Vervolg: Rox op een bouwwerf met buren.

Geplaatst door: rox op 13-04-24

De complimenten doen Rox vastberaden de potige bouwvakker toelaten haar een kus te geven. Al snel glijden hun tongen over elkaar. Zijn stevige handen strelen haar gezicht, vingers klemmen zacht om haar hals. De knobbel in de black broek schuurt hij tegen haar jeansrok. Haar volle borsten tegen zijn borstkas vormen een waanzinnig decolté. 4 handen bepotelen elkaar. De knop in de heavy duty broek van hem ontbreekt, een smile op zijn gezicht waarmee hij onmiddellijk toegeeft aan Rox’s lange nagels tastende overheen zijn snel reagerende pik. Zijn bloedstroom doet zijn werk, niet de grootste pik, wel zeer dik en in een oogwenk kei maar dan ook keihard. Zo heeft ze het graag. Voorvocht druppelt uit zijn eikel, met haar vingers doet ze masseren en trekken om door haar knieën te gaan, driekwart rok nog mooi om haar gladde benen. Een klein stapje achteruit wenkt hij met nu een rug tegen de muur. Rox trekt en masseert zijn harde en likt zacht plagend aan de onderkant. De honger naar gretig zuigen wil ze nog even houden ook al wil ze zelf niets liever. Aftrekkende bewegingen maakt ze nu terug rechtstaande blijft ze trekken zijn eikel nu vol vocht. Heerlijk tongzoenen ze, zijn zware borstkas ontbloot nu, stoer vol tatoeages. Haar lang gelakte nagels stropen haar rok op en ze draait zich met kontje en string naar zijn rechtopstaande dikke pik. Met billen bloot, benen in stay-ups neemt hij haar bij de hand en drukt Rox in deze zolder voorover tot aan de kleine raamopening aan de zijkant van de woning. 


De dikke pik en eikel strelen onder de string welke al snel verdwijnt. Rox hoofd lichtjes uit de raamopening voelt zijn handen trekken om het corset. Glijmiddel welke ze aangeeft spuit hij overvloedig tussen kont en lipjes. Rox kutlipjes voelt ze druipen en met haar handen over de snelbouwsteen voorover gebogen met zicht overheen de buren welke met dit weer de bbq aansteken zo lijkt het, voelt ze druk aanzetten van deze dikke pik aan haar kutlipjes. Haar lang donker haar gooit ze achterover overheen haar rug over de ooit witte blouse welke vol rood bouwstof zit. Haar hoofd nu omlaag aan de binnenkant van de muur ervaart ze druk en zacht meer toegift van haar lipjes. De dikke eikel neemt meer een meer ruimte, spert haar anaalkutje open. Op de achtergrond hoort ze spelende kinderen wat haar duidelijk maakt voorzichtig te zijn met genot of pijnkreten. De stevige handen klemmen meer wat haar doet vermoeden meer penetratie te voelen wat ook onmiddellijk waarheid wordt. De omvangrijke eikel duwt hij in haar, een scheut van pijn straalt onmiddellijk uit in haar rechterbeen de seconde haar sluitspier klemt achter die dikke eikel. Toch vraagt ze om door te zetten en met haar lippen verbijtende op elkaar pompt hij de eerste keer heel zijn harde in haar. Het terugtrekken verloopt even pijnlijk waar ze moet vasthouden aan de muur. De tube glijmiddel nijpt en smeert hij leeg overheen zijn harde pik. Rox wil zo graag geneukt worden dus kronkelt ze met haar kontje. Ze neemt voorover gebogen plaats, het aansporen door hem met haar hoofd in de raamopening. Ze ruikt de bbq van de buren,, zo kortbij is ze, ze geniet van haar tijd als Rox. Met haar handen omklemt ze de linker en rechter boord van de raamuitsparing. Vol hangen haar borsten in die leuke blouse. De stevige eikel dient zich terug aan. Ja mmm ja mmm fluistert ze, zich niet van de indruk kunnende ontdoen dat daar beneden de bbq familie weleens iets zou doorhebben. Druipende glijmiddel taferelen geven hem de ruimte waardoor zijn dik harde pik bezit neemt van haar kontje en zich helemaal een weg baant tot aan zijn ballen tegen haar lipjes. 
Uitgillen van genot is niet aan de orde, toch kreunt ze waar hij pittig op antwoord in lichaamstaal. Zijn pik uit haar en gedeeltelijk in stoten gaat hij voor stevige penetratie waarbij hij Rox neukt zonder woorden. Rox kontje geeft nu graag toe aan hem..de kronkelige pijnscheuten maken plaats voor genot. De flinke pik schuift nu meer en sneller in en uit haar. 

Rox ervaart deze potige man als verfijnd neuker en wil hem belonen. Haar vingers welke de dikke pik begeleide in haar kontje zoeken terug de harde welke in en uit haar schuift. Ze geniet van de hardheid in en uit haar kontje, toch kronkelt ze rechtop, kust met een warme tongzoen en knielt voor hem. De stijve penis voor haar trekt ze licht voorover en als volleerde milf likt ze alvorens de lippen om zijn eikel te sluiten. Vochtig zuigende soppende geluiden weerklinken in deze ruwbouw zolder. Rox geniet, zuigt en likt graag dat voelt hij, de woorden zalig, mmm wat ben jij lekker, doen haar de pauze tijdens het pijpen overslaan en stevig zijn pik bepotelen en zuigen. 

Vervolg asap

968 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.