Onverwacht contact!

Geplaatst door: channel1960 op 08-04-24

Ik was op weg naar wat spanning, maar wist niet wat. Dus met mijn complete Outfit op weg naar de stad Rotterdam.
Aangekomen liep ik op de Mauritsweg, in mijn langere zwarte jas, met daaronder een mooi ouderwets Korset met 8 jarretels, Zwarte Stockings met naad en zwarte pumps 12 centimeter met een kort rokje en een doorzichtige blouse,
waardoor je mijn Cup D netje verborgen zag.
Ik ging een stukje wandelen daar, volledig gekleed met me jas gewoon half dicht. Er liep een man achter mij aan en dat merkte ik dat die het zelfde tempo ging lopen. Later stak ik de weg over naar de brug en opeens kwam die dichter bij. 

Hij kwam naast me lopen en hij zei heel zacht, bent u een mevrouw of een Travestiet. Ik schrok toch wel een beetje want je weet het nooit tegenwoordig. Ik zei, zoals je aan mijn stem hoor een TV. O, leuk zei die man, dat u er zo uit zag twijfelde ik want op zulke hoge hakken lopen is een ding hoor.

Ik zei dank u en liep verder. Hij zei mag ik met u mee lopen, ik vind het wel apart om dat geklik te horen en naast u te lopen en ik zei, als u dat wil geen probleem vind om naast mij te lopen! 
Even later gaf die mij een arm en zei, wilt u mij zo dadelijk aftrekken en mag ik u even bewonderen wat u onder uw jas heeft zitten, want uw Borsten staren mij wel vriendelijk aan. Ja dat mag maar zou niet weten waar, want hier is het wat te druk om mij aan u te laten zien. Hij zei, ik weet wel een rustig plekje en zo gezegd zo gedaan. We kwamen aan en hij begon gelijk zijn lul bloot te maken en die was niet echt klein. Hij begon er aan te trekken en zei, wil je voor mij een rondje lopen en dan je voorzichtig ontkleden. Nou dat vond ik wel apart en zei, ja tuurlijk vertel maar wat je wil zien en hij begon. Draai maar rond, buk maar, wil je je kont laten zien, mag ik je borsten strelen en over je Kousen strelen en over je kont aaien, mmm zalig en na 8 minuten kwam die heerlijk over mijn kousen (Stockings) klaar, met een flinke dot sperma. Het probleempje was, ik had niets om het af te vegen, dus ik terug naar mijn auto met flink Klodders sperma over mijn benen. Dit had ik nog nooit meegemaakt, maar wel een uitdaging zeg.  Het was wel spannend om terug te lopen want de mensen keken naar een paar onder benen die nat waren. Het was een gave avond die toch geil afliep, en thuis heb ik de hand maar aan mijzelf geslagen, hihihi

2468 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.