Sin City - Lost and Found

Geplaatst door: tgirl020 op 18-03-24

Ik stond nu al een half uur op mijn koffer te wachten die maar niet op de bagagecarrousel verscheen. Andere passagiers waren al door de gate verdwenen en ik vreesde dat die van mij ofwel was achtergebleven of naar een andere bestemming was gevlogen. Alle balies van de vliegtuig maatschappijen waren gesloten, dat gold ook voor de lost and found desk. Ik zou de ochtend moeten terugkomen om dit uit te laten zoeken. Ik liep naar de hoofduitgang totdat ik toevallig een wagen met koffers zag rijden, waaronder die van mij. Hij reed een hal binnen waarbij de toegangsdeur langzaam naar beneden ging, en ik zo snel ik kon rende ik op mijn laarzen om daarbinnen te komen. Men was al bezig labels aan de koffers te plakken, op een pellet te zetten en via een voor heftruck in ene vele stellages te plaatsen. Men keek vreemd op toen ze mij zagen en hoorde schreeuwen. De chauffeur stopte en ik legde de situatie uit, maar hij moest zich aan de procedure houden en zomaar iets aan een particulier afgeven was tegen de regels. Ze waren niet voor discussie vatbaar en teleurgesteld liep ik terug naar de uitgang toen ik plots een kletterend lawaai hoorde. Ik dook ineen, in eerste instantie dacht ik aan een explosie of aanslag. Het bleek de afgestorte pellet met koffers te zijn. Vanwege de hoogte vielen de meeste te pletter en braken open zodat de inhoud over de grond werd verspreid. Helaas had mijn koffer de val ook niet overleefd.

Ik maakte van de situatie een foto voor de verzekering, liep naar mijn spullen om ze bij elkaar te rapen. Toch wel een pijnlijk gezicht dat jouw prive eigendommen opeens voor anderen tentoon gespreid werden: pruiken, make-up, jurken maar ook gedragen ondergoed en pikante lingerie. Ik schaamde me dood en ik probeerde snel op mijn knieen de kleding te verzamelen en in plastic tassen te stoppen die ik altijd in het voorvakje van mijn koffer bewaar. Altijd handig voor onvoorziene gevallen zoals dit. 

De voorheftruck chauffeur had andere plannen. Hij keek aandachtig hoe ik zo bezig was, en in plaats zich te verontschuldigen voor het voorval deed hij niets toen ik plots zijn brede handen op mijn achterste voelde. 'Wtf die idioot wil mij hier van achteren neuken terwijl ik opruim' en ik probeerde hem van mij af te schudden. Zijn brede handen hielden mij vast in een ferme greep, ontsnappen was niet mogelijk. Sterker nog, het lukte hem tijdens mijn worsteling mijn jurk omhoog te krijgen en mijn string naar beneden te duwen waardoor mijn met sperma gevulde aars voor hem als een lekkernij werd aangeboden. Ik rook de penetrante geur van opgedroogd zaad en opeens ging er een rilling door mijn lichaam, mijn clit reageerde ook spontaan en begon snel te groeien. Kortom, ik werd gewoon weer geil om door een totaal onbekende in het openbaar te worden geneukt. Mijn stijve clit ging uiteraard niet ongemerkt voorbij, hij nam hem van achteren beet en begon eraan te sjorren alsof hij een koe aan het melken was. Maar ik voelde me meer als een loslopend teefje die nu gevangen was en oh zo graag gedekt wilde worden door geile reuen. Ik kreeg mijn zin, ik hoorde zijn gesp losmaken en weldra stond zijn eikel aan de opening van mijn sterretje te kloppen. Ik boog mijn rug zover mogelijk naar beneden zodat ik mijn omhooggestoken kontje gewillig aan hem kon aanbieden. Zo'n kans liet hij zich niet ontnemen, met zijn forse handen nog steviger op mijn billen stootte hij in een keer zijn staaf diep in mijn reet. Ik schreeuwde het uit van de pijn, maar mijn verzoek om het wat zachter aan te doen was aan dovemansoren gericht. 

