Het feestje wat geil uit de hand liep

Geplaatst door: yuna op 27-08-24

Het weekend was aangebroken en ik zat al weer helemaal in volle Yuna modus achter de pc. Ik was geheel getransformeerd naar Yuna en alle eventuele mannelijkheid was helemaal verdwenen.

Zoals altijd had ik een mooie butplug in mijn kutje gedaan dat geef een gevuld gevoel, en mijn clitje was klein en zacht achter slot en grendel gezet. Ik ben klein geschapen en hou van het gevoel van geen macht over mijn eigen clitje te hebben, als ik opgewonden raak, dan ben ik eerder nat in mijn kutje dan dat mijn clitje in beweging komt hahaha. Zo ook deze dag zat ik aan het einde van de dag lekker op de chat om te kijken of ik mijn geilheid kon bevredigen. Veel berichten maar weinig mensen die echt inhoudelijk wat stuurde waardoor ik dacht “hey daar wil ik meer van weten” Uiteindelijk nog een aardig gesprek met een man, maar gaand het gesprek kwam ik er achter dat hij versa was en wilde pijpen e.d. en ik ben nu eenmaal 100% bottom naar een man, en wil gezien worden als vrouw. Mijn clit is niet van belang, mijn mondje en kontje zijn dat juist wel hahah.

Uiteindelijk kreeg ik een bericht van een man die vriendelijk was en gelukkig ook duidelijk in wat hij zocht. Hij wilde dit weekend weer eens een feestje houden voor zijn vrienden en dat waren blijkbaar stelletjes en mannen die zo nu en dan een geil feest hielden. Mij werd gevraagd of ik zin had om op dat feest lekker mijzelf als vrouw te willen zijn, en in eerste instantie gewoon aanwezig te zijn. Mocht ik meer willen dan kon ik dat aangeven aan de organisator. Een keurig gesprek volgde, waarna ik zei ja ik kom op je feestje. Ik zou een uurtje met de auto moeten rijden, maar dat is voor mij nooit een probleem, ik ga graag in de late uurtjes op stap als vrouw en voelde dan de spanning ook altijd die dit met zich mee brengt. Zo ook deze avond stapte ik om 23 uur de auto in en reed naar het feestje toe. Ik zou wel wat later aankomen dan de rest wan die waren er dan al een uurtje ongeveer. De man zei een grote schuur te hebben welke hij tot feest en seks onderkomen had omgebouwd. Op het adres aangekomen zag ik meerdere auto’s staan en de schuur waar de man het over had was keurig zwak verlicht zodat je kon zien waar je naar toe kon lopen.

Mooi afgelegen en geen last van buren dacht ik nog. Ik liep op mijn hoge hakken zelfverzekerd naar de entree en duwde op de deurbel die daar duidelijk voor bedoeld was. De deur ging open en opzwepende muziek kwam mij tegemoet. Twee leuke meiden begroeten mij en namen mij mee naar een soort van omkleedruimte. Ohwww meid wat zie je er leuk uit, nou ik weet wel hoe je avond er uit ziet hoor, je hebt een gevulde agenda denk ik hahaha. Ik dacht dat ze dit bedoelde als compliment en zei ohww nou dankjewel. Jullie zijn ook erg mooi en sexy hoor. Ben je klaar en ga je mee de zaal in zei de blonde dame, he ja kom mee met ons we gaan gelijk de dansvloer op! Jij kan toch wel dansen vroegen ze? Eh ja ik kan wel dansen hoor haha. De deur ging open en een hele erotische ruimte vol met blacklicht en rode lampen trad ik binnen. We liepen door een groepje mensen heen om bij de dansvloer te komen. Onderweg voelde ik meerdere handen over mijn billen en benen gaan. 

Nou daar stond ik dan op de dansvloer en bewoon sensueel met de dames op de maat van de muziek mee. Na twee nummers wilde de dames even stoppen en lieten mij zien waar je lekker kon zitten en liggen. De blonde haalde wat drinken voor ons en de brunette nam plaats op een soort van enorme grote bank. Kom zei ze zit hier naast mij. Ik gehoorzaamde en nam plaats naast haar. Oh zei ze jij weet dus wel hoe je moet luisteren hahahah. Ik wist niet goed wat te zeggen en keek mijn ogen uit naar alles wat ik om mij heen zag. De blonde dame kwam terug met wat bubbels en zie kom we gaan de ruimte even laten zien. Ik liep tussen de twee dames in en voelde mij geweldig. Kijk zeiden ze hier is het spannende gedeelte van het feest, hier kun je je uitleven. 

