Ik gebruik je!

Geplaatst door: domixlheterbivak op 16-01-24

Ik kom binnen! 

Jij ligt op bed, en met een blinddoek voor, je wacht in spanning af. want je weet dat ik naast je sta, maar weet niet wat ik ga doen! 
Je hoort dat ik mijn riem en broek los doe, maar wat je niet weet is dat ik de riem ook uit mijn broek haal, jij ligt eerst op je buik en dan slankt mijn riem in een keer KLETS heerlijk op je ass, en nog een keer en nog een keer. 
Met je handen knijp je in je ass ik zeg dat de handen weg moeten. Dat doe je niet, dus pets ik met de riem over je handen heen. Je trekt ze terug, dan bind ik ze vast achter op je rug en spank ik je nog 15 keer, je ass is lekker gevoelig rood en er komen kippenvel bultjes op. Dan draai jij je om, terwijl ik dat nog niet had gezegd. 
Ik zeg wat wil je dan slut? Mijn Dick in je keel? Ik ram hem er in een keer in en tel van 30 naar 0. Je begint vanaf 20 te spartelen en snakken naar adem, maar ik heb je goed vast en je kunt nergens heen. Daarna grijp ik je om je middel, gooi je mooie benen over mijn schouders en druk mijn lul hard achter elkaar stotend in je keel. Je gaggt elke keer en op een gegeven moment komt alle melk eruit die je gedronken had. 

Na dat afwisselend 15 min gedaan te hebben gooi ik je op bed en ik zeg dat ik een biertje wil. Je kruipt als een slaaf richting de keuken, ik loop achter je aan met het slijm druipend van mijn lul op de vloer. Je gaat niet snel genoeg, dus daar kwam de riem weer. Ik zit lekker op de bank met mijn ballen de bank lekker vies maken. Je komt terug met het biertje en begint weer heerlijk met pijpen. Nadat ik het genoeg vond bind ik je om de bank heen en stoot ik mijn lul in een keer rammend in je ass. Je spartelt weer, heerlijk en ik neuk je helemaal af.

33 keer gelezen

Score:
(van aantal stemmen: )

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.