Xandra laat fantasie uitkomen

Geplaatst door: samen-ontspannend-genieten op 24-07-24

Ik had even rust nodig en was een hapje gaan eten. Nu liep ik, nagenietend en voldaan van mijn avontuur van de middag, door de stad terug naar de sexbios. Daar aangekomen zocht ik een ruimte waar ik me weer kon omkleden naar Xandra.

Blond haar, blauwe ogen, sexy kort zwart jurkje met een volle c cup en rode holdup kousen en zwarte lakpumps. Handtasje mee want daar zaten de attributen in die ik straks nodig zou hebben.

Lopend door de gang trok ik al de aandacht van een paar mannen. Bij de trap aangekomen liep ik naar beneden waar de gloryholes, een sling en wat afsluitbare ruimtes zijn. Ik liep door de gang naar de verste kamer, gelukkig was deze vrij, ging naar binnen en deed de deur op slot. Op het bed legde ik de attributen uit mijn tasje neer, keek ernaar en werd zenuwachtig en geil tegelijk als ik aan mijn fantasie dacht.
Ik heb een lichte voorkeur bondage en had een setje losse pols- en enkelboeien met halsband en ketting gekocht die ik zelf vast en los kon klikken.
Eerst deed ik vier condooms achter de rand van mijn kousen welke goed zichtbaar waren als je mijn jurkje optilde, en smeerde mijn mannenkutje goed met glijmiddel. Vervolgens deed ik de halsband en de boeien om, door de ring van de halsband trok ik de ketting.
Heel stiekem gluurde ik door een kier van de deur de gang in, er was niemand te zien. Ik opende de deur wat meer en ging midden in de kamer op mijn knieën zitten met mijn. Deed een rode blinddoek om en bevestigde de enkelboeien aan het uiteinde en de polsboeien aan het andere uiteinde van de ketting. 

Het was stil, in de verte hoorde je wat gekreun van een bezig stelletje maar verder was het stil. In deze positie had ik mijn handen onder mijn borsten en had ik iets bewegingsvrijheid, maar wanneer ik rechtop op mijn knieën zou gaan zitten zouden mijn handen door de ketting naar de halsband getrokken worden.

Ik hoorde voetstappen naderen die stopte bij de deur, langzaam hoorde ik de deur opengaan en hoorde ik iemand naar mij toe lopen. Langzaam strekte ik mijn armen en op de tast vond ik een stijve pik. Langzaam begon ik deze af te trekken. "Dat doe je goed schatje, kom eens kan je ook lekker pijpen" vroeg hij?
Ik richtte me iets omhoog waardoor mijn handen idd door de ketting naar mijn hals getrokken werden, opende mijn mond en nam zijn eikel tussen mijn lippen. Met mijn tong plaagde ik hem terwijl ik zijn eikel in en uit zoog. Langzaam aan begon ik hem dieper te pijpen en ik hoorde zijn ademhaling verzwaren toen ik hem helemaal mijn keel binnen liet glijden. Na een tijdje haalde hij zijn pik uit mijn mond en duwde mij rustig naar voren. De ketting  werd langer en ik kon perfect op handen en knieën zitten. Mijn jurkje ging omhoog en tussen mijn kousrand voelde ik een condoom vandaan getrokken worden. Het duurde niet lang tot ik het rubber tegen mijn kutje voelde, langzaam gleed hij gelijk helemaal naar binnen. Wat een lekker gevoel, ik genoot hier van. Twee handen pakken pakken mijn hoofd vast en er wordt een eikel tegen mijn lippen gedrukt, deze openen zich en er glijd een tweede pik zo mijn mond in terwijl ik heerlijk dogystyle genomen wordt. Door de ketting kan ik niet anders dan in deze houding blijven zitten met langzame en snelle diepe stoten  wordt ik lekker geneukt tot het moment dat ik hem voel opzwellen en het condoom schokkend gevuld word.

De lul in mijn mond word eruit getrokken en ik voel weer een condoom tussen mijn kousen vandaan gehaald worden. Ook voel ik nu de pik uit mij kutje glijden maar direct daarop word er een nieuwe naar binnen geduwd. Kleiner dan de vorige maar we ietsje dikker. Deze begint iets ruwer met lang stoten te pompen.
Niet zo hard geef ik aan, ik krijg het net gezegd want er wordt weer een pik in mijn mond geschoven. Deze was weer groter en ik kreeg hem er niet helemaal in. Van achter voelde ik het tempo aanpassen en het werd gelijk een stuk lekkerder waardoor ik mij beter kon concentreren  op die grote jongen in mijn mond. Ik likte hem helemaal af tot aan de ballen, daarna zoog ik heel rustig aan zijn eikel en liet die lange paal langzaam bewegend in mijn mond zakken. Heerlijk pijpte ik hem en ik genoot van beide mannen die ik zwaar ademend boven mij hoorde. Ik voelde me een onderdanige slet wat me nog geiler maakte. Ik duwde mijn kontje meer naar achteren en zoog die lekkere paal helemaal mijn keel in.
Beide heren begonnen nog zwaarder te hijgen en te kreunen. In mijn kutje voelde ik een heerlijke lul klaar komen terwijl de man voor me mijn hoofd vastpakte terwijl hij begon te schokken. Haalde zijn pik uit mijn mond en spoot mijn gezicht vol met warm zaad. Na zijn explosie zoog ik de laatste restjes uit zijn eikel. "Mmmm geile slettebak ben jij" zei hij. 

Er klonk wat gerommel en vervolgens hoorde ik beide heren weglopen. Het werd stil en ik was weer alleen. Ik klikte mijn boeien los en ben na een douche naar huis gegaan. Mijn fantasie was in de praktijk overtroffen, wat heerlijk. Dit wil ik nog een keertje meemaken.

2471 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.