Eerste trio met vriendin en oudere man

Geplaatst door: sannetv35 op 13-04-24

(Waargebeurd verhaal)


Ik was 28 jaar en in relatie met mijn 26 jarige open-minded indo halfbloed vriendin. Ze wist alles van mij. Dat ik ook graag oudere mannen verwende, me graag kleedde als sletje. En we hadden ook weleens samen gekleed en zij mij met strap-on geneukt. Tevens waren wij beide open voor een date met een derde erbij. 

Ik had al een tijdje gechat met een 58 jarige daddy en hij zou een paar dagen in een hotel in Amsterdam bij ons in de buurt komen. Hij had zeker wel oren naar een trio met een jong open-minded stel. Die vrijdag middag stuurde hij mij een bevestigend berichtje dat hij er was en dat ie ons vanavond verwachte in zijn hotel. Ik zou gekleed als TV sletje zijn tijdens onze ontmoeting. 

Beide extreem nerveus begaven wij ons die avond naar het hotel, het zou onze eerste trio ervaring worden. Mijn lingerie droeg ik onder mijn kleding. En zou bij binnenkomst naar de badkamer gaan om mijn heels en pruik verder af te werken.

We kwamen ietsje te laat in de hotel lobby aan waar hij al op ons wachtte. Hij was precies zoals op de foto's, een oudere ietwat flinkere man. Verlegen stelden wij ons voor en we volgden hem de lift in naar zijn kamer. Het was een ruime ensuite kamer met groot king-size bed. Ik trok mijn kleding meteen uit en liep zonder wat te zeggen naar de badkamer in met mijn tas om mij verder te fatsoeneren. Tot mijn verbazing had de badkamer een grote glazen wand met uitzicht op de kamer. Mijn vriendin en onze nieuwe daddy date zagen mij ook staan.

Terwijl ik mij voorbereidde zag ik dat daddy mijn vriendin direct stevig beetpakte en hard begon te tongen. Zijn hand gleed onder haar blouse in en trok haar bh omhoog, zodat haar b-cup borsten er half uit hingen. Hij draaide haar om en drukte haar tegen de glazen wand van de badkamer aan. ik zag het verbaasde gezicht van mij vriendin en haar borstjes tegen het glas gedrukt. Verstijfd keek ik toe hoe daddies hand haar jeans openknoopte en zijn hand in haar slipje liet glijden. Mmmm hij liet er geen gras over groeien en maakte mij meteen duidelijk wie er de baas was. Mijn vriendin begon zichtbaar te genieten van onze nieuwe dominante daddy. Hij draaide haar om en ze begonnen geil verder te tongen terwijl ik mij verder voorbereide.

Ik was bijna klaar toen daddy een flesje poppers uit zijn broekzak haalde en dit onder mijn vriendin haar neus drukte, gewillig nam ze enkele diepe teugen. Daddy zei dat ze op der knieën moest gaan zitten en hij knoopte zijn broek open en haalde zijn stijve pik eruit. Mijn vriendin nam hem gulzig in haar mondje en begon gedwee te pijpen.

Eindelijk was ik klaar en liep verlegen de badkamer uit richting daddy en mijn pijpende vriendin. Daddy wenkte mij om te komen en drukte de poppers ook onder mijn neus. Ik ging braaf op mijn knietjes naast mijn vriendin en we begonnen samen daddies pik te pijpen en zijn zware ballen te likken terwijl we geil tongden. 


Nadat we een tijdje daddies pik samen goed gepijpt hadden beval daddy mij op bed te gaan zitten op mijn handen en knieën met mijn kontje omhoog. Hij trok zijn kleding uit en nam plaats achter mij en begon enthousiast mijn kontje te rimmen. Zijn tong gleed in en uit mijn gaatje en het werd natter en groter. Mijn vriendin had zich ondertussen ook volledig uitgekleed en kwam bij mij liggen zodat ik haar kutje kon likken. Ik genoot kreunend van daddy die al rimmend en likkend mijn kontje voorbereidde.

Na de heerlijke rimbeurt voelde het alsof mijn kontje gapend wijd openstond, en daddy drukte zonder aankondiging zijn stijve pik erin. Ik kreunde flink terwijl mijn vriendin mijn hoofd stevig vast hield, ze genoot van haar uitzicht en haar kutje wat bevredigd werd. Het zou een heerlijk geile aanblik zijn geweest, oudere flinke daddy die stevig doorstootte in mijn slanke slettenkontje. 

Het leek een eeuwigheid, maar daddy stopte eindelijk met het neuken van mijn kontje en ging op zijn rug liggen. Hij wenkte mijn vriendin en ze kwam op zijn pik zitten. Versuft met een gevoelig kontje keek ik toe hoe ze daddies pik begon te berijden. Ze tongden en kreunden lekker samen. Ik zag zijn zware ballen ritmisch in haar kutje stoten en besloot haar kutje kontje en zijn ballen te likken, ik kreunde geil me ze mee. Het duurde niet lang en daddy en mijn vriendin begonnen steeds harder te kreunen en neuken en daddy spoot zijn pik hard en diep leeg in het kutje van mijn vriendin. 

Ze bleef nog even op hem zitten met zijn zaad diep in haar. Daddy zei dat ik op mijn rug moest gaan liggen en duwde mijn vriendin van zich af en dirigeerde haar vers volgespoten kutje op mijn gezicht. Kreunend sloten mijn lippen zich over haar kutje heen en begin zijn warme zaad uit haar kutje te likken en slikken totdat ze helemaal schoon was. 

We bleven nog even versuft  liggen, mijn kontje gloeide nog flink na van de neukbeurt. Uiteindelijk begaven we ons alledrie naar de douche waar we nog een beetje geil naspeelden voordat we afscheid namen en weer naar huis gingen. Een erg geile ervaring rijker. 
 

2464 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.