We gaan het sletje wat opwinden

Geplaatst door: hannacd op 01-02-24

Hij drukte op de bel en wachtte toch enigszins nerveus op een reactie. Het adres klopte, het was een keurige, vrijstaande woning met een flinke tuin die er fraai uitzag. De deur werd geopend. Voor hem stond een aantrekkelijke dame die hem aankeek. "Ah, daar ben je dan! welkom en kom binnen!" Ze had een prettige stem en zag er geweldig aantrekkelijk uit: kort leren rokje, sexy kousen, een paar grote borsten die parmantig vooruit staken in een fraaie ivoorkeurige, satijnen blouse, en een prettig gezicht. Ze nam zijn jas aan en keek keurend naar zijn kleding. "Prima, je bent gewoon als normale vent gekomen. Heerlijk als je je zo gaat omkleden; ik ben erg benieuwd naar je lingerie! Volg me maar, we gaan naar de achterkamer!"

Die andere ruimte was een flinke kamer, omgebouwd tot SM/speel- en sekskamer. Aan de wand zwepen, boeien, touwen, leren spullen. Aan de andere wand: zeer perverse foto's van andere SM/sekssessies. Zeer compromitterend, geil, niets verhullend, erg opwindend...
 
Ze nam hem mee naar een zijkamertje. "Kleed je hier maar rustig om, ik kom over een half uurtje terug en dan gaan we je keuren! Zorg dat je schoon bent -ze wees op een douche en wastafel- en zorg dat je sexy gekleed bent. Tot straks!" Ze verdween. Hij trok snel z'n burgerkloffie uit en nam een douche. Er lag zelfs een scheermesje, dus hij scheerde nog maar een keer z'n schaamstreek en daarna de rest. Snel droogte hij zich af, pakte z'n koffertje uit en trok snel zwarte kousen (15D) aan, een gordeltje, deed een cockring om z'n pik en ballen. De beha was snel aangetrokken, de cup F-siliconen borsten erin, daarna de blouse en als laatste het bilkorte rokje. de zwarte lakpumps maakten het af. Al snel kwam de dame terug. Hij schrok: ze was nu gekleed in soepel zwart kalfsleer met uitsparingen waar haar grote borsten uit staken. Ze had echt hele grote, donkerrode tepels die maakten dat zijn lul begon te groeien.. Haar -gladgeschoren- schaamstreek en billen waren bloot. Ze had hand- en voetboeien in haar handen. Ze kwam bij hem staan, zag dat zijn lul groeide toen hij naar haar lichaam keek. Het deed haar goed, een man zo te zien. Ze werd er geil van en ze had zin in dit mannetje... Haar echtgenoot ook, die had de ontmoeting geregeld; ze had het goedgekeurd omdat ze het heerlijk vond, dit soort geile middagen. Gekreun, gegil, gekronkel van lichamen, seks, vloeistoffen, warm zaad, orgasmes en verse pis: ze genoot er iedere keer van..
Snel deed ze hem de hand- en voetboeien om. Hij rook een zalig parfum en hij hunkerde naar haar lichaam. Haar grote borsten zwaaiden uitnodigend naar hem en haar heerlijke, volle kont riep hem... Hij was erg benieuwd naar haar kut en clit... Ze deed hem een brede halsband om, klikte een hondenriem aan het oog van de halsband en gaf er een rukje aan. Een zacht katoen koord werd om z’n pik en ballen geslagen en stevig aangetrokken. “Zooo, dat is een mooi gezicht, zo’n afgebonden lulletje en zakje!”
"Nou, je ziet er lekker geil uit zo, sletje! We gaan plezier maken! Kom maar mee!"
Ze trok aan de riem en hij liep achter haar aan, met groot genoegen kijkend naar haar wiegende volle billen. Ze klikte z'n handboeien aan een spreidstang en hees hem daaraan op. "Beentjes wijd, sletje!" sprak ze. Hij deed z'n benen wijd, ze maakte de voetboeien vast aan klaarliggende touwen, die met haken aan de muur vast zaten. Ze hees hem op tot hij niet meer kon bewegen...
Ze pakte een gelaatsmasker, pakte zijn bril af en deed hem het masker op. Ademhalen ging prima, maar hij zag niets meer. Jammer, geen mooie vrouw meer te zien...

