Parking sex

Geplaatst door: linda op 05-06-24

In de namiddag naar een club geweest. Eindelijk scheen de zon af en toe en bleef het droog. Lekker op het terras gelegen. Nu en dan naar binnen voor een portie sex. Maar ik was nog niet voldaan.


Dus besloot ik dit jaar voor de eerste keer naar een parking te gaan. Het bleek er rustig. Toch mijn kans maar gewaagd en het bos ingetrokken. Na wat over de paadjes gelopen te hebben kwam ik  de eerst man tegen, bleek die ook bttm te zijn. Het geluk zat niet mee. 

Dan maar een rondje over de parking gelopen, beetje uitlokken. En terug het bos in getrokken. Blijkbaar had mijn aanpak gewerkt, want al snel zag ik dat ik gevolgd werd. De man plaatste zich tegen een boom, en deed zijn broek open.

Op mijn stappen terug gekeerd, en mij op mijn knietjes gezet. Hij was blijkbaar al opgewarmd, want er stak een stevige dikke pik uit zijn broek.  Hij trok mijn  hoofd naar zich toe, en al snel was ik stevig aan het pijpen. Ik was ondertussen ook al lekker opgewonden, hij trok mijn short naar beneden, draaide mij om en begon mij lekker te rimmen. Mijn kontje was al lekker ontspannen, en hij vroeg of hij mocht neuken. 

Ik had niet liever, lekker voorover gebogen handen in de bosgrond voelde ik al snel zijn pik binnenglijden. Hij trok me volledig tegen zich aan, zalig.  Altijd speciaal zo geneukt worden in de natuur. Ik hoorde dat hij ging klaarkomen, en al snel versnelde hij nog, en ik voelde zijn pik kloppen in mijn kontje. Wauw dat was stevig.

Hij bedankte me nog, en verdween naar zijn auto.  Even de bosgrond van mijn handen en knietjes gedaan en als een tevreden sletje naar huis gereden.

2022 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.