Vrienden groep

Geplaatst door: tgirlpaula op 25-04-24

Die is een fantasie verhaal met de hoop deze ooit te verwezenlijken. 


Was weekend en mijn paula gevoelens waren weer hoog en geil,na een tijdje op de chat te hebben gezeten ontmoeten ik een man jonger dan mijzelf zo rond de 37 jaar die wel zin had om iets af te spreken deze avond.  
Hij had een stevig postuur en kon zien dat hij wel sportte een donkere huidskleur iets waar ik een zwak voor heb verder ook flink geschapen wat ik zeer van kan genieten.  Hij gaf aan ongeveer 20 cm en zijn foto loog er niet om ,mmmm dacht zou mij er zeker mee kunnen vermaken en van genieten. 
Na best een tijdje te hebben gechat kwam het idee gegevens uit te wisselen . Stelde voor een anonieme berichtgever maar hij vond WhatsApp beter en meer zekerheid  ik stemde ermee in en zo werden de nummers uit gewisseld en gingen we verder op de WhatsApp. Hij had mijn profiel gelezen dus werden de standaard vragen vermeden waardoor het een relaxed en gezellige chat werd , hij wilde o.a. weten of ik een fantasie had waarop ok reageerde dat elke tgirl wel een had.

Maar vertelde hem.dat het mij geil lijkt om een mini gangbang te hebben met 3 a 4 tops voorkeur bbcs maar elke goed geschapen top zou welkom zijn dan .
Meestal  a zo'n bekentenis vallen de meeste tops stil maar dit keer kreeg ik als reactie; oke leuk ; vervolgens er niet verder op ingegaan en gingen we verder om iets te plannen voor ons samen die avond en al snel gaf ik mijn adres en tijd wanneer hij zou komen. Met toch wel wat met enige spanning en de verwachting eerst zien dan geloven wanneer hij er echt is gezien er veel fakers op sites zijn die je laten zitten ging ik alles klaarmaken en laatste details van make up afwerken en het wachten kon beginnen of hij echt was of toch weer een faker.
Deel 2 volgt snel xxx

1874 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.