Sin City - Op het vliegveld

Geplaatst door: tgirl020 op 14-03-24

Het was tijd om afscheid te nemen van mijn Latino vrienden. De vertraging van mijn vlucht en het resulterende verblijf van enkele dagen had mij veel dingen geleerd. De vriendelijkheid en openheid van de mensen, genieten van het moment zolang het nog kan en je gewoonweg overgeven aan je lusten, zonder enige gene. Ik schaamde mij niet meer om als tgirl in het openbaar te gaan. Wellicht viel het ook mee omdat ik van nature een vrouwelijke uitstraling had zodat men niet direct door had dat ik geen vrouw was. Maar omdat ik geen nep borsten droeg kwam men daar vanzelf wel achter. In elk geval had ik veel bekijks met mijn lange lieslaarzen aan onder mijn trenchcoat toen ik onderweg met de taxi naar het vliegveld reed. De afgifte van de bagage verliep zonder problemen, en omdat er nog tijd over was liep ik langs de taxfree winkels. Ik wilde mezelf belonen en kocht een luxe zonnebril die ik direct opzette, en buiten de winkel bleef ik nog voor de etalage in een spiegel staan om mezelf te bekijken. Ik zag op de achtergrond een schoonmaker aankomen die bij een trapleuning tegenover stopte. In een overall gekleed, daarboven een bruine kop met gitzwart haar leek hij de middagpauze te nemen. Hij keek mij aan in de spiegel, ik zag een knappe verschijning waarbij menig passerende vrouwelijke toerist het niet kon nalaten hem tersluiks aan te kijken. Maar hij bleef mij aanstaren met een gulle glimlach op zijn gezicht. Waarschijnlijk dacht hij dat ik een vrouw was. 'Doe eens gek' dacht ik en trok snel mijn rok omhoog zodat hij mijn jongeheer in een te kleine tangstring via de spiegel kon zien. In elk geval kon er geen misverstand bestaan, ik zag zijn schrikreactie die echter snel weer verdween. Hij maakte nu met zijn hoofd wat zwenkbewegingen, om aan te geven naar een bepaalde ruimte te gaan. Het duurde even voor ik het begreep, maar die geilaard wilde blijkbaar met mij spelen in de openbare ruimte! Ik kreeg direct een stijve en wachtte een moment totdat de erectie minder werd en achteloos liep ik in de aangegeven richting, waarbij ik in de reflectie van de etalage spiegels de man kon volgen. 

Aangekomen bij de wc stopte hij, plaatste een bord 'Do not enter' en wachtte tot iedereen de ruimte had verlaten. Hij keek naar mij en gaf een hoofdknik als teken dat ik naar binnen kon gaan. Mijn hartslag ging als een razende te keer, de opgelegde straffen voor openbare sex waren in dit land vrij hoog, maar blijkbaar had hij hier geen boodschap aan, en wellicht werd hierop nooit gecontroleerd. Ik was alleen in de ruimte met enkele gesloten toiletten, en ging voor de spiegel staan om mezelf nog hoeriger te maken. De rode lijn van mijn lippen werden dikker aangezet, en ik bracht lichtblauw oogschaduw met veel glitters boven mijn ogen aan. Ik zag er nu uit als een straathoer, en zo voelde ik mij ook toen ik hem zag binnenkomen en de deur sloot, maar niet op slot deed. Hij had al een tent in zijn broek en zijn stijve pik floepte eruit toen hij de overall rits opende. Voor ik het wist nam hij snel positie achter mij, met zijn onderlichaam tegen de mijne, greep mij bij mijn middel vast, vervolgens bij mijn billen die hij met zijn handen kneedde. Met mijn handen op de wastafel werd ik gedwongen mijn benen te spreiden, hij maakte mijn jas van achteren los en trok het achterste gedeelte omhoog zodat hij op mijn welgevormde billen, gespleten door de rode string, geil neerkeek. Met een ruk trok hij mijn slip naar beneden, maakte mijn gaatje nat waarbij ik schreeuwde van pijn toen hij ruw zijn vingers in mijn te droge kut duwde. Hij plaatste zijn hand voor mijn mond en ging door met vingeren totdat hij geen weerstand meer ondervond, het was nu tijd dat hij zijn harde grote pik hard in mijn weerloze, maar hitsig geworden kut ging pompen. Dit keer kon hij mijn schreeuw onderdrukken, ik voelde pijn toen hij diep in mij stootte, en enkele tranen schoten over mijn wang. Hij bleef maar hard doorneuken, alsof hij aan het einde van zijn pauze was en naarmate het langer duurde, des te minder pijn ik voelde. Ik had mij aangepast aan zijn ritme, zijn pik schuurde langs mijn kutwanden en het voelde opeens heel goed warm aan, en ja, ik werd gewoon supergeil door deze knappe bruut die mij ruw aan het doorpalen was.

