Xandra voor het eerst naar sexbios

Geplaatst door: samen-ontspannend-genieten op 10-07-24

Halverwege de ochtend met een glimlach opgestaan. Vandaag gaat het gebeuren, ik ga voor het eerst als Xandra naar een sexbioscoop in het noorden van het land. Tot nu toe had ik me alleen thuis verkleed en geparadeerd op mijn hakjes.

In de souche begint de hele voorpret door mijn benen, pik, ballen en kutje spiegeltje glad te scheren. Daarna heerlijk onder de douche opfrissen en mijn kutje goed spoelen.

Na anderhalf uur zit ik in de auto richting de sexbios en fantaseer wat er allemaal gaat gebeuren straks. Ik merk dat mijn pik begint te zwellen en er een vochtige plek maakt in mijn broek. Na mijn auto te hebben geparkeerd loop ik vlot richting de sexbios waar ik rond 3 uur aankom. Binnen wordt ik vriendelijk ontvangen aan de balie. Ik was hier wel vaker geweest maar omdat ik nu als Xandra zou gaan koos ik er voor om mij niet in het halletje om te kleden maar liep door naar achteren waar een ruime kamer is met een spiegel. Ik kleed me helemaal uit en zorgvuldig transformeer ik in Xandra, rode holdup kousen met kant, mooie c cup borsten, zwart jurkje, hoge lak pumps, blauwe ogen en lang blond haar. Na mijn make-up bijgewerkt te hebben breng ik een butplug met balletje in mijn hunkerende kutje.

Na mijn spullen opgeborgen te hebben in een kluisje loop ik  richting de verschillende vertrekken.  Doordat ik hoog op de hakken sta voel ik bij elke stap het gewichtige balletje van mijn plug in mijn kutje schommelen wat voor een heerlijk gevoel zorgt. De spanning was hoog, door verschillende mannen werd ik nagekeken en een paar liepen mij achterna maar bleven op een afstandje. In een van de ruimtes ging ik op de bank zitten met mijn benen over elkaar zodat mijn jurke omhoog kroop en het kant van mijn kousen goed zichtbaar was. Van alle kanten voelde ik ogen op mij wat me nog geiler maakte. 

Opeens kwam er een leuke kerel voor me staan, hoi lekker ding zegt ie. Hoi zeg ik met een kleur, zijn kruis is op ooghoogte en ik zie een enorme bobbel in zijn broek, jij hebt vast wel zin om lekker verwent te worden flap ik eruit en streel in zijn lies richting de bobbel. Graag zegt hij en langzaam haal ik zijn stijve lul uit zijn broek en begin hem langzaam te pijpen. Hij pakt mijn hoofd en begint ritmisch mee te bewegen. Ik laat mij op mijn knieën van de bank glijden en lik gulzig zijn harde paal en ballen waarna ik hem langzaam de bank op duw en zijn lul mijn keel in laat glijden. O wat was dit geil en kon ik me als Xandra toch heerlijk  hoerig gedragen. Uit mijn fantasje pakte ik een condoom en pijpend deed ik die bij hem om, en mijn plug borg ik op in mijn tasje. Ik stond op en ging op zijn schoot zitten, onder mijn jurkje liet ik zij harde pik mijn strakke kutje in glijden en langzaam begon ik hem te berijden. Hij begon heerlijk mee te stoten en voor ik het wist draaide hij me op mijn rug op de bank en begon zijn 20 cm diep in mijn kutje te pompen, steeds sneller en hij begon zwaarder te ademen. Jeetje wat geil was dat. Ik kom klaar heigde hij en gewillig begon ik op zijn ritme mee te bewegen , kom maar schatje fluisterde ik in zijn oor.
Luid kreunend spoot hij het condoom vol met zijn zaad, en bleef nog even lekker in me. Daarna gaf hij me een kus, dat was lekker schatje  zei hij.

Jeetje, wat was ik trots en geil. Anderhalf uur binnen, Xandra was heerlijk  ontmaagd en de avond moest nog beginnen en zou nog heerlijk lang duren.

xxx-Xandra

2483 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.