Zie je al die dingen hier staan? En ja ik zag het het leek wel een BDSM ruimte maar dan iets meer op groepjes gericht ofzo. Kom ik laat je zien hoe het werkt, en ik werd over een soort van bok geduwd. Heel speels ging het allemaal en ik ging er maar gewoon lekker in mee. Ondertussen waren de dames mij gewoon aan het vastzetten op de bok alsof het de normaalste zaak van de wereld is. ZO zei de blonde, vanaf nu wil ik dat jij met je nylons en hakken ons dient, wij gaan ons lekker met je vermaken. Er is een codewoord, en als je dat zegt, dan stopt alles gewoon. Duidelijk? Eh ja ik denk het wel zei ik, en past ik kreeg een ferme tik op mijn billen. “wat zei je?” Je bedoeld ja meesteres!! Herstelde mij en zei ja meesteres.

Mooi zo, je leert snel schatje hahaha. We gaan met je spelen, en beginnen met een haak in je kutje om deze wat op te rekken en je goed in positie te kunnen houden. Ik voelde gleimiddel op mijn kutje en een hele koude harde stalen bal. Deze werd voorzichtig naar binnen gedrukt toen ze eerst de buttplug er uit hadden gehaald. Dat lag ik dan met mijn kont omhoog aan de haak die aan het plafond hing. Mijn benen vast en mijn polsen ook vast. Ik kreeg een warm en geil gevoel van binnen. De dames duwden hun billen om beurten in mijn gezicht en begonnen te lachten. Zo slet! Likken, jij gaat onze kontjes likken en als je het goed doet, mag je ook een poes proeven misschien. Om beurten duwden de dames hun vlezige billen op mijn gezicht en ik likte zo goed als ik kon. Plots schoof de brunette wat Poppers onder mijn neus en zei, je bent nog niet helemaal los het sletje, nou snuif maar en lik die spleet van mijn vriendin helemaal suf. 

Ik kreeg het warm van de Poppers en de remmingen verdwenen, ik likte, en likt en plots werd ik aan mijn haar op het poesje van een van de meiden gedrukt. “kom op je weet vast wel wat de bedoeling is, en ik kreeg een tik op mijn billen. Ik rook haar poes en likte overal waar ik kon. Na een paar minuten duwde de andere dame haar voet gehuld in nylons in mijn gezicht. Hier slet deze is voor jou hahahha. Ik merkt dat het mij nog opwond ook en likte haar nylons en voeten. Ondertussen zijn er meerdere mensen de ruimte binnengekomen en stonden achter mij, ik kon dit niet zien, maar ik hoorde meerdere stemmen door de muziek heen.

En ook voelde ik meerdere handen over mijn benen en billen glijden. Zo meiden dat is een mooi sletje, is ze nieuw? Ja zeker en alvast opgewarmd om mee gespeeld te worden. Plots kreeg ik een tepel tegen mijn mond aangeduwd, hier snol, ik wil dat je mij geil maakt! Lik mijn borsten en tepels!!

Meerdere mensen kwamen nu binnen en ik zag dat ze een vrouw op de bok tegenover mij aan het vastzetten waren. Die meid had nog een soort masker op ook en werd precies zoals ik als lustslet behandeld. “kijk maar goed naar je collega hoer, want wat wij met haar gaan doen, dat ga jij ook beleven. De dame kreeg een flinke orgie/gangbang te verduren van mannen en vrouwen die allen dominant naar haar waren. Van dikke stijve palen in haar keel tot kutjes en kontje ze kreeg alles in haar gezicht. Ook stonden er nu een man of 5 achter haar waarvan de eerste haar begon te neuken. Ik kon dit allemaal goed zien, terwijl ik nog steeds van billen, kutjes en voetjes werd voorzien om te likken. Het wond mij op en ik zag het al helemaal voor mij hoe ik straks dit ook mocht ondergaan. De haak werd uit mijn kontje gehaald, en een lading poppers volgde. Plots voelde ik de blonde dame met een latex handschoen voorzichtig mijn kut bewerken. “zo slet deze wil ik helemaal in je kont zien verdwijnen, en dan ga ik je dus lekker pompend fisten. 

Je prostaat zal het weten dat ik je onderhanden neem hahaha lachte ze. Ik zetten mij schrap, maar tot mijn verbazing ging het vrij gemakkelijk en zat de hand er binnen no time diep in. En ja ze begon mij te fisten en weer kreeg ik billen in mijn gezicht. Voeten in nylons over mijn lijf en zo werd ik van leuk vlot Tgirl meisje een sletterige slavin die genoot van al het geile wat deze avond nog in petto had, en ik kan je vertellen dat was nog heel heel heel wat. Daarover een volgende keer Liefs Yuna XXX

1887 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.