Mijn eerste bezoek aan de bios (2)

Geplaatst door: emanuelle op 08-04-24

Net nadat ik voor het eerst een heerlijke lading sperma in mijn mond gespoten had gekregen en ik de man hiervoor bedankt had, kwam de pik van de andere man die achter mij zat in mijn kutje naar binnen. Hoezeer ik dit ook wilde, dit was wel even wat anders. Hij deed het heel voorzichtig, maar ik stond vol onder spanning. Hij vulde mij steeds meer en ik had moeite om zijn pik te verwerken in mijn kutje. 


Gelukkig hier hij daar rekening mee, en begon hij heel voorzichtig in en uit te stoten. Ik zat nog steeds op mijn handen en de sperma van de vorige man hing nog aan mijn kin. Dat was geil, als een echt sletje geneukt worden terwijl het sperma van de vorige nog op mij zit. Gelukkig lukte het mij om wat meer te ontspannen en zijn pik werd steeds lekkerder. Ik keek naar achteren en zag hem ook genieten van mijn strakke kutje. 

Voor mij kwam een nieuwe man staan, die zijn grote pik al half stijf had staan van wat hij gezien had. Hij pakte mijn gezicht zachtjes vast terwijl dat heen en weer ging op de stoten van de man die mij neukte. Ik was intussen ontzettend geil geworden en keek hem geil in zijn ogen. En voor ik kon vragen of ik hem mocht pijpen had hij zijn pik al voor mijn mond gezet. Heerlijk, ik opende mijn mond en ik had ineens twee pikken in mij. 

Mijn string en kouden hingen op mijn knieen, en ik zat ook nog steeds op mijn knieen terwijl ik van twee kanten geneukt werd. Ik hoorde de mannen even kort met elkaar praten, maar ik kreeg het niet echt mee, zo zat ik te genieten. 

Tot mijn schrik voelde ik ineens een hand naar mijn eigen pik gaan. Daar had ik geen rekening mee gehouden. Blijkbaar was man nummer 3 weer in actie gekomen, en hij was op zoek naar mijn pik. Ik keek tijdens het pijpen schuin opzij en zag dat het een lieve jonge jongen was. Eentje waar ik wel op val. Ik keek hem aan en hij zei "Pijp maar lekker door schat, dan ga ik jou lekker verwennen". Hmm, dat was eigenlijk wel heel erg lekker. Ik deed mijn benen nog iets wijder uit elkaar, waardoor hij mee ruimte had om onder mij te kruipen. 

Ik had nog steeds twee pikken in mij, en de hand en de mond van de jongen gingen naar mijn eigen pik, waardoor die heel snel stijf werd. Ik had het niet gedacht, maar het was heerlijk om gepijpt te worden terwijl ik in al mijn gaatjes geneukt werd. De man die mij neukte merkte ook dat mijn kutje nog strakker werd daardoor en hij hield het niet meer. Hij spoot met volle stralen het condoom vol. Jammer, maar voor de veiligheid is dit toch echt het beste. Hij trok zijn pik uit mijn kutje en ik liet de pik die ik pijpte even uit mijn mond. Die lieve jonge jongen merkte dat ik ging verzitten en kwam ook overeind. Ik keek hem in de ogen en we besloten tegelijk om elkaar innig te gaan zoenen. 

Dat werd gewaardeerd, want de man die ik net aan het pijpen was trok zichzelf nu lekker af gaf aan dat jij klaar ging komen. Wij bedachten ons geen seconde en gingen allebei met ons hoofd naar zijn pik, likken er allebei tegelijk aan en hij spoot eigenlijk direct zijn sperma over onze gezichten. 

De jonge jongen wist daar wel raad mee en hij likt alles van mijn en zijn eigen gezicht af en slikte het lekker door. Wat een geilerd. Van hem kan ik nog wel leren dacht is ;-)

Mijn kutje moest even bijkomen, maar ik was nog lang niet klaar daar. Samen met die lieve jongen trokken wij ons even terug op een kamertje waar we de deur dicht deden en lachend met elkaar op het bed vielen. We begonnen lekker te strelen en elkaar heel rustig te verwennen, zoals twee bottum's dat met elkaar kunnen doen. 

We wisten allebei dat we nog niet klaar waren met de mannen en met elkaar, maar dat vertel ik in een volgend verhaal. 

Ik weet je naam niet meer, die hebben we niet gedeeld. Maar als je dit leest, wil je dan even reageren lieverd? Je was slank, onbehaard, niet al te groot en was een beetje meisjesachtig ook al was je gewoon een jongen. Ik heb van je genoten. 

Liefs en kus van Emanuelle  

1595 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.