Parkingfun

Geplaatst door: vanderzijpen op 23-01-24


Parkingfun
Vorig jaar leerde ik een toffe man kennen uit Nederland die zich, zoals ik vroeg, dominant wou opstellen tegenover mij. 
Niet in de zin van Meester zijn en alles wat bdsm regeltjes voorschrijven. Wel ging hij initiatief nemen, me opdrachten geven, en moest ik 'gehoorzaam' zijn. 
We konden beiden niet 'ontvangen' en hadden weinig zin in een saaie hotelkamer omdat we er graag anderen bij wilden betrekken. Mannen die ik in opdracht geil moest maken, ergens buiten op een date-plaats . 
Op het afgesproken tijdstip rond het middaguur pikte hij me op en reed ik mee naar de door hem gekozen locatie juist over de NL grens. 
Op een parking naast de autoweg stonden een 6-tal wagens geparkeerd. Het was fris herfstweer.
Zoals hij me gevraagd had was ik kort gerokt maar de kou deerde me niet. integendeel. Zodra ik bij hem instapte moest ik immers een zwaar donker Belgisch biertje drinken en terwijl hij reed zijn mooie pik pijpen die uit zijn rits omhoog stond wat me enorm opwond. Na een tweede biertje was ik lekker tipsy van de drank en heerlijk geil. 
We stapten uit en hij leidde me naar een klein paadje dat de bosjes naast de parking in ging. Tussen de bomen door zag ik nog enkele 'wandelaars' waarvan sommigen met mekaar aan het praten leken. 

Een eind verder kwamen we op een kleine open plek waar hij me instructies gaf. Ik moest mijn rokje wat laten zakken en met de rug tegen een boom gaan staan. Mijn handjes achter de boomstam. Hij draaide een schoenveter rond mijn polsen alsof ze stevig vastgebonden waren. Dan ging hij een eind van me af staan en gebaarde enkele kerels dichterbij te komen. Ik zag hoe hij met hen praatte en al gauw kwam eentje op me af. Hij bleef voor me staan en greep met zijn hand onder mijn rokje mijn stijve klit vast want mijn opwinding kon ik niet verbergen. Terwijl hij me rukte en streelde tongzoende hij me. Toen merkte ik dat 2 andere mannen met hun pik uit hun rits rukkend toekeken. Hoewel ik daar zin in had liet mijn positie echter niet toe hen te pijpen maar ze trokken wel mijn rokje omlaag en drukten hun natte pikken tegen de mijne.

Om beurt tongden ze mij en gingen dan weer naast mijn begeleider staan. Mijn opdrachtgever gaf me nog een biertje dat hij zodanig uitgoot dat er een gedeelte over mijn kledij vloeide. 'Schat ik moet wel dringend plassen nu' fluisterde ik hem gauw toe. 'haha super' antwoordde hij en keek lachend naar de mannen. 'plas maar sletje, maar je blijft vastgebonden' Terwijl hij dit zei raapte hij het rokje dat aan mijn voeten lag op en stapte achteruit. Ik keek hen aan en blozend ontspande ik me. Mijn klit stond nog halfhard boven mijn kleine string uit maar de drang was zo groot er dat algauw een fijne straal uit mijn pisgaatje spoot. 'Wauw, geil' riep er ene terwijl hij zich rukte. Ik keek hen plassend aan en één van hen kwam voor me staan. Toen mijn plasstraal bijna ten einde liep bukte hij zich en nam mijn klit in zijn mond. Dan richtte hij zich op en met een overvolle mond gaf hij me een zoen. Of beter gezegd hij spoot de urine in mijn mondje. 'hmmmm' murmelde en slikte ik. 'nu weet ik dat jullie Heineken maken van lekker Belgisch bier!' We moesten er allemaal om lachen en mijn 'Meester' maakte mijn handjes los waarna vele handen over mijn lichaam en kontje tastten en me op de knietjes drukten. Algauw kreeg ik nog meer Heineken, deze keer gemengd met zoete witte saus, over me heen. 

4330 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.