Hoteldate met een sexy Daddy

Geplaatst door: tgirl020 op 14-04-24

'Nummer 32 op de tweede verdieping, tot zo' staarde ik op mijn mobiel. Het mooie weer nodigde uit om de fiets te nemen, de afstand was net te ver om te wandelen anders had ik dat gedaan. Veel mensen waren onderweg, en de schoolpleinen waren barstensvol met luidruchtig spelende kinderen. De eerste ouders stonden langs de zijkant om hun kroost af te halen, en sommige jongens reden zelfstandig het fietspad op zonder om te kijken naar passanten. Zigzaggend door de menigte kwam ik aan bij het hotel en parkeerde de fiets met dubbele sloten tegenover het hotel. Hopelijk zou de receptioniste niet moeilijk doen bij gasten en kon ik zo doorlopen. Achteloos liep ik langs haar en riep dat ik een afspraak op de betreffende kamer had, ze wees met haar hand in de richting van de lift. De kamer was geblokkeerd met een tussendeur waarbij je de kamerpas nodig had, geduldig wachtte ik totdat de date verscheen om deze te openen. Het was geen probleem om mij eerst als man te zien voordat ik mezelf tot tgirl zou transformeren, en hij zag er precies uit zoals op de foto die hij een aantal dagen ervoor via de chat had gestuurd. Formeel gekleed, grijze gebruinde kop met baard die mij vriendelijk aankeek. In de kleine badkamer kleedde ik mij om, terwijl het geluid op de achtergrond werd gevormd door blikkerige stemmen die allerlei huishoudelijke producten aanprezen. Niet echt muziek om in de stemming te komen, en ik appte dat ik klaar was zodat hij de kamer kon betreden. Ondertussen zette ik het geluid zachter, keek door de gordijnen naar buiten en zag de tram en passerende auto’s naar de binnenstad voorbij razen.

Terwijl ik mezelf in de deurspiegel mijn rode body lingerie met open kruis bekeek kwam hij binnen. Zonder een woord uit te wisselen kwamen we bij elkaar staan en omhelsden elkaar alsof we oude bekenden waren. Ik kuste hem vol om de mond met mijn handen over zijn schouders, zijn handen voelde ik krachtig over mijn billen wrijven. Het eerste gevoel was goed, beiden hadden behoefte aan lichaamscontact en zijn handen zochten nu naar mijn tepels die bij de geringste aanraking al snel stijf werden. Het stimuleerde mij verder te gaan en ging nu tongzoenen wat hij met passie beantwoordde en we bleven zo een tijdlang staan alsof we het niet nodig vonden om andere dingen uit te proberen. Wat een heerlijke man om te daten! Zoenen als een hartstochtelijk paar die elkaar na een lange onderbreking weer konden ontmoeten en de verloren tijd trachten in te halen. Op zulke momenten vergeet je alles om je heen, ja zelfs de irritante tv reclames op de achtergrond konden het passiespel niet onderbreken.

Ik vond het nu ook tijd om zijn tepels te bewerken, en door zijn overhemd wreef ik zachtjes over de hard geworden bobbels. Ik gaf ook aandacht aan zijn pik die al snel te krap werd in zijn grijze pantalon, en ging met mijn onderlichaam hard er tegen aan rijden. Behendig begon hij zowel het overhemd als broek uit te trekken, met onze lippen nog steeds op elkaar. Hij greep mij bij mijn billen vast en tilde mij op en zette mij neer op bed. Zijn gespierde en behaarde lichaam drukte mij dieper in het zachte matras, en ik omklemde hem met mijn benen en met een hand achter zijn hoofd ging ik met de andere langs zijn rug en wreef langzaam van boven bij zijn nek naar beneden tot aan zijn billen, en dan weer terug. Ter afwisseling ging ik ook plagend met mijn nagels in zijn huid, en zonder tegengeluid ging ik met deze handeling verder. Hij greep met zijn hand naar zijn pik en probeerde die voorzichtig in mijn kontje te duwen. Met mijn bekken ging ik omhoog zodat zijn gretige eikel nu recht voor mijn kut opening keek, en voorzichtig, want zonder glijmiddel duwde hij hem erin tot aan zijn wortel. Bij een eerste date doe ik het altijd met condoom, maar op dat moment wilde ik niets liever dan bare door deze geile daddy geneukt te worden. En hij liet mij inderdaad voelen hoe goed geschapen hij wel niet was. Als een gewillige vrouw werd ik, nog steeds tongzoenend, eerst langzaam maar daarna flink doorgeneukt. Af en toe fluisterde ik hem zijn oor dat ik zijn geile vrouwtje was, op dat moment mocht hij alles met mij doen. Ik streelde hem over zijn borst, door zijn grijze borstharen, nu met mijn benen over zijn schouders zodat hij zijn grote pik nog dieper in mijn geile kut kon stoten. Hij had zijn ogen gesloten en genoot nog meer toen ik mijn billen samenkneep en zijn pik nog nauwer in mijn hete hol werd samengeperst. Hij pompte zo een tijd door, de intimiteit verdween en door het harde stoten voelde ik mij nu voor hem niets anders dan als neukvlees. Die laatste gedachte maakte mij nog geiler en met vieze praat spoorde ik hem aan mij nog harder te neuken.

Plotseling draaide hij mij ruw om, spreidde mijn benen en dook met zijn gezicht diep in mijn gapende opening. Ik voelde zijn baard tegen mijn spleet en opening aanschuren, en zijn tong zocht zich snel een weg naar mijn druipende spleet. 'Ik ga je sappen uitlikken' en begon als een razende mijn kontje te rimmen. Ik greep naar mijn poppers en met mijn ogen dicht genoot ik van de rimbeurt terwijl ik af en toe ook werd gevingerd zodat mijn kut nog meer sloppy werd met nog meer lichaamssappen om op te likken. Als een neukpop lag ik daar passief te worden gebruikt en wilde niets anders, ik vroeg mij ook af hoe ik hem kon verder kon bevredigen omdat hij nu non-stop met mij bezig was. Normaliter ga ik een date ook gewillig op mijn knieën langdurig pijpen, maar had tot nu toe niet echt de kans. En wellicht wilde hij ook niet gepijpt worden. Ik greep de gelegenheid aan en ging bovenop hem zitten toen hij een pauze nam en op bed ging liggen. Zijn stijve pik ging moeiteloos in mijn uitgelikte kontje, en ik ging hem afwisselend langzaam en hard berijden. Zijn handen achter mijn billen, de mijne op zijn borst met mijn vingers die af en toe zijn tepels aanraakten en vast knepen. Eindelijk kon ik wat terugdoen want hij genoot zichtbaar van de tepelbehandeling. Hij greep mijn ass harder vast en bepaalde nu het neukritme. Ik boog dieper en kuste hem weer vol op de mond terwijl ik zijn hoofd met beide handen vasthield. Zijn hoogtepunt zou nu wel komen. Ik liet mijn speeksel in zijn mond vloeien terwijl hij tegelijkertijd zijn lading diep achter in mijn kontje achterliet zodat na een tijd het geluid van een soppende kut vol met daddy zaad in de kamer te horen viel. Ik opende mijn ogen en keek hem glimlachend aan. Van zijn gezicht viel te lezen dat hij het supergeil vond en dat het zeker niet bij deze ene keer zou blijven. Zou ik dan de perfecte date hebben gevonden?

3374 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.