Eerste ontmoeting met Meester als zijn bimbo sissy

Geplaatst door: tvnatasha op 25-03-24

Als travo vanaf mijn 14e heb ik best wat geile fetishes ontwikkeld en opgedaan, daardoor ben ik steeds gekker geworden op makeup, hoerigheid, en stiletto heels. Ik vind dat die horen bij de outfit van een echte sissy. als ik me verkleed ben ik dan ook een echte onderdanige bimbo sissy fag.
Ik voel me dan ook regelmatig een sissy fag en word dan ook graag als zodanig behandeld door bv een dominante man, of andere bimbo zus.

Ik werk best vaak thuis en als ik de mogelijkheid heb, dress ik me volledig als bimbo slet/sissy en probeer online dan met mensen in contact te komen. Daten doe ik erg voorzichtig mee, want mijn vrouw, die trouwens ook een make-up fetish heeft, wil er niks van weten..
Een poos geleden was ik weer es online en kwam via Tgirl in gesprek met een dominante man, die bleek in de buurt te wonen. Dit overkwam me niet vaak, dus ik bleef met hem kletsen. De Mr. (want hij was meer dan een hobby Meester) was best aardig en zei dat hij van sissy bimbo's hield en me graag als sletje behandelt.
Na een paar keer gechat te hebben leek het ons leuk in contact te komen en hij nodigde me uit in zijn huis en sexkamer.

De volgende dag ben ik in de auto gestapt en ben naar hem toegereden. Nadat ik aanbelde deed hij open en hij bleek bijna een kop kleiner te zijn dan ik... Maar hij was wel direct streng en cordaat, dus ik voelde me een stuk kleiner en best al een sissy..
Na een gesprek over hoe ik sissy was geworden (ander verhaal) en mijn fetishes onder het genot van een kopje koffie (dat ik moest zetten natuurlijk) vroeg de Mr. ineens of ik lang tijd had die middag... Ik schrok een beetje , maar mijn vrouw was die dag tot laat weg, dus ik gaf aan dat ik wel wat tijd had... 
Ik bloosde wel hierbij en hij zag dat. Daarop zei hij dat hij me als sissy wilde zien. Ik antwoorde met dat ik geen kleertjes had enzo, dus ik zou me niet kunnen tonen. Daarop zei hij dat ik maar es naar de kamer tegenover de sexkamer moest gaan.
Ik liep erheen en zag een kamer met een makeuptafel en een garderobekast met slettekleertjes erin. ik stond er verbaasd naar te kijken, toen hij ineens achter me stond en zei: "doe die vieze mannekleren uit teefje...."
Ik schrok weer, maar in een waas van onderdanige geilheid deed ik  mijn kleren uit en stond daar in mijn glad geschoren naaktheid voor de Mr. 
De Mr. beval me toen om me als totale hoer te kleden en me volledig op te maken, ik moest proberen indruk op hem te maken, zei hij.
De Mr. liep vervolgens weg en in het weggaan riep hij nog: je hebt een half uur, dus schiet op sissy!! Ik liep naar de makeuptafel en zag dat die vol stond met de meest mooie creamy foundations, blushers, lipsticks oogschaduwen etc etc.. een hemel voor een bimbo sissy fag...

Eerst zocht ik een corsetje uit met daaronder glanzende kousen, over het corsetje (die rood glanzend was) een zwart latex jurkje met een soort van bolerootje over mijn schouders. toen ik in de onderkant van de kast keek, bleken er ook nog pumps en laazezn te staan, en echt! mijn maat zat erbij!
Ik deed een paar zwarte stiletto pumps aan met stalen hak, en liep toen metk klikkende hakken naar de makeuptafel, waar ook een blonde pruik voor me klaar lag.

Ik deed een dikke laag mooi glimmende en creamy foundation op en begon toen langzaam het bimbogezichtje te vormen: donkere eyeliner, licht en donker blauwe oogschadus, kunstwinpers, een mooie warme blusher, leuke hightlight erboven en toen nog glimmende dieprode pijplippen....
Ik voelde me zo top en mooi, dat ik vergat dat de Meester er ook was...  de pruik ging op en ineens hoorde ik achter me: "ik wist dat je een lekkere sissy bimbo was, maar in het echt...."
De Meester pakte me bij de arm en nam me mee naar de sexkamer.. Ik trippelde op mijn stiletto's acher hem aan. De Meester bond me vast een aan kruis en deed mijn jurkje om hoog en zei:  ah je bent een echte slet!!" ik had geen onderborekje aan...
"Om je manieren te leren gaan we hier eerst iets aan doen" zei hij en liep naar de andere kant van de kamer.... Hij kwam terug met een glimmend metalen kooitje voor mijn klit en deed die zonder enig omhalen om mijn klit met een slotje erbij... Ik schrok en smeekte Mr. om me please niet te misbruiken...
De Mr. liep naar de andere kamer en kwam erug met mijn lippenstift en schreef op mijn gladde benen, net boven de kousen op mijn rechter been "sissy bimbo Fag" en op de linker "property of Mr. Jan.".

Ik zag mezelf in een spiegel en voelde me zijn speeltje... de Mr. pakte vervolgens een fotocamera en maakte fotos van mij en zei: "dit is voor ons archief meisje.."
Na de fotos werd ik losgemaakt en moest ik voor het kruis knielen en deed de Mr. zijn broek naar beneden. "Pijpen Hoer!" zei hij. Mijn klitje werd super hard in haar kooitje maar kon niks... De Mr. pakte vervolgens mijn tepels en trok me naar zijn mooie kale paal en forceerde me die in mijn mond te nemen...
Omdat ik erg tepelgeil ben , begon mijn klitje te lekken en kreunde ik terwijl de Mr. me in mijn slettebek neukte. Na ongeveer een kwartier mij als zijn fleshlight te hebben gebruikt begon de Mr. te kreunen en trok zijn paal uit mijn slettebek en trok zich al kreunend af op mijn gezicht en tieten.

Toen hij klaar was lekte mijn klit op de grond en zei de Mr. dat ik dat moest oplikken. Ik was totaal zijn sissy fag nu en er trots op zo gebruikt te kunnen worden.

Hierna deed de Mr. mijn kooitje af en zei me dat ik me moest schoonmaken en douchen, wat ik natuurlijk deed. 
Nadat ik weer "als mannetje", want zo noemde de Meester me als ik niet zijn sissy was, zei de Meester dat hij me graag als zijn bimbo sissy wilde en vertelde dat hij contact met me op zou nemen als hij me weer wilde gebruiken.
Totaal gebruikt en met nog meer sissy gevoelens ben ik vervolgens naar huis gegaan, wachtend op een volgend contact met de Mr.

Natasha

1832 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.