Bodystring

Geplaatst door: tgirl020 op 16-07-24

Wat is er mooier dan een nieuw aangeschafte body string in het openbaar te tonen, en zeker als het voor het eerst is? In mijn geval om in te pronken in een bosgebied waarbij bij mooi weer altijd wel mannen rond liepen, hetero's, bi's, gays en heel af en toe een travo. Die travo zou ik vandaag spelen. Zenuwachtig was ik niet toen ik mijn fiets op slot deed bij een besloten plek aan het begin van het bos, beschut door het hoge onkruid wat door de afgelopen regenweer hoog kon groeien. Iets verderop liep een pad die toegang tot de lig plek bood. En met de zon op het zuiden kun je er heerlijk liggen zonnebaden en hopelijk ook meer. 

Ik plaatste het zeil op de grond en vouwde het zo open dat twee personen comfortabel naast elkaar konden liggen. Vervolgens kleedde ik mij geheel uit, op mijn zonnebril na was ik geheel naakt. Ik keek even achterom, ik zag aan het begin van het pad een man die mijn kant opkeek en daarna tussen de struiken verdween. Hij verscheen daarna weer met zijn hand op zijn kruis, ja het signaal was duidelijk en ik had wel zin om hem verder op te geilen. Ik had mijn body string nog niet aan en pruik nog niet op, en omdat dat wellicht te lang zou duren en de man dan zou doorlopen, kwam ik snel in actie. Ik ging op mijn knieën zitten en gebaarde hem naar mij toe te komen. Hij keek naar links en rechts en kwam langzaam aanlopen. Toen hij voor mij stond, greep ik naar zijn broekriem en maakte die snel los, een slappe dikke pik kwam tevoorschijn waar ik wel raad mee wist. Al snel pijpte ik die op oorlogssterkte, ik keek omhoog en zag dat hij daarvan genoot. Eerst keek hij nog schichtig om zich heen, alsof hij bang was betrapt te worden, maar daarna keek hij met gesloten ogen alleen maar omhoog. Heerlijk om zo in het openbaar te seksen, zeker nu de zon zich niet meer achter de wolken ging verschuilen en op ons beiden scheen. Ik begon zelf aan mijn clit te trekken en werd nog geiler toen hij ook mijn tepels ging kneden. Heerlijk om zo het pijpteefje te spelen, maar uiteindelijk wilde ik dit als tgirl doen, niet als man. ‘Wil je ook neuken’ zei ik nadat mijn mond en keel minutenlang door zijn pik waren doorgeploegd. Neuken was voor hem geen probleem, ik maakte mijn droge kut vochtig met glijmiddel uit een sachet en ging als een gehoorzame bitch in doggy stijl positie zitten, klaar om door hem van achteren te worden gedekt. Hij knielde achter mij en richtte zijn stijve lul voor mijn neukspleet. Ik voelde zijn grote eikel tegen mijn gladde hol aanschuren. Ondanks de poppers en glijmiddel was de eerste stoot niet pijnloos. Maar na voorzichtig doorstoten ging het soepeler en kreeg hij het ritme te pakken. Ik boog verder naar de grond zodat hij nog dieper kon beuken, en zo werd ik als een geil teefje hard door hem doorgepaald. Ik sloot mijn ogen van genot en kneep mijn billen samen als zijn pik het diepst in mijn kontje zat. Dat was iets te veel voor hem, hij hield het niet meer vol en spoot het rubber vol met zaad. Na een korte pauze verdween hij zo snel als hij kwam geruisloos het bos in. 

