Eroxx experience

Geplaatst door: vanderzijpen op 20-02-24

Mijn Eroxx experience
Club Eroxx kende ik enkel van de toffe tgirl party's die er georganiseerd werden maar deze keer ging ik naar de 'Hookersnight' op vrijdagavond. Dat zou een heel nieuwe ervaring worden want net zoals tgirl Lucy waar ik met meereed was dit onbekend terrein voor mij. Waarschijnlijk waren we de enige aanwezige tgirls en gaat dat wel leuk worden? Eroxx is een erg mooie club gelegen in Balen en hoewel we niet bij de eersten aankwamen was het druk op de parking en aan de ingang. Wat ons opviel waren de vele jonge mensen die arriveerden, veel  ook.
In de kleedkamer was het drummen maar we kwamen als tgirls binnen dus konden we ons gauw naar de disco-ruimte begeven. Want dat leek het wel. Eroxx heeft een ruime dansvloer die reeds goed gevuld was met veel in sexy lingerie gehulde dames en shortdragende heren. 

Ik en Lucy hadden onze outfit aangepast aan het thema en showden graag onze sexy kontjes. Onze vrees was ongegrond geweest want hoewel we de enige tgirls waren kregen we veel goedkeurende blikken. Al gauw gingen we flirtend om aan de bar met enkele leuke dames en toffe heren. Door de muziek raakten we in de juiste stemming om ons dansende te tonen met kontjes-bumpende moves. Zo vlogen de eerste uren voorbij. Omdat alle aanwezige dames sexy zwarte lingerie droegen had ik ondertussen mijn zwarte string gewisseld voor een opvallend wit exemplaar. Jaja, daar zijn black-lights goed voor. Niks leuker dan een consumptie bestellen aan de bar en terwijl je wacht je kontje uitdagend achteruit te steken. Passerende heren geilden op ons maar waren toch wat terughoudend. Dat lag een beetje in de lijn van onze verwachting dus hadden we daar veel plezier om. Dan werd het tijd om de speelkamertjes te gaan verkennen achter de dansvloer. Die kan je betreden via boogvormige openingen die wat aan ingang en uitgang deden denken. Benieuwd hoe snel we daar weer gaan buiten komen zeiden we lachend toen we binnengingen. In het halfduister stonden veel mooie mensen zoenend en strelend van elkaar te genieten. We keken toe hoe twee naakte, geknielde dames omringd waren door een 6 tal heren die met hun harde pik in de hand op een pijpbeurt afwachtten. De mooie meiden pijpten om beurt dus was het drummen. Ik wurmde me ertussen en mompelde dat ik het beter kon want zag de ze enkel hun eikeltje in hun mond namen. Dat leverde me enkele rare blikken op maar dat liet ik passeren en ik zette me ook op de knietjes  want één van de mannen zag me wel zitten. Ik pijpte hem zoals ik vond dat een man het graag heeft en algauw was ik aan vervolg toe. Lucy keek even verder lachend toe en knikte goedkeurend toen een man me bij de hand nam om trapje op in een kamer in afzondering te gaan.

Tenminste dat dacht ik want er waren nog twee koppeltjes aan het vrijen en die keken graag toe hoe ik 'mijn' op zijn rug liggende man verwende. Op hem rijdend in alle richtingen, zijn harde paal diep in mijn kontje voelend kwam hij luid kreunend klaar. Zoals ik meestal doe likte ik zijn natte pik proper en liet hem tongzoenend bekomen van zijn 'Sonja experience'. Met sexy Lucy kroop ik even verder een kleine ruimte in waar we twee mannen op onze knietjes een pijpbeurt gaven zoals het hoort. Er was weinig plaats en mijn in witte string gehuld kontje stak het lage kamertje uit, zichtbaar voor iedereen die voorbij kwam. Ik hoorde en voelde al zuigend veel passenten giechelend mijn billen strelen, af en toe een vingertje zelfs. We vonden het ongelooflijk geil dat we als enige tgirls zoveel aantrek hadden, vooral toen we wat later als ervaren hoertjes deden of we in een vitrine zaten. We showden uitdagend en genoten telkens we even gestreeld werden. What a night zeiden we toen we later dan verwacht weer de dansvloer betraden en bewonderend naar naakte paaldansende meisjes keken. Vervolgens hadden we, weer aan de bar gezeten, nog een mooie 'knuffel-afsluiter' in gezelschap van een toffe dame. Tussendoor werd ik nog wel even de kekder-darkroom ingetrokken voor een afgesproken ruwe vrijpartij wat mijn avond helemaal compleet maakte. Met een brede smile van voldoening verlieten Lucy en ik ver na middernacht club Eroxx. Het was voor ons beiden een ervaring rijker en zeker voor herhaling vatbaar. 

2495 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.