De buurvrouw (deel 2)

Geplaatst door: zoey op 07-06-24

Terwijl ze heerlijk bezig was m'n clit te zuigen voelde ik haar handen glijden over mijn kousen. Ze genoot net zo heerlijk van het gevoel van de stof als ik van haar aanraking. Trek je knieën eens op, zei ze. Wat zou zou van plan zijn? Gewillig trok ik ze op en zakte daarbij iets onderuit. Ze trok mijn billen iets uit elkaar en opeens voelde ik haar tong op mijn nauwe gaatje. Met het puntje van haar tong speelde ze ermee en ik raakte nu helemaal in een roes. Af en toe likte ze helemaal door naar boven via de ballen naar m'n eikel. Het lijkt erop ok ik er een lekker geil vriendinnetje bij heb, zei ze met zwoele stem. Ze deed even snel het shirt en de bh uit zodat ik haar mooie volle borsten kon zien. Zulke zou ik ook wel heel graag willen zodat ik me nog vrouwelijker zou voelen. Ik begon ze te betasten, te zoenen en te likken en ik voelde haar tepels enorm hard worden. Ze deed de knopen van haar broek open, liet haar broek zakken en snel haar mooie rode stringetje er achteraan. Ze had mooie ronde billen en ging op haar knieën voor me.

Neuk me alsof we allebei hetzelfde zijn en ze stak haar kontje wat verder omhoog en trok de billen uit elkaar. Ik wil dat je me anaal neemt, zei ze geil. Ik maakte de wijsvinger nat in mijn mond en zette die op haar gaatje en drukte langzaam door. Na even op en neer te gaan ging het steeds gemakkelijker. Stop er een tweede vinger bij, zei ze. En ze begon hevig te kreunen toen ik die erbij in stak. Doe ik je pijn, vroeg ik haar. Nee doe maar door, ik vind het heerlijk. Nu even spelen met die 2 vingers dacht ik dat ze wel klaar was voor het echte werk. Maak hem nog een keer goed nat vroeg ik haar en geil nam ze m'n harde weer in haar mond. Ik voelde haar speeksel langs mn ballen gaan. Nu is hij er wel klaar voor zei ze en ging weer op haar knieën voor me. Ik zette m'n harde clit op haar gaatje en drukte langzaam door en heel langzaam drong ik binnen. Ik voelde haar steeds verder ontspannen en begon haar steeds harder te neuken en ze spoorde me aan het steeds nog harder te doen. Ik trok daarbij af en toe even stevig aan haar haar. Ze was nu helemaal extatisch en ik zat er zelf ook niet ver vanaf. Ik wil dat je klaarkomt in m'n mond, riep ze. Ik zat al niet ver meer van een hoogtepunt af en haalde hem er gauw uit. Ze nam hem gelijk heel gulzig in d'r mond en met haar handen trok ze me stevig af. Ik voelde het zaad komen en er alles op een gegeven moment met harde stralen uit komen in haar warme mondje.

Gulzig hoorde ik haar slikken en toen het meeste verdwenen was alles van m'n eikel likken. Waauuww, zei ze, dit is het geilste wat ik ooit meegemaakt heb. Ik weet dat je niet op zoek bent naar vrouwen maar soortgenoten. Maar ik hoop wel dat je er net zo van genoten heb als ik. Dat had ik zeker, was een heerlijke ervaring. Maar toch zat er in mijn achterhoofd al de gedachte hoe graag ik dit zou herhalen maar dan met een lief, aantrekkelijk en geil zusje. hopelijk wordt dat één van m'n volgende verhalen.

1823 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.