Op slut les bij Sir Rob

Geplaatst door: hannewilwel op 01-04-24

Al enige tijd waren we op Skype, T-girl en WhatsApp in gesprek, nadat we samen Groningen hadden aangedaan. Sir vond het goed dat ik Daddy liet komen bij hem en hij zou nog zorgen dat er een slet bij zou komen die dag.   Op 11 maart was het zover. Ik had bij Monique thuis al zoveel als mogelijk was lingerie aangetrokken en zij had mijn nagels gelakt. Met wat lichte opmaak en mijn ‘tietenborststuk' aan, (eerder van mijn lieve zus Latoya overgenomen), ging ik met de auto naar hem toe. Ik kwam als eerste bij hem aan en we dronken wat koffie. Ook keken we ondertussen nog wat foto’s en filmpjes van eerdere sessies van sletten, die bij hem thuis hadden plaatsgevonden. Ik zag hoe hij als domi en befkoning zijn sletten professioneel en toch met respect aanpakte. Maar geil was het zeker. 

Ik gaf aan dat ik nog wat tijd nodig had en na een opfrisbeurt in de douche ging ik naar de zolder. Daar kleedde ik me uit en nam in hoerige lingerie plaats voor de kaptafel op de speelzolder. Verlichting aan en ik maakte me verder op. Sir houdt van zware ordinaire opmaak, zoals een hoerige snol eruit dient te zien. Mijn hoerenoutfit bestond dan ook uit de kleuren rood en zwart. Ik hou van kant en van latex. Nu was ik voornamelijk in kant gekleed. Mijn keuze viel op de wat  hardere hoerenpruik zwart. Blond is wat zachter en liever, maar dat paste hier niet goed met Daddy en nog een snol erbij. Ik wilde met zoveel mensen exhibitionistisch de hoerige teef van Sir Rob uithangen. Zwarte netnylons aan met rode band, zwarte jarretel, rood kort stretch rokje en over mijn tieten een open kanten schouderstuk met mouwen. Toen ik klaar was liep ik op mijn heels naar beneden. Daar zag ik hoe mijn Sir tevreden naar me keer en nog eens vloekte hoe hoerig hij me vond. Het duurde niet lang of hij nam een (kniel)kussentje in zijn handen wat hij me liet zien, met de tekst ‘pijpen” erop geschreven. Ging op zijn stoel zitten en gooide het knielkussentje tussen zijn benen. “Komt er nog wat van snol of moet ik je nu al straffen?” Ik begreep het en trok zijn broek van voren open en nam zijn lul in mijn handen. Hmmm… lekker kaal en glad geschoren. Even plagen met mijn tong langs de schacht en op zijn eikel. Daarna zijn ballen en in ernstige taal kreeg ik te horen of pijpen wel zo moest. Gauw nam ik zijn eikel in mijn mond en begon eraan te zuigen alsof ik aan een lolly zoog. Diep naar binnen zuigen en met mijn tong zijn eikel likken. Sir gromde tevreden. Na een tijdje riep hij stop. “Nu  opstaan en voorover met je reet naar me toe.” Gehoorzaam draaide ik me om en boog voorover. Pats… pats… en daar sloeg hij op mijn billen. “Zo snol, nu weet je gelijk weer je plaats. Nee, nee, niet omhoog maar gebukt blijven staan.” Weer sloeg hij met zijn vlakke hand op mijn billen. Dat is wat ik als zijn snol mag ondergaan. Ik weet nu inderdaad weer wie ik ben. “Zo kom maar naast me zitten en schenk koffie voor me in snol. Schiet eens op en vergeet de suiker niet kut. Neem zelf ook maar. Nog een snoepje erbij en ik was als was in zijn handen. “Als er direct gebeld wordt aan de voordeur dan doe jij open teef. Wie het ook is. Er wordt ook een pakje afgegeven en jouw Daddy komt en ook nog Mirjam de slet. Zij is versa, dus je kunt van alles verwachten, Je doet ook wat ik zeg met haar en niet alleen je kut maar laten neuken door jouw Daddy, want hier ben ik de baas.”

Om 13:00 u belde Daddy aan. In vol ornaat deed ik voor hem open en hij begroette me met jammie, jammie en hij keek me aan met hongerige ogen. Hierdoor werd ik nog meer opgewonden dan ik al was. Ik dacht meteen aan zijn neukstaaf die straks mijn kut diep en lang zou neuken. We liepen door naar de studio en Daddy maakte kennis met Sir Rob. Daar kreeg hij wat huishoudelijke mededelingen te horen en ook dat hij te gast was en Sir hier de baas was. Daar stemde Daddy mee in. Hij kleedde zich uit en nam plaats waarbij hij wat geile complimenten uitdeelde. Daar werd weer aangebeld. Ik tippelde op mijn rode heels naar de deur en zag nog een man staan. Ik wist niet of het de pakketdienst was of dat deze man straks als slet zou zijn getransformeerd. Hij stelde zich voor dat hij hier een afspraak had en ik liet hem binnen. Hij bleef achter in de woonkamer en ik liep door naar de studio. Daar was en Daddy en Sir in gesprek en ik bewoog (bewust) uitdagend tussen hen in. Daar kreeg ik een uitbrander van mijn Sir; “he snol, doen wij dat zo dat je voor mijn neus gaat staan als ik met iemand in gesprek ben? Draai je om snol” en pats pats daar had ik weer een paar tikken op mijn reet. Op je knieën en pijpen. Ik haalde weer de lul van Sir tevoorschijn en zoog en likte aan zijn heerlijke lul. Jaaaa…. Ik vind een lul in mijn slettebek zo lekkerrrr… “Terwijl hij me liet pijpen, converseerde hij en Daddy verder. Met een scheef oog keek ik om naar Daddy en zag dat hij volgens mij meer oog had voor mijn acties met Sir, dan dat hij naar hem luisterde. 

