De ervaring van maid Tina met Pieter

Geplaatst door: petizegld op 18-02-24

Na een langdurige chatsessie was het eindelijk zover: op 29 september werd ik om precies 14.00 uur verwacht bij Mr. Pieter voor een test als dienstmeid. Ik kreeg de kans om te bewijzen of ik werkelijk de nette, gehoorzame en onderdanige dienstmeid was zoals ik in de chats had beweerd. De instructies waren duidelijk: om exact 14.00 uur stond de voordeur op een kier, en zodra ik binnen was, moest ik meteen de trap op naar het boudoir. Daar had ik tot 15.15 uur de tijd om mezelf mooi te maken en mijn juiste uniform aan te trekken.

Ik had van tevoren opdrachten ontvangen over welk uniform ik moest dragen, welke kousen Mr. Pieter prefereerde en welke vintage lingerie. Alles moest er zeer degelijk, zondig en sober uitzien in de Engelse dienstmeidstijl. Ik had ervoor gezorgd dat ik aan al deze eisen kon voldoen en kwam exact om 15.15 uur de trap af in het voorgeschreven uniform, stoppend op de trede zoals mij was opgedragen. Zenuwachtig stond ik daar, mijn eerste ervaring als dienstmeid voor een Meester. Hoewel ik in de loop der jaren meerdere Meesteressen en dominante Tgirls had gediend, was dit mijn eerste keer met een Meester. Ik had nooit eerder bi-gevoelens gehad en voelde me alleen aangetrokken tot dames en Tgirls. Maar ik was ervan overtuigd dat een goede dienstmeid de Meester van een echtpaar of zelfs een Meester alleen zou moeten kunnen dienen, ongeacht mijn seksuele voorkeur.

Daar stond ik dan, halverwege de trap, in de juiste houding. Handen gevouwen voor mijn schortje, hoofd gebogen, voeten naast elkaar. Meester Pieter keek me doordringend aan en zei niets. Zijn handen gleden over mijn kousen en langzaam omhoog onder mijn uniform. Voor het eerst werd ik betast door een Meester, en het voelde niet eens vreemd, eerder heel natuurlijk. De dienstmeid die gehoorzaam toestond dat de Meester haar betastte en keurde... Ik voelde me 100% in mijn rol en al snel minder nerveus. Nadat Mr. Pieter mij uitgebreid had bekeken en betast (inclusief mijn chastity die ik uiteraard netjes droeg), mocht ik de trap verder afdalen en Mr. Pieter volgen naar de woonkamer. Daar kreeg ik verdere instructies over mijn werkzaamheden die middag: de keuken schoonmaken en opruimen, en ervoor zorgen dat Mr. Pieter niets tekortkwam.

In de keuken kreeg ik extra instructies, onder andere over het koffiezetapparaat en wat mijn straf zou zijn als ik mijn taken niet naar behoren uitvoerde. Ik luisterde aandachtig en ging vervolgens aan het werk. Op de afgesproken tijd stond ik voor Mr. Pieter in de woonkamer met zijn koffie op een serveerblaadje. Voordat hij de koffie aanpakte, werd ik weer uitvoerig betast, en tot mijn verbazing raakte dit me enigszins opgewonden. Ik denk dat Mr. Pieter dit merkte, want hij beval me naast hem te komen zitten, waar ik me kon wijden aan mijn andere taak als dienstmeid: hem de ontspanning en opwinding geven die hij van mij als dienstmeid mocht verwachten.

Alle taken werden grondig getest, en al snel zat ik niet meer op de bank, maar keurig op mijn knieën voor hem op de grond. Mr. Pieter zorgde ervoor dat hij niets tekortkwam. Ik moest op alle fronten bewijzen dat ik over de juiste kwaliteiten beschikte om een goede dienstmeid voor Mr. Pieter te kunnen zijn. Ik raakte steeds meer opgewonden en deed mijn uiterste best.
Ik had natuurlijk vaak geoefend met verschillende dildo's, maar toch kon ik niet voorkomen dat ik tranen in mijn ogen kreeg toen ik zijn staaf helemaal tot aan de ballen in mijn keel had. Maar ik slaagde erin, en ik was trots dat ik dit voor mijn Meester kon doen. En heel trots toen hij uiteindelijk klaarkwam en zijn zaad tussen mijn lippen spoot. Daar had ik als dienstmeid mijn best voor gedaan, en het was me gelukt.

Mijn taak had ik goed volbracht. Weer een extra punt op mijn CV. Nadat Mr. Pieter zich had aangekleed, hadden we nog even een gesprek over hoe het was gegaan, en toen mocht ik naar boven om mezelf te douchen en om te kleden. Met een nette buiging nam ik afscheid van Mr. Pieter en verliet ik de woonkamer. Eenmaal weer omgekleed verliet ik de woning, enigszins verward over wat ik allemaal had meegemaakt die middag, maar ook voldaan en ontspannen. Mr. Pieter had me correct behandeld, streng maar rechtvaardig en met respect. Ik ben blij en dankbaar dat hij de eerste Meester was die ik mocht dienen.

Ik had deze eerste ervaring met geen andere Meester willen delen. En toen ik enkele dagen later las dat hij tevreden was en slechts een paar kleine verbeterpunten had, was ik trots en blij. Blij dat ik de test had doorstaan en hem, maar vooral ook mezelf, had bewezen dat ik een goede dienstmeid kon zijn, zelfs voor een Meester.

1759 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.