Rox op een bouwwerf met buren.

Geplaatst door: rox op 13-04-24

De eerste lente dag en de luxe van vrouw en kinderen naar zee. Rox blijft thuis voor enkele zakelijke verplichtingen. Tegen de klok van 13u vroeger dan verwacht was de deal rond. Dus … ja kriebels en snel de douche in. De vlijmscherpe blade over haar lange benen werkt ze af met een licht getinte lotion. Haar +volle borsten body voelt niet alleen realistisch, samen met het lichte corset geeft het haar vorm en decolté tintels in buik en kontje. Een fris witte blouse met knoopjes sluit om haar middel strak aan. De 3 kwart lange jeans rok met lange split streelt haar naakte benen. High heel pumps sturen vrouwelijker dan ooit billen en bolle kontje mooi in de hoogte. Donker omlijnen rond ogen en fris groen op oogleden doen spreken onder haar lange donkere haren. Rood bruin stift ze haar lippen. Mmmm Rox heeft er zin in en al snel via de chatbox een man waarbij de date al enkele keren afsprong wegens geen foto te willen sturen om haar privé te waarborgen . Ditmaal stuurt hij letterlijk zo geil te zijn en het “risico” van Rox in real niet aantrekkelijk te vinden wil nemen. 


Rox de baan op, de sectionale poort kraakt achter haar, het industrieel hek schuift dicht, de zon streelt doorheen het open dak van haar suv, de klasse zonnebril is nu meer dan een gadget. 25 km puur genot op zaterdag voor haar. Een nieuwe wijk in, kinderen lopen te dollen, huis nrs ontbreken, de opgegeven werkbarak komt in zicht. Het opgegeven automerk en haar vraag waar ze fake mee tracht uit te sluiten klopt. (Ditmaal moest er een emmer op de wagen staan, anders kwam ze niet langs) Een berg kiezels en bouwgrondstoffen. Ja hier is haar date aan het bouwen. Een ruwbouw zonder ramen, overal rood slijpstof. Tussen de opgetrokken muur en de werfkeet stapt ze uit en weerspiegelt Rox in de geblindeerde ruiten van haar wagen. De milf Rox high heels, zijdezachte stay-ups, een string welke samen met de push van de hoge hielen haar kontje mooi zet in de driekwart jeansrok. Een brede vrouwelijke ceintuur als accent van haar taille. Witte secretaresse blouse met knoopjes en daardoor klasse decolte, lang donker golvend haar, licht opgemaakt. 
Een zachte fluittoon doet haar opkijken. Een jong type net vader steekt zijn hoofd uit wat een klein zolderraampje moet gaan worden. Ze herkent hem meteen van op zijn profiel. Kriebels en geile zin. 

De ruwbouw met haar high heels, onafgewerkte betontreden, haar jeans rok stroopt ze lichtjes op, de lange split helpt haar, zacht deinen haar xl borsten bij elke trede. Mmmmm voelt ze, content met haar vrouwelijkheid. 

Op het verdiep treft ze niemand, haar date neemt het zekere voor het onzekere en overtuigd haar via een ladder de zolder te betreden, zo zitten we wat veilig voor onverwachte bouwbezoekers zegt hij. In high heels dus de ladder op, maar wonderwel geen probleem. 

Rox, glundert… haar date keurt haar en strooit complimenten xx

Vervolg komt 

1414 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.