Het omkleden tot tgirl hoefde niet lang te duren. Ik trok de body aan, met de string strak tussen mijn billen en met de gekleurde bob pruik op bekeek ik mezelf op mijn mobiele camera. De pruik zat goed, maar mijn gezicht zat zonder make-up. Als tgirl moet je er bij een date op en top als vrouw proberen uit te zien, maar hier in de open buitenlucht en met zonnebril op waarachter het make-up toch niet echt zichtbaar was, liet ik het achterwege. Ik was benieuwd hoe men zou reageren op mijn voorkomen. Maar nu ging ik eerst in de zon liggen, genieten van de warmte op mijn lichaam. Toen het te warm werd stond ik op en ging een stukje lopen om aandacht te trekken. Die kreeg ik, een daddy stond achter de struiken bij mijn ligplaats en had zijn hand op zijn onderbuik geplaatst. Toen ik naderbij kwam had hij zijn pik uit zijn broek gehaald. Zijn ballen waren met een veter afgekneld, het zag er kinky uit. Ik begon hem met een hand af te trekken, en toen hij zijn overhemd los knoopte begon ik een van zijn tepels te bewerken, langzaam maar daarna harder. Hij deed hetzelfde bij mij. Zijn pik was nu lekker stijf en zodoende ging ik voor de eerste keer als tgirl in het openbaar voor een anonieme gast op mijn knieën. Ik hield zijn heupen goed vast en begon hem als een gulzig sletje te pijpen. En intussen hield hij mijn beide tepels strak vast. Ik vergat alles om mij heen en was geheel geconcentreerd op het pikvlees in mijn pijpbek. Speels ging ik af en toe met mijn eikel om zijn tong om daarna zijn staaf diep in mijn mond tot aan mijn keel te nemen. En dan keihard afzuigen alsof je leven er vanaf hing. Mijn vingers bleven niet werkloos en kneedden zijn volle ballen. Ik herhaalde dit een paar keer achter elkaar, en toen ik het tijd vond om mijn kontje met zijn geile pik te laten vullen vroeg hij hijgend of hij in mond kon klaarkomen. Enigszins teleurgesteld trok ik mijn body string naar beneden zodat mijn borst geheel naakt was, met de bedoeling dat hij zijn sperma daarop kon spuiten. Anders dan zijn volle balzak deed vermoeden was de lozing niet overvloedig, maar het waren wel stevige klodders. Met een kleine zakdoek maakte ik mijn lichaam schoon en na het wederzijds afscheid nemen ging ik weer in de zon liggen. De zomerwarmte voelde goed aan en mijn handen zochten mijn tepels die nog stijf stonden van de geilheid. 

Je hebt mannen die direct op hun doel af gaan, en anderen die eerst een paar rondjes maken totdat ze uiteindelijk de stap durven te zetten. En dan hebben ze soms een aansporing van mijn kant nodig. Zo ook deze man die het bospad voor mij een paar keer op en neer had gelopen terwijl hij mij bleef aankijken. Uiteindelijk, toen hij op hoor afstand was, sprak ik hem aan en vroeg of hij zin had in een verzetje. 'Ben je top of bottom?' vroeg hij. Toen ik antwoordde dat ik bottom was zei hij dat hij geen condoom bij zich had. Die had ik uiteraard wel en zodoende kon ik weer als fokteef aan de slag. Ik wist wat voor mij te doen stond. Eerst goed lang zijn pik stijf pijpen op mijn knieën, af en toe omhoog kijken of hij het lekker geil vond. Hij kreeg er ook zin in, hij zette beide handen achter mijn hoofd en begon mijn mond en keel te neuken. Ik liet hem zijn gang gaan totdat ik begon te kokhalzen. De pauze benutte ik door hem een condoom te geven, hij scheurde de verpakking open en schoof die over zijn gladde pik. Klaar om ook mijn dek positie weer in te nemen keerde ik mij om en op handen en knieën ging ik zover naar achteren totdat mijn billen tegen zijn dijen bleven rusten. Hij schoof de string opzij over mijn rechterbil. Zijn eerste stoot ging er niet makkelijk in, mijn spleet moest nog verder worden opgerekt. Tot diep in mijn buik bleef hij stil zitten, zo kon ik aan zijn grote pik wennen die mijn kontje nu geheel vulde. Na een paar keer langzaam stoten tot diep in mijn buik gleed zijn staaf moeiteloos in mijn hete kut en ging hij in straf tempo tekeer, ik voelde mij weer als een hitsig teefje dat verslaafd is aan anonieme pikken in haar geile holletje. Hij zei verder niets tijdens het beuken, ook niet toen hij begon klaar te komen. Het hoogtepunt voelde ik aan zijn bewegingen wel aankomen, en op het moment suprême kneep ik mijn billen hard samen zodat hij hopelijk heviger ging spuiten. Ook bij het zaad lozen maakte hij geen geluid. Hij bleef nog lang na stoten totdat hij zijn slappe pik eruit haalde. Hij smeet de volgespoten condoom in de struiken, ik haalde die eruit en dumpte het in een halfvolle vuilniszak die aan een afgebroken tak hing.

De zon verdween definitief achter de wolken, het was nu te fris om zo in mijn body string te lopen en alhoewel ik nog op zoek kon gaan naar nieuwe ontmoetingen vond ik het voor de eerste keer in het openbaar wel genoeg. Het smaakte naar meer en met mooie herinneringen in gedachten pakte ik mijn spullen in en overwoog welke body ik de volgende keer zou aantrekken. Het zou er een van glimmend nylon materiaal en met nog meer onbedekte delen op het lichaam moeten zijn. Zeker weten dat het dan nog geiler dan vandaag zou worden, misschien een trio waarover ik altijd heb gefantaseerd en die dan werkelijkheid kon worden.

2922 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.