Mijn eerste keer

Geplaatst door: sannetv35 op 21-03-24

18 jaar oud was ik en alleen thuis.


Na uren gechat te hebben met een oudere man die 20 minuutjes in de buurt van mij woonde, wist hij mij te overtuigen om af te spreken. Hij had een hoop lingerie zei die en ik moest verschillende setjes komen passen en showen aan hem. 58 jaar oud was hij en gezet. 

Rond middernacht was het dan eindelijk zover. hij zou mij komen ophalen en naar hem thuis brengen en we spraken discreet buiten af. Hij stond al te wachten toen ik op de afgesproken locatie aan kwam lopen en nerveus en trillend stapte ik direct voorin de auto. ik beantwoorde verlegen wat vragen op weg naar zijn huis.

Eenmaal aangekomen vertelde ie mij meteen de trap op te gaan naar de slaapkamer, er lag een setje klaar op bed al. Compleet met slipje bh stockings en heels. Zonder wat te zeggen trok ik meteen al mijn kleren uit en begon mij aan te kleden. Ik was erg nerveus en durfde niet om te kijken. Ik wist dat mijn date toekeek. tevreden gromde hij toen ik eenmaal aangekleed was. En zei dat ik voor hem moest dansen. Gedwee danste ik, en mijn date stond plots dicht achter mij en zei "je bent een mooi sletje". Zijn grote handen pakten mij beet en hij trok me stevig tegen hem aan. Hij was nog volledig gekleed maar ik voelde zijn harde pik al door zijn spijkerbroek heen. mijn kontje gleed gewillig langs zijn pik af.

Het duurde niet lang voordat ie zijn broek openknoopte. en zijn dikke harde pik eruit haalde. hij was mooi dik en goed behaard met zware ballen. zijn warme harde pik drukte tegen mijn kontje aan. ik kreunde van genot. Eindelijk voelde ik mij een mooi geil en gewillig sletje wat ik zo graag wil zijn. mijn hand betaste zijn harde paal en gleed naar zijn ballen. ik draaide mij om en ging op mijn knieen en begon kreunend aan zijn warme paal te zuigen. het duurde niet lang voordat ie schokkend over mijn gezicht en lingerie klaar kwam. verlegen veegde ik mijn gezicht af met mijn arm. 

Ik mocht de lingerie houden zei hij. en ik was dolgelukkig. ik kleedde mij aan en hij bracht mij weer naar huis zonder veel te zeggen. vanaf toen heb ik mijn daddy nog vaak ontmoet.  

2345 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.