Het leek dat hij niet dieper kon stoten, maar zo geil ik was wilde ik nog verder gaan. Mijn rechterbeen plaatste ik nu op de wc tafel en ik strekte mijn handen zover ik kon zodat mijn lichaam bijna horizontaal daarbovenop lag. Hij ging nu op zijn tenen staan en van bovenaf spugend op zijn pik ramde hij vervolgens zover hij kon zijn hete pik nog harder en verder in mijn inmiddels gapende kut. 'Yes fuck me harder' riep ik nu met gesloten ogen, ik genoot van elke stoot die mijn kontje kreeg te verduren, ik wilde niet dat hij zou stoppen, zo geil voelde het aan. 'You know how to treat a horny lady' riep ik met hese stem, hij was te druk bezig met neuken en het enige wat ik hoorde was het geklets van zijn onderlichaam tegen de mijne. Ik had verwacht dat hij snel zou klaarkomen, maar in plaats daarvan nam hij een pauze en pakte zijn mobiel om een kort gesprek te voeren. Dat gaf mij enige rust en toen ik weer op beide benen stond ging plotseling de toegangsdeur open, zijn collega kwam binnen en ik had snel door dat hij door het gesprek zojuist werd opgeroepen. De neuker draaide mij om en dwong mij hardhandig op mijn knieen zodat ik recht tegen zijn met slijm besmeurde pik aankeek. Zonder aarzeling nam ik hem diep in mijn mond tot aan mijn keel, keek braaf naar boven alsof ik zojuist voor een test was geslaagd, en begon langzaam en regelmatig zijn staaf af te zuigen. Met mijn andere hand kneedde ik voorzichtig een voor een zijn volle ballen. De gedachte dat ik later zijn zaad over mij heen zou krijgen maakte dat ik nog harder ging pijpen, ik begon mezelf nu aftrekken totdat ik merkte dat de persoon achter mij langzaam van achteren omhoog trok met de stijve pik nog steeds in mijn mond. Ik stond nu haaks met kont naar achteren, ik voelde al snel een dikke eikel tegen mijn sterretje aanduwen die er moeiteloos in ging. Mijn kut wilde niets anders dan hard van achteren geneukt te worden. 

Als een sandwich werd ik nu van beide kanten genomen, mijn lichaam diende louter als pijp- en neukvlees, ja was op elk moment ter beschikking voor elke willekeurige passant die daar zin in had. 'Verdorie, wat een geil vies sletje ben je toch, zo in het openbaar als travo hoer te worden gebruikt' dacht ik bij mezelf, ik werd er alleen nog maar heter door en zo goed als ik kon bewoog ik met kont nog harder mee zodat bij elke stoot de pik zo diep mogelijk in mijn kontje ging. De neuker begon nu harder te hijgen en te stoten, ik wist wat komen ging en spande mijn kontspieren zo hard ik kon, en weldra voelde ik dikke stralen zaad over mijn ontblote rug. Na het spuiten stak hij zijn pik weer in mijn kontje en neukte door totdat elke spermadruppel uit zijn balzak was geleegd. Nu was het wachten totdat ik de volgende spermalading zou krijgen, en omdat ik had verwacht dat ik mijn mond hiermee zou worden gevuld werd ik daarentegen weer naar de we tafel geleid zodat we beiden konden zien hoe hij mijn kut zou vullen. Lang hoefde ik daar niet op te wachten, met gesloten ogen vertrok hij zijn gezicht en dumpte zijn balzak met felle stoten geheel leeg in mijn gebruikte lichaam. Ik hield het ook niet meer lang uit en trok hard aan mijn pik en spoot de vloer onder mij vol met klodders zaad. Bij het nagenieten schroot mij opeens te binnen dat ik nog een vlucht moest halen. Ik keek snel op mijn horloge, gelukkig had ik nog wat tijd om zelf op te frissen. Ik ging naar een van de beschikbare wc's, en toen ik de deur weer openende waren beide schoonmakers verdwenen. Er kwamen nu ook andere toeristen binnen en met een strak gezicht waste ik mijn handen, zette mijn zonnebril weer op en liep voldaan naar de gate waarvandaan de terugreis zou beginnen.

1192 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.