Lokale sexpop 2

Geplaatst door: danadeep69 op 31-03-24

We waren gebleven bij de fist die plots in me schoot terwijl mijn lichaam het opgaf en ik volledig aanvaarde dat er geen weg meer terug was. Dat was het teken aan de andere bezoekers van de sexbioscoop om ongeduldig naar voor te komen en al gauw waren er 3 lullen rond me heen en drong er 1 in mijn mond die er geen gras over liet groeien! In 1 beweging schoof hij zijn schaft helemaal in me tot zijn ballen mijn kin aanraakte. Hij hield zich stil zodat het kwijl begon te ontwikkelen. Ik gorgelde het kwijl uit mijn mond terwijl hij mijn hoofd vasthield. Bij de eerste uitwaartse beweging snakte ik naar lucht terwijl het slijm aan mijn neus hing. De tampons in mijn neus waren niet meer nodig zodat ik af en toe naar adem kon happen. Hij begon langzaam steeds ballsdeep zijn schaft in en uit te schuiven terwijl mijn kutje bewerkt werd. Ik voelde zijn hand opengaan in mijn kutje zijn vingers drukkend tegen de wand.


Mr riep: heren deze sissy wil een sexpop zijn en daar hoort een echt open kutje bij, rek deze snol maar goed uit bij elke gelegenheid! Hij balde terug zijn vuist en begon het in en uit te trekken, afwisselend waarbij hij met zijn 2 handen mijn kontje begon te rekken. Af en toe slaagde ik een kreet wanneer het te veel werd, dit was een teken om wat poppers op een doek te doen en even over mond en neus  me te bedwelmen. Mijn mond viel wagenwijd open zodat een eerste lading zaad rechtsreeks in mijn keel kon gespoten worden. 

Mijn mondje werd dichtgehouden zodat er geen enkele druppel verloren geraakte. Die eerste lading werd al gauw 2 extra lozingen van mannen die naast me stonden te masturberen. Op dit punt was mijn kontje gevoelloos geworden en kon ik niet meer voelen wanneer er iemand in me spoot. Het zaad lekte uit me en Mr had een kom onder me gezet zodat er niets verloren geraakte en als een dorstlesser of glijmiddel gebruikt kon worden.


 Tijdens de middag werd het wat kalmer en werd er beslist om me toch geen ruste te geven. Mr was hier op voorzien en takelde hij me in een sling waarbij mijn benen hoger in de lucht hingen, mijn kutje het laagste punt van mijn lichaam. Hij haalde een mastadont van een horsedildo boven en zette die onder me zodat ik door de zwaartekracht over de hengstentoy zakte. Het was een toy van een 8tal cm breed en 50cm groot. Daar hing ik dan in de lucht en bleef rond de helft hangen, armen en benen in de lucht op de hengstentoy....klaar om de 2de shift te ontvangen...

1106 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.