Een eerste date

Ik zat al enige tijd op een chatgroep en had al wat contacten via de chat gehad. Op een zondag kwam er een eerste date. Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond en vond het erg spannend. Zou ik gedressd naar mijn date gaan? In principe date ik niet met mannen maar maakte nu een uitzondering.


Thuis eerst maar eens gedoucht mezelf helemaal glad geschoren. Daarna mijn kleding uitgekozen, ik ging voor een zwarte panty, zwarte heels een strak grijs jurkje met lange mouwen, mijn bh en siliconen borsten. Zo reed ik naar mijn date. Ik moest er ongeveer drie kwartier voor rijden en de gedachte van het onbekende maakte mij geil. Ik had een lippenstiftje en mascara al opgedaan. Mijn pruik met lang haar zette ik voor de deur van mijn date op.

Het was buiten al donker en ik stapte uit mijn auto die ik op zijn oprit had geparkeerd. Zo lekker geil om in je korte jurkje uit te stappen voor zijn deur. Ik voelde de wind om mijn gladde in zwarte panty gehulde benen blazen. Onder mijn panty droeg ik verder niets.

De gordijnen zaten dicht en ik liep naar de voordeur en belde aan. Er werd niet opgedaan, nogmaals aangebeld en toen zag en hoorde ik beweging. De voordeur ging van het slot en we begroeten elkaar. Binnen in de gang zoende mijn date mij, maar ik wilde nog geen zoen op mijn mond. Ik liep door de woonkamer in en deed mijn jas uit. 

Ik nam plaats op de bank en deed mijn pantybenen over elkaar. Wat een geil gezicht was dat in die minijurk. Ik merkte dat mijn date zichtbaar onder de indruk was. Hij vroeg of ik wat wilde drinken en schonk dat in de keuken in. Toen hij terug kwam met het glas zette hij die voor mij op tafel en nam dicht tegen mij aan plaats naast mij. Kort daarop kon hij zich niet meer inhouden en streelde mijn gladde geile pantybenen. Ik ging met mijn hand naar zijn benen en wreef over zijn joggingbroek. 

Hij gleed met zijn handen via mijn pantybovenbenen onder mijn jurkje en al snel wist hij mijn clitje te vinden, die was inmiddels al keihard. Hij streelde mijn clitje die onder de panty lag. Ik voelde het voorvocht al stromen. Ik ging met mijn hand naar zijn kruis en voelde ook daar een harde staaf. 

Met enige behendigheid zat hij in mijn panty en begon met clitje te masseren. Keihard was die en mijn geaderde clit groeide het laatste stukje. Inmiddels vroeg ik hem zijn joggingbroek uit te doen, wat hij dan ook deed. Ik masseerde zijn grote harde penis.
Hij hield het na enige tijd niet meer en vroeg mij of hij mij mocht pijpen wat ik toestond. Al pijpend voelde ik een zaadexplosie opkomen en vroeg of hij een handdoek bij de hand had. Die haalde hij uit de keuken terwijl ik met mijn clitje bleef spelen.
Toen hij de handdoek gaf masseerde hij mijn clitje en schokkend kwam ik klaar. Er schoten stralen sperma uit mijn clitje. 
Ondertussen had ik ook zijn staaf weer in mijn handen en masseerde hem tot ook hij schokkend klaar kwam.

We bleven nog even zitten om wat bij te komen en ik dronk intussen mijn glas leeg. Hierna namen we afscheid en reed ik leeg maar nog wel lekker geil gedressd terug naar huis. Wat een heerlijke ervaring.

2018 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.