Mystique tgirlparty

Geplaatst door: vanderzijpen op 20-02-24

Mystique tgirlparty
 Deze maand heb ik nog eens een bezoek gebracht aan club Mystique in Rucphen. Was er jaren geleden regelmatig heen geweest dus nu ik de gelegenheid had liet ik deze niet onbenut. 
Het was de tweede donderdag van de maand en dan is het er travestiedag van in de namiddag tot de late avond. Omdat het een felle regendag was en ik niet graag in het donker op onverlichte wegen rij vertrok ik reeds om 15.30. Ik had 'Sonja' onder mijn mannenkledij aangedaan zodat ik daar aangekomen vlug in de auto omgekleed was en als tgirl op de bel drukte. De parking was goed gevuld wat ik tof vond want in het verleden was dat meestal pas tegen de avond. Ik kreeg een sleuteltje aan de kassa en begaf me de trap af naar de lockers in de ruime kleedkamer. Aan de mooi verlichte spiegels controleerde ik nog even of mijn haartooi en make-up goed zat en begaf ik me gauw weer naar boven richting bar en dansvloer. 
De club zat behoorlijk vol en er heerste een gezellige drukte. Mannen in short en tgirls mooi opgemaakt in knappe outfits. Ik had mijn secretaresse-look kleding aan. Zwart kort rokje, wit hemd en zwart bh-tje eronder, zwarte jartelles en stayups met mooie zwarte hakjes die een felrode zool hadden, daarom had ik een vuurrode string aangetrokken natuurlijk! Mijn witte bloes zat zo strak dat door mijn goedgevulde bh de tepels erdoor drukten wat me veel geile blikken opleverden. 

Aan de bar stond ik vaak recht want het was erg druk en ik raakte algauw in gesprek met personen die ik lang niet meer ontmoet had. Zo vloog de tijd voorbij en rond 18.00 kwam Lucy mij gezelschap houden. Lucy is een knappe tgirl die op korte tijd een enorme progressie heeft doorgemaakt en zich tot in de puntjes verzorgt. Ik had voor de gelegenheid mijn nageltjes wel rood gelakt maar Lucy's mooie nageltjes da's nog wat anders! Ze was in gezelschap van André die ik ook kende, toffe man, een echte tgirl lover. Samen gingen we in de eetzaal iets nuttigen en bijpraten. Zo werd het algauw 19.00 en ik had de speelkamertjes nog geen bezoek gebracht! Dat ging ik eerst doen want om 20.00 traden enkele showqueens op wat ik zeker niet wou missen. Mijn rokje trok ik helemaal op zodat mijn bolle kontje uitdagend zichtbaar werd. De kamertjes waren donker en goed bevolkt wat me dadelijk in de juiste stemming bracht. Ik werd door vele handen aangeraakt en betast, helemaal mijn ding. In een kamer met wat sfeerlicht zette ik me op handen en knietjes op het grote bed en keek vragend omhoog naar een 5 tal mannen die gauw hun pik hard rukten. Terwijl ik er 2 pijpte voelde ik de ander mijn kontje likken en een hand trok stevig aan mijn klit. Het duurde dan ook niet lang voor mijn gaatjes gevuld waren en onder toekijkende geile blikken werd mijn mond en kont stevig geneukt. Algauw kreunde de man voor me en vulde mijn mond met zijn zoete zaad. Niet veel later volgde de ander. Ik draaide me vlug om op mijn knietjes, trok zijn condoom eraf en likte de laatste restjes van zijn natte paal. Dan zette ik me recht en gebaarde een ander dichterbij te komen om weer lekker gepijpt te worden..

Na nog een 4 tal kerels bevredigd te hebben stapte ik het 'bed' uit en al zoenend en pikken strelend verliet ik de sexkamers om juist op tijd bij de bar en dansvloer aan te komen voor de show. Er traden 5 tgirls achter mekaar op die soms al paaldansend een playback liedje zongen. Ze waren allemaal mooi opgemaakt en droegen sexy glitterkleedjes. Organisatrice Laura praatte de optredens enthousiast aan mekaar en kreeg een welverdient extra applaus omdat ze de travestieparty al meer dan 20 jaar organiseerde in Mystique. Na de show dronk ik aan de bar nog een laatste alcoholvrij biertje, jawel Heineken en besloot ik te vertrekken. Nagenietend van de leuke party, blij dat ik er nog eens bijgeweest was vatte ik de lange terugweg naar huis aan. 

2883 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.