Rox geen trio, wel 1.2.3... of worden het er 2

Geplaatst door: rox op 08-02-24

De bloedgeile honger naar een man en vooral wat hij kan bieden neemt groteske vormen aan. 

Rox honger lijkt maar niet te stillen. Rox gaat meer en meer als Rox de baan op, ze is meer en meer casual classy vrouwelijk, zelden tot omzeggens nooit afwijzende of rare blikken, ze gaat als verleidelijke vrouw met gewone kleine d borsten cup, op in de wereld. Van het steeds weer gaan tanken in grote stations drankje halen tot shoppen in winkelcentra, kriebels en feest voor haar.

Een overvloed van fakers tot uitgekookte oplichters verdoen haar tijd,  het gevolg nog geiler dan voorheen door het gemis aan een man en zijn harde pik voor haar. 
Kunnen ontvangen of worden ontvangen wat haar voorkeur heeft, een harrewar van wel of niet afspreken, gaat er een klik zijn. 
Soms denkt ze ik ga voor een pauze, tot haar nachtelijke dromen verderlopen in overdagse dagdromen en haar kleerkast roept.

Komen opdagen of niet is steeds weer de vraag, dus een planning met niet 1 of 2 maar wel met 3 mannen.
De setting, een bijna leegstaande villa met binnenzwembad waarvan de eigenaar naar het buitenland is verhuisd en 
Rox door de mogelijkheden van het bedrijf sleutels en dus vrij spel heeft.

Zo kwam ze tot het plan 3 afspraken op 1 middag, reiskoffer mee en eenmaal in de woning via de badkamer maakte ze haar lange benen super glad en overvloedig een fijne lotion over de gehele body. Glinsterzachte stay ups een mooie string en xl EE cup borsten body gleden loshangende in een oversized bruine tint blouse met over de knie laarzen en een zwart lederlook minirokje, in de spiegel een milf niets hoerig of sletterig wel geil door de high heels een opgestoken kontje in die string.
Nieuw voor haar vuurrode lippenstift en witte aangeplakte nagels, de ogen in smokey mmmmm ja de looks zaten goed.
Zenuwen voor de date adrenaline tegen de klok en een aanhoudende regen van beltonen van de date's.

De afspraak met date 1 te parkeren op het grote parkeerplein schuin tegenover de villa gaf haar de mogelijkheid vanop afstand te overschouwen wie er kwam. Date 1 kwam met een suv en ja tegen de klok van 13u parkeerde daar een terreinwagen.
Op haar vraag via een bericht om enkele keren de rempedaal in te drukken en alzo de stoplichten te zien branden wist ze dat hij het was. Voor haar het signaal de voordeur op een kier te zetten volgens belofte. Aan de overkant van de weg zag Rox door de zijraam haar date komen aanwandelen. De grote inkomdeur op een kier was het plan maar in plaats daarvan ging Rox er helemaal voor. Met een vastberadenheid opende ze de gehele deur waardoor ze voor heel de wereld zichtbaar stond in de deuropening. Een kick voor haar. De stevige bries doorheen het deurgat streelde haar benen onder haar rokje en een naturel in haar lange donker haar. Daar stond MR x, voor haar. Hallo Rox en met een dagdagelijkse flair kreeg ze een zoen op haar kaaklijn een stevige hand tegen haar middel en even vlot stapte deze man binnen en sloot de deur achter zich. Niet schuchter maar ook niets arrogant, een glimlach en meteen een echte zoen waar zacht zijn tong tussen haar gestifte lippen binnendrong.
In een vlotte move draaide hij Rox met rug tegen de deur zijn lijf tegen haar borsten en onmiddellijk een tweede tongzoen die zo goed aanvoelde dat de tijd verdween, tongzoenende strelende over haar lijf drukte hij zich tegen haar, Rox genoot van zijn likken en zacht zuigen in haar hals en wilde best wel nog een tijd zo genieten. Zijn ritmisch wordende bewegingen gaven haar geile verlangen een extra stimulans door de knobbel in zijn broek die steeds weer even drukte en dan weer verdween.

