In het bos

Geplaatst door: nikita op 20-01-24

Ik loop door het bos van Beetsterzwaag in mijn super strakke hotpants en topje  en na een tijdje vind ik een mooi plekje om naakt te zonnen.

Ik trek mijn kleding uit en ga in de brandende zon liggen. 
Ik word geil van de hete zon die op mijn lichaam brand.
Dus ik pak wat glijmiddel en smeer lekker  mijn kutje in en uit mijn tas pak ik een enorme aubergine en die schijf ik in mijn kutje mmmmm.
Na 5 minuten ga ik staan om een stukje te wandelen. 
Ik de verte zie ik 2 donkere mannen lopen, ik zorg ervoor dat ze mij zien.
Ze komen mijn richting op en ik denk omg yesssss, ik loop rustig naar mijn kleed en ga daar in doggystyle op hun wachten. 
Ze komen dichterbij ik hoor ze lopen door het gras en ze stoppen achter mij.
De ene zegt Jezus kijk een aubergine erin mmmm.

De 2de gaat voor mijn zitten en tik met zijn lul tegen mijn wangen en mond.
Ik open mijn mond en begin hem meteen gulzig te pijpen terwijl de andere de aubergine uit mijn kutje haalt, na het verwijderen van de aubergine begint hij meteen mijn kutje te likken mmmmm en ik voel de lul in mijn mond steeds meer groeien ik neem hem zo diep mogelijk in mijn mond en dan groeit hij mijn keel in omg wat een geil gevoel inmiddels is zijn lul op volle sterkte z'n 21cm  die ik steeds mijn keel in laat gaan.
Ondertussen gaat de andere op zijn knieën achter mij en laat zijn stijve paal in mijn kutje glijden hij pakt mijn heupen vast en begint mij op een geweldige snel tempo te neuken en doordat hij zo snel neukt met lange halen duwt hij mijn mond met elke stoot weer diep om de lul van zijn vriend.
Zo neuken ze mij uren lang en ze wisselen om de 10 minuten van plek.
Tot dat de gene voor mij ook op zijn knieën gaat en ik volledig gespitroast ben, zeggen ze ineens "ik Jezus ik ga spuiten" 
Ze beginnen nog harder en  sneller te neuken totdat ze ineens op hun diepste stoppen en beginnen te kreunen ik voel dat de lul in mijn mond begint te kloppen en spuit zo mijn keel vol gelukkig gaat hij af en toe een beetje uit mijn keel zodat ik kan ademen en dan slik ik gulzig zijn sperma door en dan gaat hij weer diep in mijn keel tot ze allebei helemaal leeg zijn. 
Nikita gelukkig haar kutje en buikje vol met heerlijke sperma. 
Daarna gingen ze naast elkaar liggen en heb ik hun palen goed schoon gezogen. 
Ze gaven mij een tongzoen en bedankten mij voor de heerlijke sex.
Toen gingen ze weer en ik lag daar helemaal voldaan met een heerlijk voelende kut.
Na een half uurtje heb ik mij aangekleed en ben naar hij gegaan.  
BESTE SEX OOIT!!! 
XXX Nikita 

3611 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.