Chubby Daddy

Geplaatst door: melissa79 op 13-07-24

Ik ben inmiddels al zo een aantal jaren actief en merk dat ik een steeds verfijndere smaak begin te krijgen. De afgelopen 2 jaren merk ik dat ik steeds geiler wordt van hele stevige, liefst gladde oudere mannen. Meer en meer filmpjes kijk ik, vooral ook wanneer ze een slanke t-girl of femboy heerlijk gebruiken. Ik zie mezelf daar al helemaal liggen. Een grote man van zo'n 1.90, 120 kilo en een gladde glanzende paal van 20cm.

Hij heeft forse bovenbenen, dikke ronde billen en een dikke gladde buik. Ik fantaseer over de geile dingen die ik bij hem moet doen. Lekker op zijn buik liggen met die paal in mijn mond, of met mijn gezichtje tussen zijn dikke billen, zijn naad en kontgaatje aflikken. Of zijn buik op mijn hoofd rustend, terwijl hij me in mijn mond neukt. Zijn gewillige gebruiksteefje zijn, kruipend over de grond aan ene halsbandje, zijn dikke lijf en dominante paal aanbiddend, alles met me laten doen wat hij wenst. 

Als sissy sletje lig ik in mijn bruidsjurkje met kort thule-rokje klaar voor Daddy, op mijn knietjes op bed. Ik heb witte netkousjes, zuurstokroze pumps en lang blond haar. Ik voel mijn kutje wijd open gesperd doordat hij net een half uur met verschillende dildo's bezig is geweest. Nog eenmaal komt hij met zijn grote gladde paal met die glimmende eikel voor me staan. Ik open mijn mond wijd en hij schuift die lul zo naar binnen. Hij pakt mijn hoofd stevig vast. Hij legt zijn buik op mijn hoofd en begint me diep in mijn mond te neuken. Het kwijl begint langs mijn mondhoeken omlaag te stromen. 

Zo teefje, dit is dus waar jij voor leeft. Ineens draait hij zich om en ligt met zijn billen naar me toe. Hij spreid zijn benen een beetje en ik zie zijn gladde bilspleet. Ongeveer in het midden zijn gladde gaatje. Lik mijn bilspleet en mijn anus. Ik begin wild zijn billspleet te likken en speel met mijn tong met zijn gaatje. Zo rimsletje en nu met je tong naar binnen. Hij spreid zijn billen en ik steek mijn tong half naar binnen. Hij klemt met zijn grote billen mijn gezicht vast. IK voel zijn hand achter mijn hoofd en hij begint heftig met zijn kont te bewegen. Zo hoer, je zal weten hoe het is om een anus met je tong te neuken. Je mag daddy's zaadgaatje zijn. 

Hij draait zich om en ik krijg een halsband om met een ketting. Mijn handen worden vastgebonden en daddy gaat achter me staan. Hmmm en nu ga ik je kutje aanpakken. Je hebt zolang gewacht op een daddy die je misbruikt. Ik antwoord: ja daddy ik wil altijd je zaadsletje zijn, je toiletje, meisje en speeltje. Je altijd gehoorzamen, verwennen, schoonlikken. Je mag me straffen als ik het niet goed doe. 

Als je met je vingers knipt ga ik met mijn gaatje open op mijn rug liggen, klaar om te worden gepakt. Mijn daddy's pik werd ineens keihard en ik voelde hoe hij mijn heupen stevig vastpakte. Zijn eikel tegen mijn kutgaatje aangedrukt en ineens floept ie naar binnen. Zijn dikke zaadpaal pompt diep naar binnen, ik voel totale overgave aan zijn enorme neukstaaf. Hij pakt de ketting en trekt aan de halsband. Ik zal je altijd diep en geil nemen, je mijn hoertje maken. Waar mag ik tekenen zeg ik......  En nadat hij me helemaal heeft misbruikt, mag ie me aan een paar stevige vrienden geven om me helemaal klaar te neuken.   


Als je een stevige oudere man bent, al of niet met een glad lijf en je hebt een paal van 17x5 of groter, geef ik me graag aan je.

2733 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.