Er klonk gestommel. Opeens drukte iemand zich stevig tegen hem aan. Hij rook geen parfum, dus dit moest haar partner wel zijn, want hij voelde een harde lul tegen z'n billen. Zijn billen werden iets uit elkaar getrokken en hij voelde hoe die stijve, warme, kloppende lul tegen z'n mannenkutje drukte. Een paar handen speelden stevig met zijn ballen en pik... "Lekker clitje heb je sletje, en een zakje vol knikkers, heerlijk!" "Dank U, meneer!" sprak hij zachtjes uit. "We gaan eens kijken wat jij kunt hebben, sletje van ons!" De man ging opzij van hem staan, greep zijn pik stevig beet en opeens begon er in een tempo van 5 per minuut, een serie stevige klappen op z'n billen neer te dalen. Terwijl de man hem met een plak billenkoek gaf en zijn pik heel stevig vast hield, voelde hij tepelklemmen op z'n tepels geplaatst worden. Hij rook haar parfum weer... "Stop maar even Jan, we gaan het sletje wat opwinden..."
Opeens stond ze tegen hem aan, z'n kloppende lul tegen haar buik, haar heerlijke stevige borsten tegen hem aangedrukt. Ze pakte z'n hoofd stevig vast en gaf hem een warme tongzoen, met veel spuug. Hij had al eerder geschreven waar hij op geilde; spuug was er één van… Hij werd snel geiler en geiler... "Doe het sletje nog maar wat klapjes Jan, het wordt veel te geil, ik voel zijn harde clitje tegen m'n kut drukken!" Ze hield zijn hoofd stevig vast en perste een mondje warm spuug in z'n neus, terwijl de man hem meer en harder sloeg. Hij gilde van de klappen, maar de man sloeg gewoon door en de vrouw genoot van zijn neus, waar ze stevig op sabbelde...
Na een paar minuten stopte de regen van klappen. Hij voelde z'n billen vreselijk gloeien. Hij werd losgemaakt en moest op z'n knieën gaan zitten. Het masker werd afgedaan en hij zag de man en vrouw voor hem staan. "Jij gaat mijn man lekker pijpen, en als hij tevreden is ga je daarna mijn kut uitlikken en m'n blaas leegdrinken, begrepen?!" “Ja Mevrouw”, sprak hij gedwee. “Jan, neem die slet maar mee en geniet er van!”
De man trok aan de halsband en hij volgde hem naar het bed in de hoek. Hij werd met z’n knieën voor de rand van het bed gezet. De man ging op het bed liggen, legde zijn benen over de schouders van het sletje wat nog kreunde van het pak slaag, en hielde de stijve lul voor de mond van de slet. “Mond open!” De harde penis gleed zijn mond in en vulde zijn mondholte… “En nu ritmisch pijpen, ik geef met klappen het tempo aan!”
De tien minuten die volgden waren intensief. De man vond het heerlijk om zijn pik diep in zijn keel te duwen, wat kotsneigingen tot gevolgen had. Waar de man dan weer van genoot. Er stond een teiltje klaar om eventuele kots op te vangen. Na vijf minuten stevig keelneuken was dat teiltje nodig. De man genoot van de brakende sletslaaf.. Nog vijf minuten pijpen en de man kwam kreunend in de mond van het sletje klaar. “Het zaad niet doorslikken, doe maar in mijn hand!” Hij duwde de mond vol warm zaad in de hand voor z’n mond. De man smeerde het zaad aan zijn afgebonden pik en ballen. “Zo dan heeft mijn vrouw ook wat om van te genieten!”
Hij mocht z’n mond spoelen met een glas frisdrank. De vrouw pijpte haar man die daardoor nog een keer klaarkwam… Hij kreunde en hijgde van genot… Z’n vrouw slikte het zaad door, de man verdween uit de ruimte.
 
