Aanstaande ontmoeting

Geplaatst door: petizegld op 16-06-24

Zoals ik jullie al eerder berichtte, kreeg ik onlangs een open sollicitatie voor een dienstmeid. In deze sollicitatie gaf maid Tina aan graag als kleeddame voor haar vriendin Marije te willen fungeren.

Ik kan jullie mededelen dat aanstaande vrijdag Tina en Marije een bezoek gaan brengen bij mij thuis. Tina is een maid en Marije een wulpse dame (Courtisane).

Maid Tina zal Marije bijstaan in het huisboudoir en haar voorbereiden op de zinderende ontmoeting met mij. Ze zal ervoor zorgen dat Marije er op haar allerbest uitziet en volledig voldoet aan de verleidelijke dresscode. Tina zal zich volledig dienstbaar, gehoorzaam en nederig opstellen tegenover Marije, met een vurige adoratie voor haar schoonheid en vrouwelijkheid. Dankzij Tina’s zorgzame handen zal Marije zich optimaal kunnen voorbereiden op onze intieme date.

Maid Tina zal de sensuele lingerie, uitdagende kleding en verleidelijke high heels klaarleggen, Marije verleiden met parfums en poeders, en ervoor zorgen dat haar kleding en kousen perfect zitten. Ten slotte zal ze Marije naar de woonkamer begeleiden, de deur voor haar openen en zich discreet terugtrekken. Tijdens ons samenzijn zal Tina ons op gepaste afstand voorzien van koffie of thee en schoonmaakwerkzaamheden verrichten, zonder onze sensuele momenten te verstoren.

Ik kijk ernaar uit om jullie meer te vertellen over deze bijzondere en opwindende ontmoeting! Mocht jij als T-Girl ook gekleed willen worden door een toegewijde kleeddame, laat het me weten! Let op Fakers en mannen in panty niet reageren alleen echte vrouwen dus!

Groet,
Daddy

3215 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.