Wat gebeurde er allemaal

Nou, dit is me wel een verhaaltje hoor.

Ik ben geboren als jongen (helaas) en heb altijd de vurige wens gehad om lichamelijk een vrouw te zijn. Helaas liepen de dingen anders, trouwen, kinderen etc. Voor een aantal wel een bekend scenario natuurlijk. Ben inmiddels de 50 gepasseerd, sta op wachtlijst Vu (2019) en al uitbehandeld bij mijn psych.  Nu leef ik nog steeds voornamelijk als vrouw in huis, ga er soms wel op uit maar meestal thuis. Zo ook afgelopen weekend!.  Ik was alleen, was lekker in bad geweest, mijn haar gedaan en kleedde me alsof ik nooit anders deed. Gewoon redelijk casual met een leuk jurkje en uiteraard mooie lingerie. Make-upje klaar en een beetje tutten in huis.  Nu is een buurman een paar huizen verder een goede vriend en ik spreek regelmatig met hem af maar hij weet echter van niets.
Nu gaat omstreeks zes uur de video bel, normaal kijk ik dan even maar dit keer werd ik naar de deur getrokken, had totaal niet door dat ik er voor een aantal best anders uitzag en deed de deur open. Daar stond mijn buurman...en terwijl ik zijn mond open zag vallen had ik het ineens door.  Ik liet hem binnen, hij begon eerst te lachen om vervolgens van mij te horen dat ik eigenlijk een vrouw ben. Zweet stond op mijn rug maar hij nam het geweldig op en begon me spontaan te complimenteren. Het is dat ik het weet maar mijn eerste indruk was van..wie is dat lekkere wijffie. 

IJs was gebroken en we raakten dieper in gesprek over mijn wensen etc.  Vervolgens kwam hij naast me zitten en begon spontaan over mijn knie te wrijven.. Ik moet je dan ook maar eerlijk bekennen dat ik val op Tgirls en deze ook al eens heb bezocht... Uhhh kwam er uit mijn mond en voordat ik een woord kon uitspreken had hij zijn lippen al op de mijne gelegd en begon mij te tongen.  Nu heb ik totaal geen ervaring met mannen en buiten een speeltje heb ik het nog nooit met een man gedaan dus van binnen maakte ik me een beetje zorgen hoe en wat. Hij voelde het aan en beloofde mij als een dame te behandelen. We gingen naar boven alwaar hij zich meteen uitkleedde en ik zijn apparaat zag. Hmmm ik werd geiler en geiler en hij vroeg me me uit te kleden en erotische lingerie aan te trekken. Nu heb ik daar wel wat van dus trok een mooie nieuwe rode catsuit aan, deed mijn heels eronder en een stringetje om mijn ding te verbergen. Hij legde mij voorzichtig op bed, zoende me vervolgens weer en vroeg of ik hem wilde pijpen. Ik was zo ontzettend opgewonden dat ik niet eens meer hoefde na te denken en voordat ik het wist sabbelde ik flink aan zijn penis. In het nachtkastje stonden mijn speeltjes en glijmiddel en ik wist deze met een hand open te krijgen. Vervolgens pakte hij mijn speeltjes, smeerde deze in en bracht er eentje zachtjes bij me naar binnen. Na een kwartiertje heen en weer met het speeltje vroeg hij me of hij me mocht nemen. Kon alleen maar okeee schor uitspreken en eer ik het wist zat hij in me. Ik voelde zijn penis steeds dieper komen en nadat de lichte pijn was verdwenen vond ik het zo lekker, zo vreselijk lekker dat ik hem smeekte om me te vullen. Hij lachte, draaide me op mijn rug en nam me op de missionaris houding. Ik voelde me zo compleet vrouw en was zo intens gelukkig. Nadat hij wederom mij zoende en tegelijkertijd nam voelde ik zijn penis plots mega opzwellen en voelde dat hij ging komen. Dat gebeurde en hij spoot me zooo vol, niet normaal wat hij produceerde voor iemand van 54. Hij was klaar en vroeg me of ik ook wilde komen. Hierop was mijn antwoord nee want dat ding hoort niet bij me en ik wil er niks meer mee.
Samen nog even onder de douche geweest waarop hij rond elf uur weer naar zijn huis ging.

Dat was in 2019 en er is in de tijd veel veranderd. De bezoeken van hem kwamen vaker en na enige tijd verklaarde hij dat hij verliefd op me was geworden en me wilde ondersteunen in mijn proces. Na de veranderingen aan mijn lichaam door de hormonen ondersteunde hij me bij mijn borstvergroting, mijn operatie aan mijn aangezicht (ffs) en vervolgens de geslachtsbevestigende operatie. Hij gaf destijds het laatste zetje om definitief lichamelijk vrouw te worden en dat is gelukt.
Nu wonen we samen als man en vrouw in een andere wijk, zijn we beiden gelukkig en ja ...de seks is nog net zo intens. Nu wordt ik vaak vaginaal genomen maar af en toe is hij ondeugend en neemt hij me toch weleens van achteren hihi.
Mijn droom is door een toeval uitgekomen. How i love being a woman:X

1990 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.