Sterker nog, hij had er plezier in mij pijn te doen en bleef in hetzelfde tempo door raggen alsof hij niets had gehoord. Maar zoals altijd komt na de pijn de gewenning en spoedig daarna wist ik niet hoe hard ik met mijn kut tegen zijn onderlichaam moest aanstoten om zijn dikke pik nog dieper en intenser in mijn afgeneukte kut te voelen. En toen ik mijn kutspieren samenspande om zijn lul van binnen af te knijpen hield hij het niet meer vol en dumpte zijn kwakkie vol in mijn kontje, net zo lang totdat hij op mijn rug ging rusten. Ik dreigde te pletten onder zijn gewicht en probeerde mij te bevrijden hetgeen ook lukte, maar de volgende klus stond al klaar. Een collega lag op de grond met stijve pik zich af te trekken en wees mij er met zijn wijsvinger erop. Niet dat ik de keus had, want ik werd van achteren door een derde gegrepen en hardhandig gedwongen daarop te zitten. In hurkpositie nam ik plaats boven zijn pik en langzaam zakte ik naar beneden tot aan zijn wortel, mijn beide laarzen nu parallel aan zijn benen. Ik plantte mijn handen op zijn borst als houvast, hij deed hetzelfde alleen greep hij direct naar mijn tepels en kneep er afwisselend zacht en hard in. Het maakte mij helemaal geil, als in trance begon ik nu als een waanzinnige zijn lul te berijden. Om mijn tempo bij te houden plaatste hij zijn handen nu achter mijn billen en beukte zijn onderlichaam tegen de richting in van mijn eigen bewegingen. Zijn met sperma besmeurde pik beukte diep in mijn gretige hol, en het ingespoten zaad van de vorige neukbeurt werd nu krachtig eruit geperst zodat druipende sperma slierten langzaam uit mijn kut naar beneden gleden. 

Ik genoot met volle teugen van deze brute seksuele behandeling, het werkte op een of andere manier ook bevrijdend jezelf over te geven aan je dierlijke lusten, en wenste dat het eeuwig zou duren. Gelukkig voor mij was het feest nog niet voorbij, want de derde man stond nu voor mij en sloeg met zijn lange pik hard tegen mijn beide wangen aan. Ik opende mijn ogen en keek recht tegen een grote besneden pik van een allochtone man aan die niet werkeloos wilde toezien. Zijn beide handen achter mijn hoofd geplaatst kreeg mijn mond het eerst hard te verduren, maar al gauw had ik mij aangepast aan de stotende bewegingen en met luid smakkende, slurpende geluiden zoog ik hem af alsof het mijn allerlaatste pijpbeurt zou zijn. Mijn beide gaatjes nu intens met anoniem pikvlees gevuld keek ik geil naar boven en bleef hem aanstaren, ja ik wilde zien hoe hij in mijn pijpbek zou klaarkomen en vervolgens alles ging doorslikken als een hoer die daarvoor extra betaald kreeg. Zijn zaad smaakte eerst waterig maar daarna voelde ik stralen romige instantie in mijn mond en keel ingespoten. Met mijn tong duwde ik de spermamassa uit mijn mond over zijn eikel en pik, om het daarna weer snel met mijn tong weer op te likken en door te slikken. Ik deed dat een paar keer achter elkaar totdat er geen zaad meer over was.

De bare neuker onder mij zag het allemaal aan en wilde nu ook klaarkomen. Hij dwong mij via mij zij uiteindelijk op mijn rug, pakte mijn laarzen bij de enkels vast, en pompte zijn pik in mijn natte kut op en neer. Mijn dijbenen maakte contact met zijn bovenlichaam, en ik ondersteunde mijn hoofd met beide armen. Ik zag dat hij zwaar ademde, en enkele zweetdruppels verschenen nu op zijn voorhoofd. Ik keek hem strak aan en moedigde hem via dirty talk aan mij zo hard hij kon als slet te neuken en vol te spuiten. 'Ja je mag zeker niet in je kont van je vrouw neuken he, doe het maar bij deze teef en laat maar zien wat je in huis hebt'. Dat was het laatste zetje wat hij nodig had, en met zijn kaken stijf op elkaar spoot hij zijn volle balzak leeg in mijn welwillende kontje. Uitgeput bleef hij op mij liggen, en met moeite kon ik hem van mij afduwen. Alle drie mannen hadden hun portie gehad, het was nu tijd om mijn spullen bij elkaar te rapen en de koffer daarmee vol te proppen. Ik trok andere kleren aan, keek nogmaals om mij heen, en in de wetenschap dat ik alle mijn eigendommen had verzameld liep ik, eerst nog waggelend maar daarna met stevige tred, naar de uitgang, zonder nog om te kijken naar het geile trio die mij hier ter plekke als travo hoer hadden afgewerkt.

1060 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.