Mijn vaste zuigdate

Geplaatst door: sannetv35 op 06-05-24

(Waargebeurd verhaal) 


Ik ken hem via de chat, 26 jaar is hij. Hij ziet er normaal uit. normaal postuur, beetje verlegen, beetje alternatief, hij zegt weinig, een tikkeltje dominant. Hij stuurt mij steeds een appje als hij een date wil. Al sinds 6 maanden zuig ik hem bijna wekelijks klaar buiten. 

Ja inderdaad buiten. We ontmoeten op een afgelegen plekje ergens in de buurt en daar gaan we dan de bosjes in.  Hij zegt meestal niks en draagt altijd een trainingsbroek met een slip eronder. Hij wijst dat ik op mijn knietjes moet gaan en duwt zijn bulge in mijn gezicht. Ik trek zijn trainingsbroek en slip samen uit en daar komt zijn lekkere pik al tevoorschijn. hij is ongeveer 16 cm en redelijk dik en als hij hard wordt buigt zijn paal omlaag. Helemaal ongeschoren, een bos dik zwart schaamhaar boven zijn pik en op zijn ballen en rond zijn kontje. Ondanks dat hij ongeschoren is, is hij altijd lekker fris gedoucht met een lekker luchtje op. 

Zijn half harde pik gaat er graag in en groeit binnen enkele seconden keihard in mijn mondje. Omdat zijn harde pik omlaag buigt en niet omhoog past hij echt perfect tot diep in mijn keeltje. Daar geniet hij erg van want hij noemt mijn zijn deepthroat sletje op de app. Vaak neukt hij mij minuten lang in mijn keeltje totdat hij zijn zaad diep in mij leegspuit. De eerste keer vroeg ie nog voorzichtig: " Slik je?", waarop ik natuurlijk ja kreunde. Maar er viel onmogelijk te slikken. Hij spoot zo diep in mij leeg in mijn keel dat ik het niet hoefde te slikken. Ik proefde amper zijn zaad in mijn mond. Ik likte braaf zijn eikel nog schoon en dan scheiden onze wegen weer. 

Dit doen we dus al de laatste paar maanden zo, en ik doe het graag. Ik vind het super geil buiten en zijn zaad is heerlijk. Afgelopen vrijdag was het dan ook weer zover. S'avonds laat kreeg ik een appje of ik zin had. En gelukkig was ik beschikbaar en geil zei ik natuurlijk weer ja. Eerst lekker douchen en helemaal klaar en fris ging ik op weg. Eenmaal aangekomen ging het weer zoals vanouds en zat ik weer heerlijk geil te pijpen. 

Echter deze keer stopte hij, en fluisterde dat hij mij wilde neuken. Natuurlijk wilde ik dat ook. Ik stond op trok mijn slipje uit en ging tegen de boom aanleunen. Hij drukt wat glijmiddel op mijn kutje en ik haalde een diepe teug van mijn flesje poppers. Mijn lichaam werd warm en gewillig en hij pakte mij stevig vast en drukte zachtjes zijn paal diep in mijn sterretje. Langzaam begon hij te stoten. Het voelde perfect. Na een tijdje trok ie mij stevig tegen zich aan, ik draaide mijn hoofd om en gaf hem een kusje. "Ik hou van jouw geile pik, schatje" fluisterde ik naar hem.  Hij kust mij opnieuw en zegt dat ie gaat klaarkomen. Hij begint stevig door te stoten en kreunend stoot hij zijn volle behaarde ballen in mij leeg. We blijven enkele seconden  stil staan, voordat hij zijn paal uit mij haalt. Braaf ga ik weer op mijn knietjes en zuig ik zijn zaad eraf. Ik trek mijn slipje weer aan en ga goed gevuld terug naar huis.

2957 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.