Lokale sexpop

Geplaatst door: danadeep69 op 30-03-24

Na mijn eerste ervaring op de parking zat ik daar dus, gebonden in een wagen van een vreemde met een zwarte kap over mijn hoofd en knevel. Na ik schat een kwartier te rijden stopten we en moest ik uitstappen. Ik hoorde een deur open gaan met een bel en hoorde ik dat hij er was met de bestelling. Perfect zeiden ze en een tweede deur met een gezoem hoorde ik open gaan samen dance muziek en verschillende kreten door elkaar. De zwarte zak werd verwijderd en ik zag Mr voor me staan! Zo, hoer het wordt tijd om je eens deftig te testen als de sexpop die je claimt te zijn!


Ik was verstomt en met nog de eerste lading zaad op mn gezicht werd ik over een bankje vastgebonden. Mr wist dat ik van femmask hield en trok een rubberen spannende femmask over mijn hoofd. Het verminderde plots mijn zintuigen, gehoor en zicht werden minder, nadien werd er een open lippen gag aangedaan zodat ik een permanent open sexpop mondje had.

Als je het nog niet doorhebt zal je hier niet snel kunnen weg gaan want ik heb je verhuurd aan deze sexbioscoop als sexpop om klanten aan te trekken. Hij liet me een advertentie zien van een 2 weken oud waar hij me als gratis sexpop aanbood in de sexcinema. Ik had het nog niet door maar we waren daar al reeds niet alleen en begon ik al zeker 5 pikken rond me heen!

Zo heren, ze is open voor gebruik!! Ik was in shock, mijn klit was helemaal gekrompen en mijn kutje nauw en dat merkten ze al gauw. Let op heren ze denkt wel dat ze een sexpop is maar ze heeft nog niets bewezen, het is aan jullie om haar te transformeren

Het duurde niet lang of er werd een kleine pik in mn mondje geduwd en een pik met wat spuug in mijn kontje. Ik genoot er echt niet van en wilde eigenlijk weg. Mijn mondje en kut bleef droog en ze begonnen te morren. Zoals ik al zei in het eerste bericht was het een creatieve Mr en dat bleek ook zo in de praktijk te zijn. Ik weet hier wel wat op. Hij haalde een flesje poppers boven met een druppelaar en 2 tampons. Hij schoof het plastic omhulsel wat naar voor en liet wat druppels op de tampon vallen en stak deze nadien in mijn 2 neusgaten! Zo, hoer! Als je geen zin hebt slagen we een paar stappen over. De poppers in mijn neus bedwelmde me al snel en mijn kutje begon te ontspannen en dat merkte degene die achter me stond direct. Hij haalde zijn pik uit me en ik voelde een enema pompje in mn kut schuiven met heel wat lube in...geduld hadden ze niet en ik voelde 5 vingers tegen me aanduwen, de druk begon groter te worden maar het kon me niets meer schelen, ik begon weg te draaien van de poppers en ik voelde zijn hand in me schieten net alsof mijn kutje zijn vuist vaccuum trok en opslokte.

Het was het begin van een lange dag...

1691 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.