SIn City - 10.000 meter

Geplaatst door: tgirl020 op 15-03-24

'Chicken or Beef'? Ik nam de kip vanwege de te hoge CO2 afdruk van het alternatief en nuttigde de avondmaaltijd met een glas rode wijn. Ik keek naar buiten, het begon te schemeren en de vlucht zou nog een paar uur duren totdat we de volgende dag in de vroege ochtend uren in Amsterdam zouden arriveren.
Weldra werd verzocht om de luiken te sluiten zodat iedereen kon gaan slapen. Na de maaltijd zette ik het leeslampje aan en begon in de tijdschriften te bladeren die ik op het vliegveld had gekocht. maar bij het lezen dwaalden mijn gedachten steeds af naar de ontmoeting met de schoonmakers op het toilet. Mijn clit begon alweer te groeien toen ik dacht dat mijn kut nog steeds vol zat met sperma en bang om te worden betrapt keek ik snel om mij heen naar de overige passagiers, niet direct naast mij, want die stoelen waren onbezet, maar die op de rij ernaast: een echtpaar op middelbare leeftijd, waarbij de vrouw bij het raam al sliep, maar de man net zoals ik aandachtig zat te lezen. Hij was van het type daddy, en als je goed keek begon hij grijs te worden bij de slapen. Af en toe keek hij naar mij, specifiek naar mijn lange laarzen, waarschijnlijk een liefhebber ervan, maar ik schonk er geen verdere aandacht aan. Om mijn stijve clit te verbergen sloeg ik mijn ene been over de andere, daarbij werd mijn met een zwarte netkous beklede bovendij goed zichtbaar. Vanaf dat moment begon hij te staren en kon zijn ogen niet meer van mij af houden. Ik keek stug voor mij uit alsof ik niets had gemerkt, maar ik voelde de priemende ogen op mij gericht. Mijn clit er alleen nog maar stijver door. Ik zat op de een na achterste rij, en achter mij waren geen bezette plaatsen meer en ter plekke besloot ik hem te verleiden en kijken hoe dit zou kunnen aflopen. Ik schoof mijn rok nog verder omhoog zodat mijn dij geheel zichtbaar was, en af en toe streelde ik met beide handen verleidelijk mijn laars vanaf de enkel naar de bovenkant en dan weer terug. Ik deed dit een paar keer en keek plots opzij naar zijn gezicht om de reactie van zijn gezicht af te lezen, het was een grote geile grijns en eerlijk gezegd had ik niet anders verwacht.

Ik trok mijn laarzen tergend langzaam een voor een uit, mijn zwarte netkousen met kanten top waren voor hem ondanks het weinige licht goed zichtbaar. Ik trok mijn knieen op en begon mijn voeten te masseren waarbij ik mijn ogen sloot en af en toe met mijn tong langs mijn lippen gleed. En ter afwisseling kneep ik af en toe in mijn tepels waarbij ik hem strak bleef aankijken. Dit schouwspel liet hem niet onberoerd, ik zag hem naar zijn kruis grijpen, zijn erectie was onontkoombaar en voor de zekerheid plaatste hij een tijdschrift bovenop zodat een voorbijlopende passagier niets zou merken. Ik kon mijn lach niet onderdrukken en hield snel mijn hand voor de mond om geen verdere lawaai te maken, bang dat zijn vrouw hierdoor wakker zou worden. Hij moest zelf ook glimlachen. Ik draaide mijn hoofd om naar achteren naar de vrije stoelen op de laatste rij en keek hem vervolgens betekenisvol aan in de hoop dat hij mijn hint zou begrijpen. Hij keek naar zijn vrouw en fluisterde iets in haar oor, stond op en ging naar het toilet achter in de cabine. Daarna nam hij plaats op de achterste rij, op de stoel aan het gangpad voor het beste uitzicht op aankomend personeel en passagiers. Ik wachtte tot ik vrijwel wist dat zijn vrouw in slaap gevallen was, en begaf mij naar de raamplaats op dezelfde rij als de daddy. Toen ik hem passeerde ging ik even op zijn schoot zitten, ik voelde direct zijn pik groeien en liefst was ik zo blijven zitten, maar ik schoof door de vrije stoel naast hem. De rugleuningen waren opgeklapt zodat ik vanaf het raam met opgetrokken knieen met mijn hoofd direct in zijn schoot kon liggen. Mocht een iemand van voren aankomen, dan werd ik uiteraard gewaarschuwd. Het risico was eigenlijk het personeel achterin de cabine, we wisten niet of daar nog vrouwen aanwezig waren. Voor de zekerheid ging hij controleren, al snel keerde hij terug met de boodschap dat de kust veilig was. Wel was het zaak zijn vrouw in de gaten houden, mocht die opstaan, dan zou hij snel verplaatsen naar de overzijde waarvan de stoelen niet bezet waren. 

