1ste afspraak op parking

Geplaatst door: danadeep69 op 30-03-24

Na heel lang de fantasie te hebben, eindelijk was het zover. Na veel zoekwerk en gepraat vond ik hier een ideale strenge, creatieve, mondige Mr. Omdat we wel al even aan het praten waren had hij wel een idee wat me opwond. Na een datum te kunnen pinnen moest ik me als een bimbo kleden en spraken we af op een parking met wat bossen aan in de voormiddag. Na even te wachten besloot ik om mijn benen te strekken in de bossen. Het was een afgelegen parking en het vergde wat moed om uit te stappen. De Mr stuurde een bericht dat het nog ff ging duren wegens omstandigheden.


Na splifje gerookt te hebben durfde ik toch om uit te stappen. Ik had mijn S-cup aangedaan, mini roze schoolgirl rokje met bijhorend topje dat eigenlijk te klein was voor de S-cup, waarbij m'n borsten er onderuit floepten.

Wat ben je hier van plan, hoorde ik. Ik schrok en keek achterom, het was niet Mr en wilde instinctief vluchten. Je moet niet gaan lopen slet, ik weet dat je hier voor komt! Ik keek bedeesd naar beneden naar zijn al reeds harde pik uit zijn broek. Ik twijfelde maar al vlug nam hij me bij mijn pols en duwde mijn hoofd naar beneden. Ik wist niet wat ik moest doen want eigenlijk heb ik heel weinig ervaring in dates. De lippen stonden eerst stijf op elkaar tegen zijn eikel, maar hij duwde zijn pik tussen mijn lippen en opende m'n mondje. Ik stribbelde nog even tegen maar hij had m,n hoofd stevig vast en begon zijn lul in m'n mondje en keel te schuiven. 

Hij merkte het dat ik het zeer geil begon te vinden en begon me te keel neuken met zijn, schat ik 20cm*5 grote pik. Lang duurde het niet voordat hij zijn zaad over mijn gezichtje spoot. Haaaaaa heerlijk zo een slettenmond, ik was nog altijd verlegen. Hij zei dat hij wel iets had in zijn wagen om me te fatsoeneren. Ik volgde hem en toen ik zijn zakdoekjes in de wagen wilde nemen werd er een zwarte zak om m'n hoofd getrokken en werd ik in de wagen geduwd hij was sterker als ik en hield mijn handen stevig vast. Ik kreeg handboeien om en een knevel in mijn mond om me te doen zwijgen. Zo een vondst zoals jij laat ik niet door mijn handen slippen slet!

Deel 2 volgt

1367 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.