je training begint hier pas. Voor onze volgende date ga je aan meer eisen moeten voldoen, waaronder het rekken van je kutje zodat je klaar bent om geneukt te worden."
Ik knik instemmend terwijl Daddy een grote tas die achter de bank lag pakt.
"Hier zijn plugs, dildo's, vibrators en een kooi. Je gaat zorgen dat je eind volgende week al deze dildo's makkelijk kan nemen, en vanaf morgen ga je jezelf cagen tot onze volgende ontmoeting. De vibrators zijn zodat je nog een beetje met je opgesloten clitje kan spelen."
"Yes Daddy." was het enige wat ik kan zeggen terwijl de ene na de andere gigantische dildo uit de tas kwam. Sommige zijn zeker groter dan Daddy is, waarschijnlijk zodat hij volgende keer makkelijk zou passen.
"Good girl. Dan mag je je nu omkleden en gelijk naar huis, ik wil je hier alleen als mijn prinses hebben."
Ik geef Daddy nog 1 kus en ga naar de slaapkamer om mij om te kleden, de hele ervaring nog niet helemaal bevattend.
Omgekleed en wel vind ik de goodiebag bij de uitgang die Daddy klaargezet heeft, en roep ik in mijn beste meisjes stem nog "Doei Daddy!" voor ik de deur achter mij dicht trek en naar huis rijdt. 


To be continued...
XxLanaxX

4113 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.