KamaSutra beleving

Geplaatst door: petizegld op 01-03-24

Als man maak ik ook 1 op1 afspraken met mooie girls. Hierbij mijn KamaSutra beleving. 

Ik stond nerveus te wachten bij de voordeur, mijn hart bonkte in mijn keel terwijl ik uitkeek naar de komst van Vera. We hadden al een tijdje contact gehad via Fetlife, en onze gesprekken hadden een bijzondere klik onthuld. Ik voelde me aangetrokken tot haar persoonlijkheid, en haar elegantie sprak boekdelen. Vandaag was het zover, we hadden afgesproken om samen naar de KamaSutra beurs te gaan in Utrecht.

Toen de bel uiteindelijk ging, opende ik de deur en daar stond ze, Vera, stralend en vol zelfvertrouwen. Mijn adem stokte bij het zien van haar verschijning. Ze droeg precies wat ik had gevraagd: een transparante blouse met een lederen rok die haar ver boven de knieën zat, een prachtige bontjas die haar contouren accentueerde, zwarte 40 denier kousen die haar benen verleidelijk omhulden en lakpumps die een tikje ondeugendheid uitstraalden. Haar make-up was perfect aangebracht, en haar parfum vulde de ruimte met een verleidelijke geur.

"Je ziet er adembenemend uit," fluisterde ik, terwijl ik haar uitnodigde om binnen te komen. Vera glimlachte breed en stapte elegant naar binnen, haar blik vol zelfverzekerdheid. We besloten dat het tijd was om samen naar de KamaSutra te gaan, een plek waar onze verlangens en fantasieën werkelijkheid konden worden.
"Gezien en gezien worden," zeiden we tegen elkaar terwijl we samen in de auto stapten en naar de KamaStra reden. Bij binnenkomst werden we verwelkomd door de sensuele sfeer en de belofte van onbegrensde mogelijkheden.

Vera en ik liepen hand in hand over de beursvloer, onze verbondenheid onmiskenbaar voor iedereen om ons heen. Haar elegante verschijning trok de aandacht van vele voorbijgangers. Ik kon zien hoe mannen verlangend naar haar keken, hun blikken vol bewondering en begeerte. Zelfs een vrouw merkte haar op en fluisterde iets naar haar partner, waarna ze beiden discreet naar Vera keken. Terwijl we verder liepen, voelde ik een zekere trots borrelen in mijn borst. Trots om naast Vera te staan, trots om haar te laten zien aan de wereld. Samen met Vera verkende ik de verschillende kamers en hoeken van de KamaSutra, elk gevuld met een eigen verleidelijke ambiance. We dansten, flirtten en genoten van elkaars gezelschap, terwijl we de grenzen van onze verlangens verkenden.

We vonden een rustig hoekje aan een statafel en genoten van een glas wijn. Terwijl we daar stonden, voelde ik haar hand over mijn gladde kostuum glijden, haar aanraking een zacht beroep op mijn zintuigen. Ik voelde haar bekousde benen, mijn adem stokte kort terwijl ik haar speelse gebaar waardeerde. Plotseling voelde ik haar hand naar mijn ballen grijpen, In een ogenblik van gedeelde intimiteit en opwinding, fluisterde ik zachtjes in haar oor, mijn stem doordrenkt van verlangen, "Je maakt me gek, Vera." 

" Wil jij ook zo een KamaSutra beleving neem gerust contact op met de Bull"

2395 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.