Ed's medewerker

Geplaatst door: tgirl020 op 10-06-24

Op de tweede werkdag gebeurde er niets, ik werd door meneer Ed gewoonweg genegeerd. De derde werkdag zat er bijna op, ik wilde mij omkleden toen hij mij naar de receptie riep. Hij zat voor een pc die nergens meer op reageerde. Wellicht dat ik een oplossing wist, en zonder mijn antwoord af te wachten greep hij mij bij mijn middel vast en zette mij neer op zijn schoot, en wel zo dat mijn kutopening bovenop zijn kruis zat. Mijn benen had ik gespreid over de zijne, en in deze positie ging ik te werk om het probleem op te lossen. Welke desktop icoon ik ook aanklikte, er gebeurde niets. Makkelijke oplossing is de pc te herstarten, maar ik wilde toch onderzoeken of het anders kon. Intussen hadden meneer Ed's handen de bovenste knopen van mijn maid kostuum losgemaakt en begon mijn schouders te ontbloten, mijn zichtbare tepels stonden stijf overeind. In de reflectie van de pc monitor zag ik dat zijn handen daarnaar grepen, hij vormde kleine tieten die hij zachtjes begon te masseren waarbij hij af en toe hard in de tepels kneep. Ik sloot van ogen van genot, exact wat ik op dat moment nodig had, en ik begon eerst zachtjes maar daarna luider te kreunen. Gelukkig waren er geen gasten in het hotel die ons konden horen, maar vanaf de straat kon je de receptie binnenkijken en een nietsvermoedende toerist kon op dat moment zien hoe de grijpgrage handen van een hoteleigenaar de tepels van een french maid zaten te melken.

Intussen had ik het probleem ontdekt, het antivirus programma was vastgelopen en na het geforceerd stoppen van de applicatie deed de pc weer normaal. Maar daar hadden meneer Ed en ik geen boodschap meer aan. Hij had inmiddels zijn broek uitgedaan en zijn grote dikke pik zat in mijn natte neukspleet grondig te roeren. Zijn handen zaten onder mijn billen en met regelmatig verdween zijn stijve lul met een soppende geluid in mijn nauwe kut. Ik zelf zat zwaar achterover geleund tegen hem aan met mijn rechterarm om zijn nek. Ik had mijn hoofd naar de zijne omgedraaid, ik ging hem wild zoenen opdat onze tongen gretig om elkaar heen gingen krullen. En met mijn andere vrije hand begon ik mijzelf af te trekken. Geiler kon niet dacht ik, ja nog beter dan op de eerste werkdag, vooral omdat op elk moment een gast kon binnenlopen wat voor extra spanning zorgde. Echter, ik wist niet dat meneer Ed de deur op slot had gedaan. Zomaar spontaan binnenlopen kon dus niet, maar opeens was daar een jonge man die de deur met een sleutel opende en ook weer afsloot. Aantrekkelijk om te zien, Mediterraan type met een arrogant gezicht en een blik die in je ziel keek en al jouw grenzeloze seks fantasieën aan het ontdekken was. Hij vond het beter om het rolgordijn van de receptie te sluiten zodat er geen inkijk vanaf de straat meer mogelijk was. 

Met gulzige ogen keek ik naar zijn 18cm dikke pik die hij voorschijn toverde. En wat het nog sexier maakte was zijn lichaamsbeharing over vrijwel zijn gehele lichaam. Alsof hij dat van een beer had afgekeken. Zijn kloppende met een donkerbruine haardos omgeven lul produceerde een eerste druppel voorvocht op zijn eikel. Ik wilde niets liever dan deze goddelijke pik aanbidden, in mijn mondje nemen en afzuigen. Meneer Ed begreep dat ook en reed voorzichtig de stoel met ons beiden nog steeds in neukpositie, richting de jonge man. Toen duwde hij mij voorover zodat mijn gezicht recht tegen de pik aankeek die geduldig op mijn mondverzorging stond te wachten. Mijn ene hand onder zijn balzak als houvast greep ik met de andere hand zijn lul vast en likte het voorvocht op. Hij ging nu tegen het bureau aan leunen, ik keek naar boven en met geile ogen begon ik hem afwisselend zacht en hard te pijpen. Soms tot ver achter in mijn keel, dan weer alleen met mijn tong de zijkanten van zijn staaf likkend. Hij kreunde niet, maar staarde schijnbaar emotieloos strak naar beneden met zijn handen op mijn hoofd. Ik probeerde dirty talk uit maar zonder resultaat, het enige wat hij terug zei was 'Shut the fuck up and continue sucking you horny bitch'. 

Vanaf dat moment werd het alleen maar deepthroaten totdat hij voor de afwisseling mij wilde neuken. Beide heren verwisselde van positie en voor ik het wist proefde ik mijn eigen lichaamssappen om meneer Ed's lul en voelde mijn hol van achteren gevuld door de knappe maar brute buitenlander. Die ging door met zijn ruwe behandeling en bij elke stoot kreeg ik een pets op mijn billen te verwerken, afwisselend links en rechts. Ik voelde mij een loslopende merry die door hem diende te worden getemd. Nee, van subtiele sex was geen sprake, ik werd als een neukpop door beide mannen behandeld. Eventuele pijn voelde ik niet, ik was in trance en had alleen maar aandacht voor het mannenvlees die mijn mondje en kontje genadeloos aan het doorpalen, ja bijna verkrachten, was. En ik had er nog plezier in ook, totdat ik meneer Ed hoorde kreunen en zijn zoete lading in mond en keel ingespoten kreeg. Ik zoog al zijn geile zaad uit zijn ballen en met mijn mond vol gedumpte sperma keek ik hem trots aan waarna ik alles in 1x keer doorslikte en daarbij mijn lippen gulzig aflikte. Dat was ook het moment waarbij meneer Ed's medewerker het ook niet meer kon inhouden en met harde stoten mijn kontje met zijn hete kwakkie ging afvullen. Toen hij klaar was en zijn pik eruit haalde perste ik zo hard als ik kon zijn vocht uit mijn hol, klodders en slierten stroomden nu langs mijn netkousen naar beneden. Ik pakte mijn mobiel van het bureau en vroeg hem daarvan een kort filmpje te maken, als aandenken aan deze geile ontmoeting.

Daarna trok iedereen snel zijn kleren aan, alsof er niets was gebeurd gingen we over tot de orde van de dag. Het rolgordijn en de toegangsdeur werden weer geopend, een frisse wind woei binnen en verdreef de penetrante geur van zweet en sperma. In elk geval had ik nu kennis gemaakt met een van meneer Ed's medewerkers. Ik was benieuwd welk geil personeel ik verder nog in dit hotel zou tegenkomen.

1332 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.