Zijn dromen bedrog?

Geplaatst door: back-again op 30-01-24

Ik wandelde voorbij, in gedachten verdiept. Zou ik het doen?
Deze prachtige vrouw had me aangesproken en had mij haar adres gegeven met de woorden : “Ik verwacht je.” Dit was me nog nooit overkomen. Toen ik ze verder zag wegwandelen, voelde ik iets wakker worden vooraan in mijn broek. Ze zag er lekker uit.
Dus stapte ik voorbij het adres en stelde me voor hoe ik dit moest aanpakken. Ik draaide terug en stond voor de voordeur. Gewoon bellen, stond er op het briefje. Tweede verdieping. Een beetje zenuwachtig belde ik aan. Ze moet me zien staan hebben want de zoemer van de deur nodigde me uit om deze te openen. Ik trapte naar de tweede verdieping. Daar stond ze me op te wachten. Sexy, zoals ik me al had voorgesteld.
Ze nam me bij de hand maar stelde zich niet voor. Ik werd op een zetel geduwd en kon haar volledig in me opnemen. Hoge hakken, lange benen, sexy zwarte nylons tot halverwege haar billen. Een mooi sexy, rood broekje onder een zwart rokje met daarboven een witte bloes. Ze lachte zachtjes en keek me aan.
Toen ze naast mij kwam zitten had ik zin om haar te kussen. Ik kreeg de kans niet. Ze was me voor. Ze dwong haar tong tussen mijn lippen. Ik voelde me klein en vond het heerlijk. Zij nam echt wel de touwtjes in de handen. Terwijl ze me kuste ging haar hand naar mijn ondertussen hard geworden knobbel in mijn broek. Ze deed de rits open en haalde mijn pik tevoorschijn, wreef er zachtjes over en trok er een beetje aan. Ik bevond me op een andere plek. Mijn twijfels om te daten waren volledig verdwenen.

Aangezien ik meer en meer zin kreeg, wilde ik toch ook wat initiatief nemen. Ik legde mijn hand op de binnenkant van haar dij en begon deze te strelen. Ze kreunde zachtjes. Ik zette mij op mijn knieën voor haar en kuste haar dijen. Ze lachte geheimzinnig. Toen mijn handen naar boven bewogen, kwam haar kontje los van de zetel. Terwijl ik de dijen kuste nam ik het onderbroekje langs beide kanten vast en trok het naar beneden. Ik deed het over haar zwarte schoenen uit en keek haar in de ogen. Onderweg naar haar ogen viel mijn blik op iets dat ik helemaal niet had verwacht. Deze prachtige vrouw had iets dat vrouwen normaal niet hebben. Een penis. De twijfel sloeg toe. Wat moest ik nu doen. Dit was iets nieuw.
Wat ik nooit had verwacht, gebeurde. Deze vrouw had me zo’n zin laten krijgen dat ik haar, toch een beetje hulpeloos, in de ogen keek. Waarschijnlijk zag ze de kleine twijfel in mijn ogen. Ze nam mijn hoofd vast en trok het naar haar toe. Ik liet dit gewillig toe. Ze vroeg me haar te kussen op haar klit. Nooit gedacht dat ik dit zou doen. Terwijl ik dit deed, bewoog zij zachtjes op en neer. Haar klit werd harder en groter. Ze had nog steeds mijn hoofd vast maar ik wilde niet meer weg. Ik nam de klit in mijn mond. Terwijl hoorde ik haar zachtjes kreunen.

Na een tijdje stond zij recht en gebood ze me me uit te kleden. Toen ik dit had gedaan moest ik op mijn knieën in de zetel gaan zitten. Mijn armen over de achterleuning. Ik voelde haar hand over mijn kont gaan en een vinger ging zachtjes in mijn anus. Dit vond ik wel lekker. Dan een tong. Dit was nog lekkerder. Toen voelde ik een koude, vloeibare gel langs en in mijn kontgaatje glijden. Wouw. Ik zou een eerste keer genomen worden. En dit door deze sexy tgirl. Een droom. Ik vroeg haar toch een beetje voorzichtig te zijn en ook een condoom te gebruiken. Haar antwoord was een tik op mijn kont. Ik voelde haar klit, met bescherming, tegen mijn kont en daarna zachtjes penetreren. Ik kreunde en voelde mijn lul hard en vochtig worden. Fuck, wat was dit lekker. Ze ging zachtjes heen en weer en ik ontspande volledig. Daardoor genoot ik nog meer. Mijn lul maakte zoveel vocht dat het op de zetel viel en ik dacht klaar te kunnen komen. Zij genoot duidelijk ook. Ook omdat ze de touwtjes in handen had. Maar toen vroeg ik haar te stoppen.

Ik stond op en zei haar dat het nu mijn beurt was. Aangezien ze nog niet van plan was om de teugels te vieren, nam ze me bij de hand en liep naar de slaapkamer. Ze ging op haar rug op het bed liggen. Ik deed bescherming om en moest voor haar op mijn knieën komen zitten. Ik nam haar beide benen vast en tilde deze op. Na haar gepijpt te hebben, legde ik haar terug op het bed en stak mijn lul diep in haar. Met haar benen in de lucht ging ik met mijn tong in haar mond. Terwijl we kusten, ging ik hard heen en weer. Ik kon me niet meer houden, kwam heerlijk klaar en viel naast haar in het bed.
Ik was voldaan. Maar er was iemand die dat nog niet was. Nu mocht ik haar ontvangen met mijn benen omhoog. Ze was helemaal klaar om mij nog een beurt te geven. Haar ogen stonden sexy en heet. Eerst stak ze haar klit in mijn mond om haar te verwennen. Daarna penetreerde ze me nog steeds zachtjes. Daarna ging het hard. Ik hoopte dat de bescherming het zou houden. Ik kreunde en zag dat ze daarvan genoot. Ze keek geheimzinnig. Mijn benen in de lucht. Heen en weer. Terwijl kussend. Dan richtte ze zich op en deed haar condoom af. Seconden later kwam ze klaar over mijn buik. Een beetje later haar gezicht op mijn borst. Zachtjes bijtend in mijn tepel. Nu beiden voldaan.
Ik zei haar dat het lang geleden was dat ik zo had genoten en dat ik nog wel eens zou willen afspreken. Ze zei me dat het heerlijk was en dat ze me nog wel zou contacteren. We namen afscheid.
Ik kijk er naar uit totdat ze me vraagt om nog eens terug te komen. Misschien wel om een trio te doen met een andere tgirl. De verrassing zou niet meer zo groot zijn maar dit is nu een nieuwe droom van mij. Langs twee kanten verwent worden of iemand verwennen. Hopelijk in een volgend verhaal ????

Dit verhaal is louter fictie, alle feitelijkheden zijn louter toeval. Mocht iemand zich toch herkennen mag die altijd contact opnemen

2143 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.