Daar trad Mirjam binnen. Sir keek haar aan en stelde mij aan haar voor als ook Daddy. “Ga daar maar zitten teef. Mirjam had een lekker zwart latexachtig jurkje aan met een flinke bos hout erin. Nylons eronder en heels. Hmmm… dacht ik, die mag mij wel nemen hoor. Ik moest ophouden met pijpen en van Sir nu de andere twee pijpen, maar ook hem. “Kom snol, laat mij zien hoe jij deze drie pikken afzuigt. Om de beurt en ik zeg wel wanneer je moet wisselen.” Feest voor mij. Ik begon met de keiharde omhoog staande staaf van geile Daddy. Ik nam hen direct in mijn pijpbek en begon daar aan een demonstratie pijpen. Even later hoorde ik dat nu Mirjam aan de beurt was om gepijpt te worden. Whowww… ook zo’n mooie harde staaf. Ook deze kreeg geen voorgerecht, maar nam deze clit van haar ook vol in mijn pijpbek. Ik zoog eraan alsof ik een koe melkte. Ik kon het niet laten ook in haar tieten te knijpen. Zo lekker zachte die tieten in dat hoerige jurkje. Op en neer liet ik de clit van haar in mijn zaadbek naar binnen en buiten glijden. En jawel hoor, nog voor ze de optimale opwinding voelde en of klaar zou komen door te spuiten, hoorde ik dat Sir ook weer wilde. Zo schoof ik op het pijpkussentje van de ene lul door naar de andere. En ik ging volledig op in dit lullenfeest voor mij. 

“Stop teef. We gaan naar boven, naar de playroom. Hup naar boven jullie teven. Jullie eerst de trap op. Terwijl ik naar boven ging op mijn heels met mijn kont uitdagend naar achteren gedrukt, voelde ik hoe Mirjam haar handen door mijn billen liet glijden en stiekem probeerde een vinger naar binnen te drukken. 

Hierboven werd door Sir de rolverdeling voor nu vastgesteld. Eerder had hij iets in mijn oor gefluisterd en ik wist wat er zou kommen. “”Jij Mirjam achter de laptop en jij beantwoordt alle reacties van die geile kerels die binnenkomen. Jij Daddy hier komen en naar het kruis.” Met een maskertje op werd de naakte Daddy door Sir aan het kruis vastgebonden. Ik genoot stiekem en keek het schouwspel aan, zittend op de snollenbank, onder de takel met kettingen, zal ik maar zeggen. Daddy kreeg met een kleine zweep wat tikken op zijn lul, om de hiërarchie nog even duidelijk te maken. Daarna was ik aan de beurt. “Op je rug snol.” Hij installeerde de cam op de zijkant van de bank, zodat mijn onderlijf goed in beeld was. De eerste reactie kwamen op de chat al binnen en Mirjam was druk deze te beantwoorden. Ze  moest ze wel hardop voorlezen. Sir ging op de kopse kant voor de bank zitten en nam mijn twee snollenpoten beet die hij omhoog hees. Toen dook hij tussen mijn snollenpoten en ik voelde hoe zijn tong mijn kut beroerde. Steeds dieper ging zijn beftong mijn kut binnen. Hij spuwde op mijn kut en dook weer terug tussen mijn poten om me wederom zeiknat en diep te beffen. Ik hoopte dat hier nooit een eind zou aankomen. Ik dacht alleen maar; wat is dit lekker en wat vind ik dit geil. Ga door Sir. Mijn kut is voor jou. Toe maar. Bef hem zeiknat en laat je tong lekker mijn neuken. Feest en wat voor een feest. 

Het was even rustig met reacties op de chat en ik zag over Sir kijkend heen, hoe Mirjam naar Daddy sloop en haar kut naar hem toedraaide. Ze boog iets voorover en drukte haar kut tegen de keiharde paal van Daddy aan, die nog steeds gebonden aan het kruis stond. Wat was dit een geil pornoachtig gezicht. En Sir? Hij befte door en had niet in de gaten hoe Mirjam genoot van die lul in haar zaadkut. 

(wordt vervolgd)

1625 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.