Parkeerplaats langs de snelweg

Ik was op pad, zat gewoon in de auto, de schemering was net aangebroken.   Tamara was in haar eigen fantasiewereld, toen ik weer in de realiteit werd gewekt door een klop op mijn autoruit aan de zijkant. Lichtelijk verbijsterd en zonder echt na te denken liet ik de elektrische zijruit van de auto een centimeter of twee naar beneden. Ik keek op en zag een jongeman naar me kijken. Hij was midden eind dertig, goed gekleed en zag eruit als iemand die goed voor zichzelf zorgt. 

Ik sprak een kort woord in de trant van "ben je op zoek naar iets", het antwoord verbaasde me "jij, mag ik  komen naast je in de auto zitten".  Zonder na te denken zei ik ja, het ging allemaal zo snel. Hoe dan ook, wat volgde komt rechtstreeks uit de woorden van de Hit by Heart ALONE.  Alleen geen hotel, de actie vindt plaats in de auto. Met het toegevoegde nummer (artiestnaam ben ik vergeten) zijn "stomende ramen" ook van toepassing in deze ontmoeting.

In het begin wisselden we geen woorden, de vlam barstte gewoon uit en we waren bij elkaar alsof er geen morgen was. De vonk had het vuur in ons ontstoken, voor ik het wist was hij helemaal naakt en had hij zijn grote stijve lid in mijn hand, hij kreunde van opwinding. Dit gekreun werd luider toen ik hem in mijn mond nam en zachtjes begon te zuigen voordat ik zijn ballen ging likken. Tegelijkertijd had hij zijn hand onder mijn rok en in mijn onderbroek en drukte zachtjes op mijn bobbel. Hij ging toen op me af en keer op keer.

Het was een strijd om niet te spuiten, maar ik wilde niet dat deze ontmoeting snel zou eindigen.  Toen zijn mond leeg was, vertelde hij me dat hij geen homo of bi was, maar dat zijn hormonen het overnamen toen hij me daar zo sexy zag als Tgirl.

Elke keer als ik aan deze ontmoeting denk, word ik nat, dus excuseer me dat ik niet meer in detail ga, anders heb ik een plakkerig toetsenbord. 

Vanuit mijn ooghoek zag ik een paar toeschouwers op de parkeerplaats die ook van het schouwspel genoten en zich aftrokken. Ik zal deze ontmoeting nooit vergeten, alles was spontaan en plezierig. Het enige nadeel is dat we geen contactgegevens hebben uitgewisseld, waarschijnlijk een goede zaak, want de tweede keer is misschien niet hetzelfde als de eerste. Wie je ook bent en waar je ook bent, dank je.xxx

2407 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.