Hij zat op z’n knieën. Ze kwam vlak voor hem staan. Hij rook weer dat heerlijke parfum en genoot van het uitzicht op haar gladgeschoren kut. Hij zag een zeer grote clitoris en werd nog geiler van dat uitzicht.!
“Zo, mijn man heeft intens genoten van jouw pijpbekje, maar ik wil nu ook weten of je een beetje kunt beffen en mij genot kunt geven! En ik ben niet een vrouw die snel en makkelijk klaarkomt, het wordt werken voor je! Luister goed naar mijn bevelen, volg ze meteen snel en perfect op. Belangrijk voor ons besluit of we wel of niet verder met je gaan! Je zult wel dorst hebben na al dat gesabbel aan de lul van m’n man, dus ik ga jouw dorst lessen… “
Ze kwam tegen hem aan staan, druk zijn bovenlichaam wat achterover en drukte haar warme, heerlijk ruikende volle kut op zijn mond… “Netjes al mijn verse, warme pis opdrinken en geen druppeltje knoeien, want dan krijg je een heel fors pak slaag, begrepen?!” Hij kon niet zeggen met al dat damesvlees op z’n mond gedrukt, maar dat begreep ze wel. Opeens vulde zijn mond zich met warme damespis. De smaak was zoutig, weeïg en eigenlijk ronduit vies. Maar toch, zooo geil… Snel slikt hij de vloeistof door, wetende dat geknoei hem een pijnlijk pak slaag zou opleveren en dat was niet bepaald z’n wens… Hoewel hij gewoon niet bepaald veel te wensen had… Wat hij wèl wilde, had hij al in een sublijst aangegeven, die ze al twee weken in hun bezit hadden. De dwang om te slikken was groot en hij dronk snel alle pis op die ze in zijn mond spoot… Eindelijk was ze klaar, voelde hij. “Netjes flink op m’n plasgaatje zuigen, zodat ook de laatste pis eruit komt!” Hij zoog hard en proefde nog een wolkje pis in z’n mond vloeien.
“Goed zooo sletje. En nu op mijn clit zuigen en ‘m likken. Ik wil je tong voelen!”
De tien volgende minuten deed hij zijn best op haar clit, die snel groeide en gevoelig werd. Ze genoot van zijn mond en tong. “Sneller, die maar alsof het een lul is en pijp me!” De clitoris gleed uit zijn mond en hij zoog ‘m weer naar binnen, liet hem weer glippen en zoog m weer in z’n mond… Ze kreunde van genot. “Goed op m’n schaamlippen zuigen, en er zachtjes in bijten. Wissel het af met m’n clit verwennen!”
Een kwartier later voelde hij de vermoeidheid toeslaan; een vrouw goed beffen is best een zwaar karwei, bleek maar weer. “Stop, meekomen naar het bed!” Ze trok hem mee naar het bed, een paar meter verderop. Ze ging op haar rug liggen, zette hem op een kussentje voor het bed. Ze trok haar fraaie benen omhoog en beval hem door te gaan met likken, sabbelen en zachtjes bijten…. Na nog eens tien minuten hard werken voelde hij haar liggen trillen en schokken. “Ga door!!!” kreunde ze.  Het trillen werd heftiger. Ze klemde zijn hoofd hard tussen haar dijen en kwam enorm klaar. Er spoot nog een beetje verse pis in z’n mond wat hij netjes doorslikte. “Stoppen!” beval ze. Ze kwam een paar minuten even bij van het intense orgasme. “Je weet een vrouw te laten genieten, manneke. Ik ga met mijn man overleggen en je hoort het wel met een half uurtje. Er staan broodjes en koffie op de tafel, eet en drink en bereid je voor op ons oordeel…”
Ze verliet de ruimte. Hij ging aan de tafel zitten, at en dronk en ontspande z’n kaken. Het was een zalige vrouw met een heerlijke kut en geweldige clitoris. Precies wat hij altijd had gewild; een flinke sabbelclitoris in z’n mond. Groot, net een pikje… En de pik van de man was precies het goeie formaat, maar hij hoopte ook nog eens flink geneukt te worden door die lul…
 
Het was een klein kwartier later dat ze beiden terug de seksruimte in kwamen. De man was naakt, de vrouw droeg alleen een tangaslipje en een kwartcup beha. Haar borsten deinsden op en neer… Een prachtig gezicht..!
 
Ze pakte hem bij stevig z’n haren en trok hem naar het bed. Ze gingen aan weerszijden naast hem zitten. “We willen met je door, maar er zullen nog wat proefsessies komen met de onderdelen waarvan jij via de subbielijst hebt aangegeven dat je bereid bent om die te ondergaan. Het betekent nog veel perversere seksvormen, lichte martelingen en als beloning neukpartijtjes die zorgen dat jouw prostaatje en je balletjes totaal geleegd zullen zijn, na afloop van zo’n sessie. Kun je je daar in vinden?!” Natuurlijk stemde hij in! Dit stel was een genot en hij wilde veel meer met ze doen…. “Mooi” sprak ze, “dan zullen we er nu voor zorgen dat je minstens drie orgasmes gaat krijgen. We willen allebei jouw zaad proeven dus twee orgasmes zijn echt het minimum wat je gaat geven. Je gaat straks leeggemolken en doodmoe naar huis, wachtend op onze volgende oproep om hier te verschijnen en je diensten aan te bieden. We zijn allebei pervers, geil en we zullen zien of jij verder voldoet aan onze wensen. Maar ik waarschuw je: het wordt zeer pervers, het wordt vies, smerig en bloedgeil! We hebben niet voor niets een natte kamer gemaakt… De volgende sessie zal er minstens één andere slaaf of slavin bij zijn. En jullie gaan hard aan het werk om het ons naar de zin te maken. Als beloning mogen jullie seks met elkaar hebben, maar ook met ons. Het onderscheid tussen man en vrouw zal wegvallen; we naaien en spelen hier allemaal met elkaar! Dus ja, je zult ook geneukt worden, we zullen je aarsje mooi oprekken zodat een stijve lul er mooi diep in kan glijden!”
 
