Buiten ervaring in de auto.

Geplaatst door: francinecd op 14-06-24

Ik ben al langer een liefhebber om mij lekker te kleden in lingerie, kousen en high heels. Ik draag het soms onder mij gewone kleding en ga dan met de auto op pad naar bekende cruiseplekken.

Zo ook gisterenavond, eerst wezen kijken bij de naaktrecreatie in Spaarnwoude, helaas geen activiteiten en daarna bij het Bulderbos, maar ook daar geen activiteiten.
Vervolgens naar het Amsterdamse bos gereden, daar aangekomen stonden er een paar auto's. Ik ben uitgestapt om een stukje te lopen, helaas geen interesse.

Ik stond op het punt om weg te gaan toen er een kleine auto vlak naast mij stopte, de bestuurder stapte uit en kwam langzaam naar mij toe lopen.
Hij begroette mij en zag dat ik heerlijk met mijn pik zat te spelen, hij pakte mijn pik en liet langzaam zijn lippen over mijn pik glijden, na enige tijd stopte hij twee vingers in mijn kutje, hij kon er niet genoeg van krijgen en na 10 minuten hield ik het niet meer en hij zei kom maar en toen kwam ik heerlijk klaar in zijn mond. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo lekker ben klaargekomen.  

3685 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.