Honger

Geplaatst door: appie-apel op 25-07-24

Het was op mn werk in Utrecht weer wat laat geworden, en ik moet nog een uur rijden richting Apeldoorn. Op de radio hoor ik dat er file staat op de A1, vakantiedrukte. En ik heb eigenlijk wel trek… Ik ben geen groot fan van fastfood, maar als ik langs de grote gele M bij Zeist rij, denk ik, nou, ff wat tegen de ergste trek zo voor de file… dus impulsief neem ik de afslag.

Een paar maanden geleden was ik hier ook, toen zat er een leuke en vrolijke dame achter de balie. Met net iets te rode lippen en net iets te lange, wit gelakte nagels. En net een knoopje teveel los om heel netjes te zijn. Heerlijk dus om naar te kijken.

Ik ben een beleefde en nette man, met een fatsoenlijke baan. Maar ik hou van ondeugende, sletterige kleding, van uitdagende strakke en gladde stof om billen, waardoorheen je de contouren van een kanten string kunt zien. Secretaresses in satijnen blouses, of in glanzende leggings… anyway ik laat me afleiden.

Ik haal mijn bestelling op en loop terug naar de auto. Maar het is lekker weer en ik denk ach ik loop een stukje. Achter het ‘restaurant’ is een stukje bos en het ruikt er heerlijk dus ik besluit mijn snack wandelend op te eten. Het is rustig in het bos, de meeste mensen zitten waarschijnlijk al thuis. Of zie ik daar toch iemand? Verscholen achter een lage struik? Door het gebladerte heen, zie ik iets wat lijkt op twee mensen die elkaar heel aardig vinden. In ieder geval zijn ze dicht bij elkaar. Ik sluip voorzichtig dichterbij en tot mijn verbazing zie ik twee vrouwelijk geklede figuren, maar het lijkt toch alsof de ene de andere aan het pijpen is. De ontvanger draagt een vrolijk kort wijd rokje. Ze ligt op haar rug op een brede boomstam, met aan elke kant een been. Tussen haar benen zie ik een klein rood streepje, vermoedelijk een opzij geschoven string en daarboven zie ik een rood gestifte mond op en neer gaan over een aanzienlijk geschapen harde lul. De gever is een tengere persoon, in een mooi strak sluitend rood jurkje, dat maar net over de billen rijkt. Ze draagt hierbij hoge naaldhakken die een klein beetje weg zakken in de bosbodem. Ik voel een enorme zwelling ontstaan in mijn eigen broek. Ik schreef net al dat ik best van een beetje hoerig hou, en ik vind ook T-girls super hot. Ik heb een paar keer seks gehad, en de intensiteit en de gretigheid die ik daarbij beleefde, van zowel mijn partner als van mezelf, was een heerlijke ervaring.

Ik check even of ik hier ongezien ben, en ik leg mijn eten neer om mijn broek een stukje open te knopen. Ik masseer zachtjes mijn gezwollen piemel en voel dat ik wat slapjes wordt in mijn benen.

Ik word nog een beetje harder als ik zie dat de gevende dame wat verder voorover buigt. Ik buk zelf een beetje en zie zo dat zij ook een t-girl is en gekozen heeft voor een zwart glanzend stingetje.

Ik besluit de gok te nemen en met mijn harde lul in mn hand komt ik uit mn schuilplaats. Het liggende meisje ziet mij en glimlacht uitnodigend… Ik loop nog iets dichterbij en ze opent haar mond uitnodigend. Ik laat mijn inmiddels keiharde paal in deze warme zachte en natte opening glijden en geniet van het heerlijk gevoel van strakke lippen over het randje van mijn eikel… Ik raak nog meer opgewonden en krijg zin in een lekker strak kontje. De staande tgirl is helemaal mijn type met haar tengere figuurtje, geile jurkje en glanzende string… ik ga achter haar staan en duw mijn harde staaf tegen haar ruk. Meteen voel ik een gewillige tegendruk. Ze draait haar billen tegen me aan alsof ze zeggen wil… ja neuk me nu en neuk me hard. Die aansporing had ik niet per se nodig maar vind ik wel heel prettig… ik laat mijn hand onder haar jurkje in haar string glijden. Ik masseer even plagerig haar grote harde klit en schuif door naar haar lekkere gaatje… ik doe een beetje spuug op mijn eikel en trek haar middel een beetje naar achteren, zodat ze door kan gaan met intensief pijpen, maar zodat ik haar ook lekker diep in haar kontje kan neuken… Ik druk mijn eikel tegen het strakke gaatje… langzaam glijdt eerst het kopje naar binnen en door voorzichtig heen en weer te gaan kom ik steeds een stukje verder. Ik merk dat ze wat onregelmatiger maar ook heftiger gaat pijpen. We genieten alle drie met volle teugen. Inmiddels zit ik met mijn hele lul diep in haar strakke kontje. Mijn ballen kletsen tegen haar aan bij elke harde stoot die ik geef. Ik voel dat het niet meer lang gaat duren. Ik pak tegelijkertijd haar klitje ook vast en na nog een paar heftige stoten kom ik klaar. Terwijl ik zachtjes doorneuk voel ik dat zij ook bijna komt. Ik geniet nog extra van de samentrekking die ik voel als ook zij haar zaad spuit over de gezonde bosgrond. Wat een mooie ervaring…

2945 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.