“Op het bed, beentjes omhoog!” Hij voldeed aan het bevel. De man kwam met een grote klysmaspuit op hem af. “We gaan je kutje schoonmaken. Ik vul je endeldarm met speciale klysmavloeistof. Dat zal er voor zorgen dat je darm minstens 30 centimeter schoongespoeld wordt. Je darmen legen doe je zometeen op de pot in de hoek. Schaam je niet voor geluiden en stank; je zult het vaker ervaren, ook van anderen!”
De spuit werd met een beetje glijmiddel in z’n poepgaatje geduwd en de man drukte de spuit in hem leeg. Er volgden nog zes van dergelijke spuiten. “Zo, dat is dan anderhalve liter, dat gaat even inwerken en zometeen gaan we genieten van jouw gekreun, het klaterende geluid en de heerlijke, smerige stank van verse slavenmest..!”
De vrouw kwam naar haar man toe, ging op haar knieën zitten en nam zijn halfstijve lul in haar mond. Hij keek vanaf de wc-pot toe hoe ze hem oraal bevredigde en genoot van hun seks… “Stop!” kreunde hij… “Ik wil niet weer klaarkomen, ik wil die sletslaaf zometeen naaien en volspuiten..!”
Met veel geborrel en gewind verliet zijn darminhoud zijn lichaam, de pot in… Hij kreunde van de kramp. Er kwam nog meer, en nog meer… “Lekker he, zo’n klysma! Goed voor je, slaafje!” Dan ben je lekker neukbaar!” lachte de man hem toe.
 
Na een dik kwartier op de pot gezeten te hebben, werd de kramp minder. “Opstaan en douchen! Schone billetjes en een schoon neukpoepertje willen we!” Hij liep naar de douche en draaide de kraan open. Hij zag hoe ze beiden naar zijn stront keken, wat nog in de pot lag. Ze had wegwerphandschoenen aan en ze pakt er wat stront uit en deed dat in een soort beker. Ze liep er mee naar een werkbank, aan de andere kant van de ruimte. De man kwam naar hem toe, pakte een handdoek en begon hem af te drogen, nadat hij de kraan had dichtgedraaid. “Zo lekker speeltje, ik ga met jou doen wat ik al aankondigde; ik ga je naaien. Echt zin in om mijn ballen tegen de jouw te voelen kletsen, als ik je neuk! Op het bed, op je knietjes, benen ietsje uit elkaar en je hoofd in het kussentje, billetjes braaf omhoog!”
 
Hij voelde hoe zijn ballen en pik nog strakker werden afgebonden, tot tegen de pijngrens. Er werd iets in z’n anus geduwd en een bijna koude stroom vloeistof vulde zijn endeldarm. Het zelfde gebeurde met zijn sluitspier; een koude, kleverige pasta werd aan z’n naaigaatje gesmeerd. De man nam plaats achter hem. Hij voelde hoe de lul van de man tegen z’n poepgaatje drukte en hij voelde hoe de man z’n lul met snelle rukbewegingen harder maakte. De druk van de eikel op z’n gaatje nam toe en opeens gleed de grote, kloppende eikel zijn lichaam binnen. Daar bleef hij een minuut om allebei te wennen aan de penetratie, toen drukte de man zijn lul dieper bij hem naar binnen. Hij kreunde en genoot van de binnendringende lul. Die gleed nu helemaal uit hem, de man smeerde er meer glijmiddel aan, spoot nog wat in zijn openstaande anus en drukte zijn lul weer naar binnen, maar nu rustig aan dieper… Hij voelde hoe de harde pik hem enorm vulde met warm, kloppend vlees…
De vrouw kwam voor hem op haar rug liggen. Haar kut was heeeel dicht bij z’n gezicht, terwijl de man hem rust en traag naaide. De lul gleed heel diep in hem, dan trok de man z’n lul weer helemaal uit hem om ‘m er weer helemaal in te drukken. Ze genoten allebei van de neukpartij…
“Lekker he, slaafje? Lekker genomen worden door die mooie lul van mijn man! Maar ook nog even werken nu; lik mijn kut! Lang, diep en zuig al het vocht wat er uit komt netjes op! Goed op m’n clit en pisgaatje zuigen en veel likken! Doe je best en zorg dat ik weer net zo lekker klaarkom als daarstraks!”
 
