Voor het eerst naar de Bios (1)

Geplaatst door: emanuelle op 08-04-24

Ik was er al vaker geweest, maar dan als man. En dit keer zou ik als Emanuelle gaan... Dat was heel spannend, want ik wist dat het er ruig aan toe kon gaan. 


Ik was onderweg naar de Maze bios in Enschede, daar komen vaak veel mannen en ook wel af en toe trava's. Al langer ben ik op zoek naar een lekkere man om mij vaker bij te kunnen kleden, maar die heb ik nog niet gevonden, en ik wil heel graag eens met meerdere mannen daten, dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken. 

Daar aangekomen snel in de locker ruimte mij om gaan kleden. Ik zag in de gang al dat er meer mannen zijn. In de locker mijn stringetje, glimmende panty's en latex rokje en strakke top aangetrokken. Ik ben slank en heb best wel vrouwelijke lijnen, maar ben niet geheel onbehaard, dus ook wel spannend hoe ze op mij zouden reageren. Snel mijn high heels aan, mijn kutje ingesmeerd met glijmiddel waardoor het lekker zacht wordt allemaal. En toen naar buiten de gang op. Dat was een spannende stap. 

Verwachtingsvol keken alle mannen mij aan. Aan hun ogen te zien vonden ze het lekker, maar ze durfden mij niet zomaar aan te spreken. Rustig wandelde ik een beetje door de ruimte en keek wat er allemaal te doen was. Op sommige plekken waren een paar mannen met elkaar bezig, maar de meesten keken vooral naar mij. 

Ik loop naar het kleine bed in de donkere ruimte achterin rechts, waar ik plaatsneem. En al snel staan er 3 mannen met blote pikken naast mij. Ik moet een beetje giechelen van al die aandacht. "wat leuk dat je er bent" zegt één van de mannen, ik ben Erik zegt hij. "Hi, ik ben Emanuelle" zeg ik en in plaats van hem een hand te geven ga ik voorzichtig met mijn hand naar zijn pik. Ik raak niet zijn pik aan, maar zijn ballen, heel zachtjes, en daar reageert zijn pik direct op. 

Terwijl ik dat doe voel ik van een andere man een hand op mijn rug en die verschuift naar mijn billen. Ik wil het graag voor alle mannen goed doen, maar dit is toch best lastig zo voor het eerst. Gelukkig komt de 3e man op bed naast mij zitten en gaat hij mijn benen strelen. Dit geeft mij de gelegenheid om op handen en knieen te komen zitten op het bed en naar voren te leunen zodat ik met mijn gezicht naar zijn lekkere pik ga. Zonder de man verder met mijn handen aan te raken lik ik met mijn tong over zijn pik en ballen. En direct staat zijn pik fier overeind. Deze man is erg geil, en dat zegt ik ook tegen hem. Hij is er al een hele tijd zegt hij, dus hij is al goed opgewarmd. 

Nog steeds zonder mijn handen te gebruiken lik ik nu van zijn ballen helemaal tot aan de top van zijn pik en daarna zak ik met mijn mond over zijn heerlijke pik heen, zover mogelijk naar binnen. 

Ik heb wel eerder een lekkere puk gepijpt, maar nog nooit eerder is een pik in mijn klaargekomen, en dat wil ik vandaag absoluut meemaken. Dus zonder hem verder de tijd te geven om aan mijn natte slettemond te wennen pijp ik hem heel diep en hard. Zo te voelen vind hij dit heel lekker, want zijn handen gaan naar mijn hoofd en geven het ritme aan waarin ik mag pijpen, terwijl zijn heupen zachtjes meebewegen in dat ritme. 

Achter mij zijn de handen van de andere man naar mijn string gegaan en heeft hij die naar beneden gedaan. Dit had ik eerst niet eens in de gaten, omdat ik zo lekker aan het pijpen was. Net toen ik wat druk op mijn kutje voelde kon ik nog zeggen: "Wel een condoom om". Ik had die klaar gelegd, en dat wil ik zeker, want veiligheid gaat voor alles bij mensen die ik niet ken. 

Terwijl de man achter mij het condoom omdoet, pijp ik Erik nog iets harder en sneller en ik voel dat hij gaat komen. Zijn pik wordt nog harder en ik blijf lekker doorpijpen, lange halen en piep op zijn pik. En dan spuit hij in 3 lekkere stralen al zijn sperma in mijn sletten mondje. Oef, ik was er toch wel door verrast. Wat een kracht, en ik moet moeite doen het niet door te slikken. Langzaam laat ik alles uit mijn mond druipen, en pijp ik zijn pik nog even na, om hem schoon weer weg te kunnen laten gaan. Ik kijk Erik met zijn sperma nog op mijn kin en mond schuin aan, en hij glimlacht naar me. "Lekker schatje, dank je wel" zegt hij. "Jij bedankt lieverd" kan ik nog net zeggen, voordat ik ineens een flinke kracht op mijn kutje voel en de pik van de man achter mij voor het eerst mijn kontje binnenkomt....

Hoe het verder gaat, vertel ik in mijn volgende verhaal.

Ben jij die lekkere man/tv/cd/stel die mij kan ontvangen als Emanuelle zodat wij samen lekker kunnen geilen, stuur mij dan even een berichtje.

Liefst en dikke kus,
Emanuelle   

1641 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.