De kust was nu veilig en ik ging op mijn knieen zitten om zijn gulp te openen. Zijn stijve pik wachtte al een tijd om te worden bevrijd en daar stond hij fier overeind, een heerlijke besneden pik waarbij als voorvocht uit de grote paarse eikel verscheen. Qua maten schatte ik het op 20 x 6, voor een size queen zoals ik de perfecte maat. Als een uitgehongerd travo teefje dook ik erbovenop, mijn tong over zijn eikel om het voorvocht op te likken en te proeven, vervolgens langs beide kanten van zijn vleespaal tot aan zijn ballen die ik een voor een in de mond nam. Ik stak mijn ene hand onder zijn balzak om hem verder te stimuleren wat hij zeker geil vond omdat hij zachtjes begon te kreunen. Ik ging er nu vol voor, en begon hem nu als een professionele hoer lang en hard te pijpen waarbij ik mij moest inhouden geen smakkende en slurpende geluiden te maken zoals ik dat normaal doe. Hij hield mijn hoofd met beide handen vast en bepaalde zo het ritme waarmee zijn staaf werd gelikt. Geheel gefocusseerd op het pikvlees genoot ik van elke stoot die ik tot ver achter in mijn keel te verwerken kreeg. En ik kon niet wachten totdat hij zijn geile mannenzaad in mijn bek zou spuiten die ik vervolgens gedwongen moest doorslikken. Als zaadslet wilde ik niets liever maar hij had andere plannen en trok mijn hoofd abrupt van zijn pik. Hij stond op en liep naar de toilet achterin de cabine, en net voordat hij de deur sloot maakte hij een gebaar naar hem toe te komen. Voorzichtig streek ik mijn kleren glad, ik stond pas op toen ik geen beweging in het gangpad zag en sloop naar de deur die op een kier stond en sloot het geluidloos achter mij dicht.

Hij zat op de bril met broek naar beneden, zijn pik stond stijf overeind, klaar om door mij te worden bewerkt. Ik draaide mij om met mijn gezicht naar de deur, en nadat ik mijn slip had uitgedaan ging ik voorzichtig met mijn kut nu bovenop hem zitten. Ik zeeg zover ik kon neer tot aan zijn balzak, zijn harde paal kon ik goed in mijn kontje voelen, en ik begon langzaam op en neer te bewegen totdat het een en al een soepele beweging werd. Vervolgens ging ik harder bewegen terwijl mijn beide handen steun vonden tegen de dunne cabine wanden. Intussen greep hij mijn beide billen van achteren vast, hij had een goed uitzicht hoe zijn lange pik makkelijk in mijn hete kut verdween. Hij stak ook een vinger erbij, wat zonder problemen ging, niet alleen omdat mijn hol een paar uur geleden met sperma was doorgesmeerd maar ook helemaal opgerekt door de schoonmakers op het vliegveld. Liefst hadden we veel lawaai gemaakt met vieze praat, maar we waren ons bewust van het gevaar ontdekt te worden. Hij schoof mijn jurk nog wat naar boven zodat zijn handen mijn tepels vonden en met zijn vingers begon te bewerken. Ik werk nu bloedgeil en wilde het uitschreeuwen, gelukkig kon ik mezelf inhouden en genoot van de intense behandeling die mij ten deel viel. De adrenaline stroomde door mijn lichaam, het was een en al geilheid in de wc. Voordat we gingen klaarkomen wilden we een andere positie proberen. Ik draaide mij om met mijn gezicht naar hem toe, hij tilde mij op en duwde mij voorzichtig tegen de wand terwijl zijn harde pik alweer naar mijn geile opening zocht en snel vond. Ik sloeg mijn armen over hem heen, begon hem spontaan te kussen die hij met een harde tongzoen beantwoordde. Tongen tijdens het neuken was bloedgeil, en na veel speeksel te hebben uitgewisseld wilde ik zijn zaad in mijn kut gespoten krijgen. Ik fluisterde dat in zijn oor, daarna bleven we elkaar aankijken totdat hij ging komen, zijn gezicht was in extase toen hij krachtig zijn sperma diep in mijn lichaam spoot. Ik kneep mijn billen samen om alles uit zijn ballen te krijgen, toen hij stopte met neuken zette hij mij voorzichtig neer en ging zittend op de bril bijkomen van deze heftige ervaring. Ik kneep mijn billen samen om zoveel mogelijk zaad als herinnering aan dit avontuur vast te houden. 

Nu was de uitdaging om het toilet samen onopvallend te verlaten. Wellicht stonden er personen te wachten. Of er kwam iemand aangelopen terwijl een van ons de wc verliet. We bleven voor een paar minuten aandachtig luisteren totdat we geen geluid hoorden, en snel gingen we achter elkaar het toilet uit. Hij ging naar de achterste rij zoals hij met zijn vrouw had afgesproken, ik ging terug naar mijn eigen stoel. Ik stonk naar gedroogd zaad, gelukkig zat er niemand naast mij om dit op te merken. Ik keek achterom naar hem en hij glimlachte terug, we waren nu officieel 'lid' geworden van de fameuze Mile High club ! Nu kan iedereen dat zeggen, maar als bewijsvoering heb ik een foto gemaakt terwijl we bezig waren, ik zou hem die later bij thuiskomst toesturen. En wie weet zouden we elkaar nog een keer ergens ontmoeten, hij is zeker mijn type. In elk geval hebben we van elkaar genoten op 10km hoogte.

1058 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.