De buurvrouw

Geplaatst door: zoey op 24-05-24

Wij wonen inmiddels een paar jaar naast een jonger stel waar we geregeld een borrel, bbq of een bordspel mee doen. Ik had altijd al wel een beetje het gevoel dat ik een speciale klik had met de buurvouw. Dit ondanks het leeftijdsverschil van 20 jaar. Ze zag er altijd verzorgd uit maar deed meer moeite nog als we eens afspraken met z'n vieren. Ik vond haar aantrekkelijk. Ze had mooie volle borsten, leuk gezicht en lang haar met krullen. Ze was wel iets steviger maar zeker niet dik.  Ze wist niks van m'n passie voor crossdressen/tv/tgirl etc. Op mijn wekelijkse vrije dag thuis stak ik me ook geregeld in een kort jurkje, rokje, kousen en heels. Ook een pruik erbij en wat make up waar ik helaas nog niet zo heel goed mee was. Dat was voor mij echt de dag van de week omdat ik dan echt mezelf kon zijn. De deur deed ik altijd op slot omdat niemand hiervan wist en ik niet betrapt wilde worden. Tot die ene keer vorige week en ik lekker fully dressed op de bank zat.

Al heerlijk geil want dat wordt ik tijdens het kleden altijd al. Zat lekker te kijken en te voelen aan de stof van de panty's en ging er helemaal in op. Totdat ik tot m'n schrik in één keer de achterdeur open hoorde gaan. Die had ik toch afgesloten?!? Ik kon me ook nergens meer verstoppen en ik was behoorlijk in paniek! Wie zou het zijn, hoe zou diegene reageren en wat moest ik zeggen?! Ik hoorde de kamerdeur open gaan en daar kwam de buurvrouw binnen. De mond viel haar open toen ze me zag. Ze wist niet wat ze moest zeggen van pure verbazing. Tuurlijk, ze had ook een sleutel van ons huis en ze zou nog wat komen ophalen. Ik wist niks anders uit te brengen dan "Sorry maar dit doe ik soms". Ze nam me op van top tot teen en gaf een antwoord wat me erg opluchtte. Ik had dit totaal niet verwacht en moet het even een plekje geven maar als je dit graag doet moet je dat zeker doen, zei ze. Je hebt wel erg sexy kleding aan zei ze en het staat je ook nog eens! Enige is je make up, dat kan wel een stuk beter. Zal ik je ermee helpen? Ik zal wel even wat spulletjes ophalen van huis. Enerzijds blij met haar reactie en aan de andere kant behoorlijk ongemakkelijk bleef ik zitten op de bank. Een paar minuutjes later kwam ze terug met allerlei dingen. Ga maar eens even zitten op een stoel, zei ze. Wat vind je van deze kleur lipstick? Dat vind ik wel een hele mooie, zei ik. Voor ik het wist was ze al bezig. Even stil blijven zitten, zei ze, dan zullen we je eens even mooi maken.

Vervolgens ging ze met mascara bezig en m'n ogen en ik begon er steeds vrouwelijker uit te zien en dat wond me erg op. Daardoor begon er onder m'n korte jurkje wat te groeien. Ik had de benen wel over elkaar maar kon het op een gegeven moment niet meer verbergen en dat viel haar ook op. Zo, die heeft er ook wel plezier in zo te zien, zei ze. Dat lijkt erop, antwoordde ik ongemakkelijk. Ik heb nog nooit zoiets onder een jurkje maar misschien moeten we er maar eens een eerste keer van maken waarbij ze ondeugend lachte. Doe je benen maar eens uit elkaar zodat ik het beter kan zien. M'n harde krulde uit m'n kleine vrouwenstringetje. Hhmm, die ziet er erg appetijtelijk uit zei ze verlekkerd. Ik zat nog steeds op de stoel. Trek je benen maar eens op zodat ik je string uit kan doen, zei ze. Gewillig deed ik dat en ik voelde haar handen op m'n heupen en langzaam trok ze het het naar beneden zodat m'n harde pik helemaal tevoorschijn kwam. Ze wreef met één hand over m'n ballen en met de andere pakte ze m'n harde lul vast en langzaam voelde ik haar mond erover heen schuiven. Ik was helemaal in extase, dit had ik al zo lang gewild. (deel 2 volgt)

3715 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.