Open Sollicitatie kamermeisje

Geplaatst door: petizegld op 15-05-24

Beste Daddy, Meneer, en Mentor,

Met oprechte bewondering en een verlangen om dienstbaar te zijn, richt ik mij tot u met de wens om parttime kamermeisje en maid te worden tijdens de bezoekdagen van uw gurls en Sissy's. Op uw Fetlife-pagina beschrijft u deze prachtige dames met een treffende benaming, en ik zou graag een rol willen spelen in het versterken van hun ervaring bij u.

Als kamermeisje streef ik ernaar om deze dames bij te staan in uw boudoir terwijl ze zich voorbereiden op hun ontmoeting met u. Mijn doel is om hen te helpen er zo mooi en vrouwelijk mogelijk uit te zien, zodat ze vol zelfvertrouwen en ontspannen naar u kunnen komen. Ik zal hen bijstaan met een houding van nederigheid, gehoorzaamheid en adoratie, volledig gefocust op hun schoonheid en vrouwelijkheid. 

**Mijn taken als kamermeisje omvatten:**

- Het aannemen en weghangen van haar jas bij binnenkomst.
- Voorzien in een drankje en een kleine snack na een lange reis.
- Het uitpakken en gereed zetten van haar spullen terwijl ze van haar drankje geniet.
- Assistentie bij het uitkleden en het netjes opbergen van kleding..
- Klaarleggen van lingerie, kleding en high heels.
- Parfumeren en poederen.
- Assistentie bij het opmaken, zoals het aangeven of wegzetten van make-up spullen.
- Het kammen en perfect stylen van haar haar.
- Masseren van haar voeten voor ontspanning.
- Helpen met aankleden en zorgen dat de high heels goed passen en schoon zijn.
- Controleren of de kousen met naad recht zitten.
- Een laatste controle van haar haren, make-up en kleding.
- Haar gereed melden bij u en vragen of u haar kunt ontvangen.
- Begeleiden naar de woonkamer, de deur openhouden en vervolgens op de achtergrond verdwijnen.

Ik sta open voor alle aanvullende wensen en opdrachten die de dame voor mij heeft en geef haar de volledige vrijheid om te bepalen welke taken ik uitvoer. Het is belangrijk voor mij om te weten hoe ik mij verbaal moet gedragen naar haar toe – of ik stil moet zijn en alleen spreken als mij iets wordt gevraagd, of juist complimentjes moet geven en haar schoonheid benadrukken. Eventuele andere gedragsregels hoor ik graag van tevoren, zodat ik perfect aan haar wensen kan voldoen.

Samenvattend is het mijn diepste wens om als kamermeisje mijn taken en gedrag volledig af te stemmen op haar behoeften, haar superieur te behandelen en mijzelf dienstbaar op te stellen in adoratie, waarbij ik haar op een voetstuk plaats.

Eenmaal beneden zal ik mijn taak als maid voortzetten en ervoor zorgen dat u en uw date op uw wenken worden bediend. Of het nu gaat om het serveren van koffie of thee, het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden, of het simpelweg stil wachten op een volgende opdracht, ik zal ervoor zorgen dat mijn aanwezigheid geen storende factor is. Voor extra discretie kan ik een blinddoek of gag dragen, geboeid worden, of met mijn gezicht naar de muur staan wachten.

Het is voor mij opwindend om mijn ondergeschikte positie duidelijk te laten zien aan de dame die u date. Zij is degene die u pleziert en u opwindt, terwijl ik de dienstmeid ben die jullie verzorgt en schoonmaakt. Mocht ik fouten maken, verwacht ik streng aangesproken en gestraft te worden, zelfs in het bijzijn van uw date, zodat mijn positie helder is en zij zich geen zorgen hoeft te maken over mijn aanwezigheid.

Mocht er behoefte zijn aan meer persoonlijke diensten tijdens uw date, dan sta ik daar ook voor open, altijd in de rol die mij het beste past: dienstbaar, ondergeschikt en gehoorzaam.

Ik hoop dat mijn sollicitatie duidelijk en overtuigend is geweest en dat ik zowel u als uw date een goed beeld heb gegeven van wat ik voor jullie zou willen betekenen. In spanning wacht ik uw reactie af.

Met eerbiedige groet,
Een aanbidder

2986 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.