Terwijl hij haar intensief befte, naaide de man in een hoger tempo en kwam even later diep in hem intens klaar. Hij voelde de lul in zich kloppen en spuiten, dat was een bloedgeil gevoel… De man liet z’n lul in hem verslappen en keek toe hij het slaafje zijn vrouw oraal bevredigde…
Even later kwam de vrouw weer schokkend klaar… “Goed gewerkt slaaf, als beloning mag je haar kut nu neuken en volspuiten. Doe je best en geniet!” De man trok intussen zijn slappe pik uit zijn endeldarm. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij zette zijn stijve, afgebonden lul tegen haar warme, vochtige schaamlippen en gleed haar vagina binnen. “Kom maar lekker op me liggen en sabbel eens aan mijn tepels, en kneed m’n borsten eens stevig terwijl je me neukt!” Ze sloeg haar benen om hem heen en drukte hem stevig tegen haar aan. Hij naaide haar rustig, sabbelde op de grote spenen en kneedde haar grote tieten, maar het orgasme kwam al heel snel opzetten. Met moeite perste hij even later zijn zaad in haar kut. De afgebonden pik maakt dat namelijk best wat moeilijk. Maar het was geweldig om deze mooie, bloedgeile vrouw te mogen volspuiten… “Douchen slaaf, en je aankleden!” klonk het. Terwijl hij bevredigd naar de douche liep, zag hij hoe de man zijn warme zaad uit de kut van zijn vrouw likte… Het wond hem best op, maar nu maar even geen seks meer; tijd voor koffie en eten. En nagenieten…
 
Hij wachtte in de gezellige huiskamer onder het genot van een kop goeie koffie op hun terugkomst. Even later kwamen ze allebei binnen; zij in een strakke spijkerbroek met een T-shirt. Geen beha, en dat was heerlijk goed te zien… Hij ook in een spijkerbroek en T-shirt.
“Zo mannetje, hoe heb je deze uurtjes doorgebracht bij ons?” Hij vertelde dat hij enorm genoten had, dat ze zijn dorst prima had gelest en dat hij voelde hoe zaad in z’n kont langzaam naar buiten kwam. Ze stond op, liep naar de wc op de gang en kwam terug met een inlegkruisje. “Doe maar even nu, hier, in je slipje. Al dat geplak moet je niet in de auto hebben. En ik weet hoe veel zaad mijn man kan spuiten, dus ik kan me voorstellen dat je nu goed gevuld bent, wat natuurlijk alleen maar goed voor je is..!”
Hij maakt z’n broek los, trok het damesslipje wat naar beneden, plakte het kruis in het slipje en trok de boel weer omhoog. “Dat voelt beter, hmm?!” Hij knikte en ging weer zitten. Zaad vloeide in het maandverbandje…
 
“Je krijgt vanavond van ons een evaluatie over deze ochtend. Je zult begrijpen dat wij ook even willen bijkomen en gaan dan je subbielijst nog eens door. We vragen je nu al om in een e-mail straks, thuis, aan te geven waar je nog meer voor open staat. Want dit was pas een beginnetje; je hebt nog geen idee wat voor een geile, vieze en perverse mensjes wij zijn…” sprak ze lachend. “We spreken elkaar in ieder geval snel weer. We wachten op je e-mail. Je hebt tot vanavond acht uur om die op te sturen.”
Ze namen afscheid van hem; hij gaf hem een stevige hand en een flinke zoen op z’n mond en zij drukte haar borsten even dicht tegen hem aan, greep hem bij z’n lul en fluisterde: “Kom maar snel terug, je hebt vast snel weer enorme dorst…” Even gleed haar tong in z’n mond…
 
In een roes reed hij naar huis, terugdenkend aan de heerlijke, geile seks die hij had met dit fraaie stel mensen. Dit ging nog heel wat beloven voor de nabije toekomst…

3793 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.