Hij bepotelde haar, sprak complimenten uit en genoot zichtbaar. Ook Rox echt vrouwelijk genoot van de woorden van zijn beschrijvingen en liefelijke termen. Haar handen gleden af en voor ze bij haar doel een hard geworden pik kwam, nam hij haar polsen vast trok deze de hoogte in en zoende haar hartstochtelijk, haar volle EE cup los in haar blouse kwamen ze nu strak vooruit. Heerlijk. 

Rox draaide zich weg, nam zijn hand en wandelde door de driekwart deur de woonruimte in. 
Daar nog aanwezig een salon en een xxl salontafel. Met een plof ging MR x onderuit zitten en glimlachte, het teken voor haar te knielen en zijn spannende gulp te openen. Poepjeskaal een mooie pik besneden en ballen zonder 1 haartje, zijn broek verdween snel op zijn enkels... haar lange nagels streelde ze zacht hij genoot, likjes overheen zijn balzak, zo plaagde ze hem een tijdje , handen omheen zijn pik licht uitstellende wat hij mocht verwachten. Zo geniet Rox , haar dates weten dat ze gaat likken en zuigen maar het uitstel maakt ze als was, dus streelde ze, maakte haar vingertoppen vochtig en zijn eikel drupte al een druppel voorvocht zo fier stond hij recht tussen haar geringe vingers, met haar duim overheen de eikel .... hij kronkelde NU al.

Mrs X draaide zich op zijn rug en zo kwam hij vrijwel horizontaal te liggen wat Rox helemaal paste. Haar loshangende borsten overheen zijn onderbuik likte ze van zijn ballen tot onder zijn stijve paal.... traag maar lichtjes rakende haar tong overheen heel de staaf die nu bloedrood kleurde, haar lang haar streelde zijn benen, hij kon niet zien wat er gebeurde maar genoot eens te meer. Een zoen op zijn vochtige eikel ging over naar het sluiten van haar lippen om de top van zijn pik. Meer en zacht meer schoof ze haar gesloten lippen om zijn eikel tot hij in haar mond de warmte mocht ervaren. Mrs X lag even stil en genoot al vonden zijn handen de weg , rokje omhoog en tussen de string en bevochtigde haar anaalkutje. Rox ervaarde dit spelen met haar kutje maar wat graag en ze nam zijn pik vast met stevige hand , de zachte lippen gingen verder naar heel en heel zijn pik in haar te nemen en likjes vormde een zuigende en pijpende cadans. Haar tong omheen, lippen stevig sluitende vocht droop over heen zijn staalharde pik zalig, kronkelend van wat hij onderaan bepotelde , zijn ranke vinger schoof in haar hij begon te rekken en vingeren, we genoten, Rox slikte het voorvocht als mmmm eindelijk en Mr x penetreerde haar kontje onophoudelijk met zijn vingers. Een gloed in haar genot stuurde haar pijp zin in zalig genieten van die eikel en pik, vocht strelen likken zuigen zaaalig om zijn kronkelende onderlichaam te dienen en heerlijk te zuigen mmmmm. Het vingeren stopte plots, al bleven zijn 3 vingers in haar drukken, klemde hij met zijn andere arm Rox middel stevig tegen hem aan. Haar EE cup borsten plat tegen zijn onderbuik, nog net voldoende ruimte om lekker te kunnen doorgaan met haar bloedgeile genot van het zuigen en diep te blijven pijpen, zo voelde ze de druk opkomen en spoot hij volle stevige klodders warm zaad, bij elke ejaculatie klemde hij haar nog steviger vast, zijn vingers diep tot aan zijn knokels in haar kutje duwende, spoot hij 4 tot 5 ladingen in haar keel leeg. Rox likte wat ze zo graag doet zijn pik en wat kleine restanten weg om heerlijk te slikken. haar kontje stond open en wilde nog. 
Mr x zijn pik verdween in zijn short en genoot van zijn date zichtbaar en plots leek het of hij onwennig werd de seconde na zijn lading warm te hebben gespoten wilde hij weg, dus liet ze hem begaan. Een snelle zoen kon nog net, voor ze de deur achter hem dichtsloeg. 

De douche in xx op naar nr 2         

2262 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.