Sissy @ Sexbios: Start van een slet

Geplaatst door: cindsissy op 15-03-24

Hoi, leuk dat je mijn verhaal wil lezen. Dit is mijn eerste verhaal op tgirl - en het is waargebeurd!


Over mij
Blond sissy sletje in chastity van 32, 100% onderdanige bottom bitch. Al meer dan 10 jaar ervaring als sissy en tel kwijtgeraakt hoeveel pikken ik heb gediend.  

Solo naar de bios
Het is vrijdag! Mijn favoriete dag van de week, met afstand. Mijn werkweek zit er bijna op en ik kan me klaar maken voor een heerlijk geil weekend als sissy slet. Ik kan me niet concentreren op mijn werk... lunchtijd is net geweest maar ik heb geen hap door mijn keel gekregen en kan me totaal niet meer concentreren op mijn werk. Met mijn hoofd zit ik al diep in het weekend, te fantaseren hoe ik weer goed gebruikt ga worden. De afspraak met mijn vaste bbc staat helaas pas voor morgen... en ik word nu al bijna gek van geilheid! Mijn chastity cage heb ik sinds begin van de week om en het effect is merkbaar. Bij de gedachte aan morgen voel ik mijn kooitje strakker worden. Ik heb met opzet de kleinere cage om - ik weet dat het gewaardeerd word door mijn top. Het zit iets ongemakkelijker, zeker bij de geile gedachten die door me heengaan. 

Ik ga op automatische piloot van pornosite naar forum, tot ik weer bij mijn favoriete site ben aangekomen: het forum van de sexbios. Al maanden fantaseer ik erover om de bios als sissy te bezoeken, maar ik heb de stap nog niet genomen. Tot vandaag.

Met een ferme klap, doe ik mijn laptop dicht. Het is nu of nooit, denk ik bij mezelf. Ik trek mijn net binnengekomen lingerie aan - zwarte leren kousen en jarretels met gouden kettinkjes. Op gevoel combineer ik het met mijn vertrouwde zwarte kanten bralette en een roze croptop. Géén stringetje dit keer, dat zit alleen maar in de weg straks. Een zwart elastiek zit stevig vast aan mijn kleine roze chastity cage zodat mijn clitje geen kant op kan. Ik fantaseer alvast over de reacties van mannen op het kooitje. Om het af te maken, stop ik een van mijn favoriete plugs in me: eentje met een fatsoenlijke diameter en roze edelsteen op de base. De plug wordt direct verzwolgen door mijn dikke sissy ass. Dat wordt een leuke verrassing straks in de bios!

Mijn makeup besluit ik op locatie te doen. Ik ben toch nog enigszins voorzichtig en durf het niet aan om met makeup de straat op te gaan. Over mijn lingerie trek ik een van mijn strakste broeken aan, zodat mijn bolle kont goed zichtbaar is. Om half 3 ben ik klaar om te gaan. 

De bios zit boven de sexshop. Ik voel me als een kind in de snoepwinkel wanneer ik de deur van de shop open doe. Golven van geilheid komen over me heen. De jongen achter de balie is heel lief en geeft me een korte rondleiding en uitleg over de bios. Ik ben ongelooflijk zenuwachtig maar weet zeker - ik ga dit doen. Ik vertel de jongen achter de balie dat ik graag mijn makeup wil doen en hij wijst me naar een ruimte in de kelder waar ik ongestoord mijn gang kan gaan. Een kwartier heb ik nodig om me goed hoerig op te maken. Het is nu of nooit, denk ik bij mezelf. Dan loop ik naar boven, langs de vriendelijke jongen achter de balie en ga de trap naar de bios op. Mijn verwachtingen zijn hooggespannen wanneer ik de klink van de toegangsdeur naar beneden druk. Ik stap naar binnen en voel me gelijk een stuk relaxter. Het is niet druk - ik zie maar een man - goed om in te komen. Ik loop naar de kluisjes achterin de gang. Ik stop mijn gewone kleren in een kluis en trek mijn roze hakken aan. Die matcht goed bij deze outfit. Om de 'fit' af te maken, heb ik een roze minirokje over mijn zwarte lingerie aangetrokken en mijn roze choker omgedaan. Een uitstraling die zegt: cute én gemakkelijk met een flinke dosis onderdanigheid.   

Ik zet mijn eerste stapjes richting één van de zalen. OMG ik doe dit echt! Denk ik bij mezelf. Ik loop als een sissy slet door een sexbios! De zenuwen maken nu plaats voor geilheid, terwijl ik door de schimmige bios paradeer. Het is minder groot dan ik had gedacht en ben binnen een paar minuten alle ruimtes afgeweest. Vijf mannen ben ik tegengekomen, allemaal zeker 10 jaar of meer ouder dan ik - just how I like it! Ik was benieuwd naar de interesse die ik zou krijgen...

Lang hoef ik niet op het antwoord te wachten. Een van de mannen volgt me naar de heterozaal. Ik buig een klein beetje voorover over één van de stoelen - betast me maar is de boodschap. Het is een man van ik gok achter in de 40. Hij is naakt en ik heb gezien dat hij echt een dikke lul heeft. Goeie outfit, slet, zegt hij tegen me. Ik bedank hem voor het compliment en laat me gewillig betasten door de man. Zijn handen pakken mijn dikke sissy ass stevig vast. Op je knieën, gebied de man mij. Ik gehoorzaam en ben op ooghoogte met zijn keiharde lul. Mond open, hoer zegt de man. Ik gehoorzaam en voel zijn lul langs mijn lippen in mijn keel glijden. Zonder genade duwt de man zijn lul diep mijn keel in. Als ervaren sissy weet ik wat ik moet doen en ontspan me zodat de man de volle lengte van zijn pik in mijn keel heeft zitten. Met enige trots voel ik zijn ballen zachtjes tegen mijn kin rusten. De man houd deze positie vast. Eenentwintig, tweeëntwintig tel ik in gedachten. Zijn lul is zo dik dat doorademen er niet in zit. Ik kan dit, denk ik bij mezelf, dit is waar ik voor gemaakt ben. Mijn ogen beginnen te tranen. Na een halve minuut voel ik hoe zijn lul langzaam mijn keel verlaat. Dan begint hij te pompen. Mijn keeltje wordt nu hard gebruikt door de man - zijn pik gaat diep in en uit. Twee andere mannen zijn op de geluiden afgekomen en ik zie dat ze zich aftrekken terwijl ze naar ons kijken. 

Gewillig doe ik mijn handen achter mijn rug en geef me dienstbaar over aan de man. Na zeker een kwartier gethroatfucked te worden, word ik hardhandig omhoog getrokken. Ik word naar de matras met plastic hoes begeleid. Ik ga je nemen, slet, kont naar achteren! Zegt de man terwijl hij me even op weg helpt. De plug wordt hardhandig uit mijn kutje getrokken en maakt plaats voor de aanzienlijk dikkere lul van de man. Voorspel zit er niet in, voel ik aan. Ik probeer me te ontspannen terwijl ik voel hoe hij elke cm van zijn dikke lul direct in mijn kutje laat glijden. Ik adem diep in door mijn buik en voel een mengeling van pijn en genot. Met een stoot zit hij helemaal in me. Oef, dat is wel even aanpoten!

Deel 2 volgt!

2016 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.